Inlägg av Heeedmalm

Inlägg som Heeedmalm har skrivit i forumet

1

Kör Divinity på steamdecken och det funkar bra, klart lite enklare med mus/tangentbord men det funkar helt ok. Passade på detta spelet pga att det inte fanns kontrollstöd, nu får det nog bli ett köp när det kommer:)

Haft min i några veckor nu, lirat disco elysium, Divinity /tombraider/wreckfest/Witcher 3/days gone utan problem. Plockade hem heroic launchern för att köra lite Epic spel, funkat felfritt förutom rocket League som känns lite små hackigt emellan åt men helt klart spelbart.

Köpte 256gb versionen och ett 500gb sdkort, trodde inte jag skulle kunna knöla in så mycket spel som jag faktiskt gjort, positivt överraskad.

Kör mycket på 30fps läge när det är den typen av spel där det inte spelar någon större roll för mig, känns bra och batteriet håller längre

Ni som nyligen fick eran, vad hade ni för bokningstid? Sitter på Q2 men bokade inte förrens 18:e så misstänker juni leverans för mig.

Hade inte en ung vesemir varit en bra karaktär? Eller är det bara jag? Gillade Nightmare of the Wolf, och man får lite anekdoter om vesemirs unga dagar i W3.

Läste igår att Hitman 3 är confirmed till PC med full motioncontrol-support, vilket borde innebära att Hitman 1/2 och 3 kommer till pcvr, vilket gör mig peppad

The Witcher: Monster Slayer vänner

Tjena, testar på "Witcher GO" och om fler gör detsamma här får ni gärna lägga till mig som vän för att skicka varandra packs!

Mitt Witcher ID: 7120 1210 3860

Gjorde typ som TS, hade byggt om lite och skulle installera om. Sparade alla spelmappar som jag brydde mig om men tänkte inte på att sparfilen inte låg med själva spelet så min 70-80 timmars Witcher 3 sparning gick förlorad, har inte riktigt orkat mig igenom det igen, blir bara less på det när man måste göra om allt från början. Hade jag hunnit spela klart spelet och börjat om hade det nog inte varit några problem alls att göra saker igen men hade gjort sååå mycket och hade typ 2 timmar kvar på Main och skulle börja på dlc:n sen. Trillar nog tillbaka när såren läkt lite till, är ju ett så himla bra spel

Det jag kommer att tänka på först är ARK, gillade det och spelade på tok för mycket ett tag och var alltid mysigt att komma tillbaka till... sen kom "tech"-sakerna och senare den sista spiken i kistan: "tech-dinos" som för mig sabbade allt. Innan var spelet "realistiskt" även om det kanske inte är riktigt rätt ord. Finns ett "primitivt" läge men det är inte samma sak tyvärr.

Har inte ryzen själv men har hört att riskorn-appliceringen inte är tillräckligt på de cpuerna, sen beror det på kylpastan, min kom med en spade likt cavills där man skall sprida ut ett jämnt lager över hela dien.

Eftersom VR sålde bättre än platt så borde det ju vara rimligt att anta att det kommer dit så småning om också

Har lyckats spela spel på origin med steamlinken(hårdvara) så antar att man kan lyckas med appen också. Hoppa bara ur big picture som någon sa!

Funkar utan problem med ett Rift cv1 och ett gammalt 1070, inte kommit så långt än men av det jag sett är det riktigt bra!

Vill bara nämna att både AMD och Nvidia mest troligt släpper nya grafikkort innan eller runt sommaren om du har tid att vänta.

Jag kör en 3440x1440 100Hz skärm just nu med ett 1070 och Witcher 3 samt rdr2 är lite tungt att lira i ultra (40-60fps) men annars får man ut tillräckligt med fps i alla andra spel man faktiskt "behöver" snabbheten för

Att det är ett "Geni-drag" av Blizzard går ju att diskutera, för det första så var det ju inte ens deras egna idé och de har motarbetat det i många år(sänkte classic privatservrar) innan de äntligen lyssnade på communityn och började fila på Classic.

Counter-strike är ju alltid installerat, det bara är så.
Några andra spel man kommer tillbaka till minst ett par gånger om året är:

ARK:Survival Evolved
Vermintide 2
The Witcher 3
Battlefield 4

Får även erkänna att man kikar in på wow ibland, "riktiga" wow då, classic nötade man ju en del under release...

Får man kapa kommentarerna för att fråga om lite fler såna här brädspel som är appstyrda? Har Mansions of madness (2nd Ed.) själv och gillar det starkt även om det är ganska oförlåtande emellanåt.

Spel man måste ha när man äger VR:
Superhot
Beatsaber

Andra rekommendationer:
I expect you to die (Escape room liknande 007-story spel)
The gallery serien (2 spel för tillfället, ettan är ett tidigt vr spel så är lite knackigt men tvåan är ett starkt story/pussel spel.)
Pavlov (CS i VR)
SKYRIM ( inte riktigt fullt vr support men duger fint + alla vanliga mods funkar till vr)
Payday 2 ( samma som skyrim inte riktigt fullt vr, men gillar det)
Karnage Chronicles ( spela Om du har polare med vr, Dungeon crawler med fin grafik.)
Arizona sunshine ( funkar bra och går att spela lika bra solo eller coop)
Killing floor: Incursion ( Zombies!!)
Arktika.1 ( Blev aldrig riktigt såld på detta men ett ganska bra spel)

1