Inlägg av General Dysisa

Inlägg som General Dysisa har skrivit i forumet

League of Legends-skaparna är inte giriga

Och jag är prinsen av Zimbabwe.

Hahahahah, jag trodde det bara var journalister som fortfarande försökte sprida det här skitsnacket. Vem försöker de lura ens? Om något så har klyftan bara blivit större på grund av hur förvånansvärt svaga de nya konsolerna faktiskt är.

Nyhetstorka?

Hahahahahah, så går det när man låter Denis Dyack vara med. Kasta ut honom och försök igen så ska ni se att ni har betydligt mycket bättre chanser.

Nosgoth – free-to-play i Legacy of Kain-universumet

Hahahahahahahahahahahah, vilket jävla skämt den här industrin faktiskt är. Det här är verkligen bara pinsamt. Ser fram emot när det här spelet blir en enorm flopp och serien försvinner för alltid. Ingen Tony Jay, inget Legacy of Kain.

Blev orolig att det inte kommer några bra spel i höst, men där var det, allra sist, Wasteland 2. Äntligen ett potentiellt bra RPG, något som kommer ut alldeles för sällan.

Liten sidonotis, ni skriver under Dead Rising 3 att folk kanske väljer att importera konsolen, men jag trodde de sagt att den inte kommer fungera om du importerar. Såvida de inte ändrat sig på den fronten också så går det inte att importera ett Xbox One, helt enkelt.

Skrivet av Alienshade:

Kom till ViTa nuuuuu!

Ingen risk, Capcom själva gick ju nyligen till och med ut och sa att de inte har några planer på att dra över Monster Hunter 4 till Vita, och det här är nog bara någon billig spinoff.

De har råd att anlita Jack Black, men inte råd att faktiskt, du vet, göra klart spelet?...

De kanske skulle bjudit in någon som inte är lika vilse i pannkakan som Sarkeesian istället.

Skrivet av Xzander:

Detta kommer säkerligen ge ännu mer glöd till de som kritiserar Kickstarter. Men det känns som att projekt lika stora som AAA-titlar inte är realistiska i Kickstarter-sammanhang om inte ett enormt intresse redan på förhand är garanterat, och därför frågar man antingen om för lite support, eller så får man för lite support. Man kan bara hoppas på att de som fått backning på Kickstarter kan motbevisa kritikerna, och därmed utveckla modellen så att vi kan se en "stabilare" framtid.

Om något så är det här bevis för att Kickstarter modellen faktiskt har en chans. Folk ger inte pengar till folk som Precursor utan att kolla upp vad de är för några. Smarta kunder som uppenbarligen inte bara finansierar vad fan som helst. Du har rätt i att den förmodligen aldrig kommer kunna funka för AAA titlar, men det är det nog ingen som förväntar sig heller.

Det här är en dag värd att fira. Förhoppningsvis kanske Denis Dyack kan fatta att han inte är önskad nu och hitta en annan industri att vara skit i.

Hahahah, fan vad Bioware ska dalta med Dragon Ages artstyle. Det är åtminstone inte riktigt lika illa som 2 nu. Hon påminner dock mig om en annan dåligt skriven karaktär i den här versionen.
http://img834.imageshack.us/img834/7197/dmcdante.jpg

Vad sägs om att de ger oss ett release datum för väst istället? Vi vet alla att det kommer bli fantastiskt, känns nästan som om de hånar oss vid det här laget.

Började bli jävligt orolig när det inte gick så överdrivet bra i game 5, men sen visade s4 och Bulldog varför de är bland de bästa spelarna i världen just nu. Satt och skakade genom hela game 4 till att game 5 tagit slut. Så jävla bra.

Skrivet av phi:

Att det däremot sänds i tv har med saken att göra och det är självklart något som är bra men det är fortfarande väldigt svårt för någon som är helt oinsatt att förstå allt som händer i Dota 2. Så det hänger väldigt mycket på hur bra kommentatorerna är och är kommentatorerna lika dåliga som när det sändes LoL från DH på SVT så kommer det knappast att hjälpa esporten.

Dota 2 har generellt sett betydligt mycket bättre kommentatorer. Det säger i sig inte särskilt mycket, för League of Legends har horribelt dåliga kommentatorer. Särskilt nu under TI3 så har jag lagt märke till att de försökt förklara simpla saker så mycket som möjligt. Folk som Tobiwan är väldigt bra på att, i hög röst, förtydliga vad som händer även för den oinsatta. Jag vet flera som har kunnat kolla på matcher från de senaste dagarna, och tyckt om det, utan att vara insatta.

Hahahahahah, jag hade en viss nivå av sympati för Phil till en början. Även om han är ett enormt svin så förtjänar han inte att få all denna skit. Det var, som sagt, tills den här videon från Indie Game the Movies extra material dök upp.

https://www.youtube.com/watch?v=qYpMxMPZ-Mk

Han offentligt förödmjukar och hånar den där snubben som uppenbarligen ser upp till honom. Man kan se hur djupt det träffar. Jag är inte den som vanligtvis blir upprörd eller kränkt av saker, men det här är bortom vidrigt. Folk som Phil Fish har ingenting att göra i den här industrin. Jag hoppas han aldrig någonsin återvänder, inte direkt som om han tillförde någonting av värde till den här industrin ändå.

David Hayter i Shadow of the Eternals

Intressant projekt, förutsatt att de har gjort sig av med Denis Dyack nu.

edit; Okej, jag kontaktade de och fick det bekräftat att Denis Dyack fortfarande är involverad. Om ni har något vett i skallen, lägg absolut inga som helst pengar på det här. Dyack är ökänd för hur dåligt han behandlar kunder, hur låg kvalitét hans produkter brukar ha och för hur dåligt han hanterar pengar.

Vet inte om någon annan redan har förklarat det för dig men anledningen till att man är en tysk i tutorialen är för att man spelade som tyskar och ryssar i standardspelet. Det här är ju trots allt i grund och botten fortfarande enbart en expansion, så med god anledning har de väl valt att inte göra om tutorialen. Sen att ge det ett avdrag för något som inte är sant (att det skulle vara svårt att hitta folk) eller kontroller (som går att ändra utan minsta problem) känns minst sagt konstigt. Det här är väl vad som händer när man inte ger ett spel tillräckligt med tid innan man kastar ihop en recension, antar jag.

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av General Dysisa:
Skrivet av Parzec:
Skrivet av General Dysisa:

"Se vacker grafik och mindre vacker karaktärsdesign i actionrollspelets öppningssekvens. "
Vad är det för fel på karaktärsdesignen?

Många retar sig på Sorceress' gigantiska bröst, bland annat.

Men det är ju överdrivet med mening, hela spelet bygger ju på att ta typiska saker från rollspel och dra upp de till tusen. Jag trodde det skulle vara uppenbart för alla.

Det är också uppenbart för mig - designen är i mina ögon fortfarande skitful.

Vad är det som är så dåligt med den, dock? Att den är överdriven? Får saker inte vara det minsta provokativa längre? Allting jag ser från spelet är bland den mest vackra konsten jag sett i ett spel sedan, ja, Muramasa. Bara kolla hur mycket arbete de lägger på att göra en trailer exempelvis.
http://art-eater.com/2013/03/from-mickey-mouse-to-jesus-the-l...

Skrivet av Parzec:
Skrivet av General Dysisa:

"Se vacker grafik och mindre vacker karaktärsdesign i actionrollspelets öppningssekvens. "
Vad är det för fel på karaktärsdesignen?

Många retar sig på Sorceress' gigantiska bröst, bland annat.

Men det är ju överdrivet med mening, hela spelet bygger ju på att ta typiska saker från rollspel och dra upp de till tusen. Jag trodde det skulle vara uppenbart för alla.