Inlägg av Lord Silver

Inlägg som Lord Silver har skrivit i forumet

Standardsmaker (Dill, Grill, Sour cream & Onion etc) så föredrar jag Estrella, men OLW Smör och Havssalt e riktigt god! Sen finns det trevliga smaker hos dom mindre tillverkarna också, så för mig är det mer smaken än tillverkaren.

... bortsett från ostbågar, där är det endast OLW som gäller

Har kört en hel del och haft det riktigt kul, defintivt "en runda till" faktor! Många bra ideer som funkar riktigt bra och ger mer spelvärde även senare i spelet.

Allt är inte perfekt, men riktigt nöjd än så länge!

Härligt! Dom verkar ha behållit styrkorna från ettan och utvecklat andra delar av spelet, ser otroligt mycket fram emot det! Ettan hade en väldigt speciell stämning som verkar finnas kvar i tvåan, gillas!

4 av 5 från mig!

Har spelat redigt mycket sedan releasen och haft grymt kul, otroligt många förbättringar från ettan (som var grym).

Förstår dom som har problem, men har kring 50fps när min stad har ca 225k invånare, så har inte upplevt några problem med prestandan personligen. Ändrade tre inställningar, annars är allt på max (1440p).

Finns några buggar, såsom sophanteringen, men inget som har hindrat byggandet av staden. Efter ett par DLC's, uppdateringar å moddar så blir det lätt 5 av 5!

Jag har väldigt svårt att förstå kravet att man ska få allt gratis utan eftergifter?

Vill du använda en tjänst gratis? Acceptera då deras villkor med reklam..

..eller betala för Premium å slipp reklam, lätt värt det om man använder YT mycket.

Kul! Gillar att det blir en röd tråd genom flera expansioner, temat känns och bra, klassiskt WoW å inget ute i rymden tjafs!

Både War Bands och Delves låter som grymma nya features, speciellt Delves e perfekt då man får end-content tillgängligt om man kör solo. Perfekt om man inte har tiden att lägga ner på PvE (självklart inte lika bra rewards etc).

Dragonflight var ett rejält lyft från BoF å framförallt Shadowlands, tycker man hittade spelglädjen igen, så ser framemot dom här expansionerna

Skrivet av Aryvian:

Bävade lite innan releasen av det jag läste om prestandan, men nu när jag lirat lite så var det inte så farligt. Med allt på High utom Volumetrics, Fog, Depth of Field och Motion Blur som stängts av (de sistnämnda två stänger jag ändå alltid av i alla spel), samt AA ställt till TAA, så får jag 40+ fps i en större stad i 4k upplösning och fin grafik. I det flesta spel skulle jag inte vara nöjd med 40 fps, men det märks knappt av i detta som utvecklaren sagt!

Sen är jag 100 på att utvecklaren inom en snar framtid förbättrar prestandan, och tänker inte klandra dem för utgivarens bajsmacka. I övrigt är det ett grymt bra och beroendeframkallande spel där timmarna bara flyger iväg, så otroligt mycket funktioner, system och detaljer. Vill hem från jobbet och spela!
4/5, would buy again.

RTX 4090
Intel i9-9900K
32GB RAM
NVME SDD

Håller helt med, haft det jäkligt kul med spelet, så jag är glad att dom släppte det när dom gjorde det!

Det är ju inget spel man behöver extrem FPS för, hade kring 30 med högsta default inställningarna, men efter lite ändrade inställningar (utan försämrad grafik i mitt tycke) så ligger jag i snitt på 45.

Tycker det är ett stort steg upp från första Skylines, å då älskade jag ettan! Mycket större frihet att bygga en stad i ditt tycke nu!

Har kört ett par timmar nu och varit ett sant nöje än så länge! Förvisso är staden fortfarande liten fortfarande och det verkar som problemen kommer senare, men har varit stabilt och bra prestanda så här långt! Har förvisso en bra burk å kör "bara" i 1440p.

Massor med bättre funktioner jämför med ettan! Riktigt imponerad hur mycket mer man kan göra nu, vilket leder till större variation. Tycker det är mycket mer detaljerat än tidigare också, vilket är ett stort plus! Alla nya zoner är en rejäl förbättring. Gillar också interfacet, tydligt och bra.

Så än så länge enbart positivt, men som sagt, har bara spelat ett par timmar!

Witcher 3:
Beauclair, Novigrad och Oxenfurt

Cyberpunk:
Night City

GTA 5:
Los Santos

World of Warcraft:
Stormwind, Ironforge och Darnassus

Gillar när en stad känns levande och gärna lite större, Elder Scrolls har flera fina ställen men tycker dom känns lite för små. Stämningen och om det finns mycket lore och bra quests är också en bonus.

Kul att Forza levererar! Grym recension dessutom, den får också 5/5! Som andra har skrivit, blir något extra när passionen är där!

Mellan dessa så blir det Donken för min del, aldrig gillat Max burgare som känns mer som pannbiffar än hamburgare. En hamburgare ska vara 100% kött + kryddor. Gillar deras pommes å dipsåser bättre också.

Hade vi sagt ja till Euron för tjugo år sedan så hade vi haft en klart lägre inflation och bättre ekonomisk situation. Tyvärr röstade många på emotionella grunder och nu betalar vi ett högt pris för det

Inte tekniskt eller mekaniskt dom bästa, men har alltid gillat när man är en större grupp som tar ner en boss i ett MMO. Euforin efter att ha lyckats i sig WoW är svårslagen för min del, då det krävs rejält med teamworkoch att alla sköter sin roll!

Det har blivit någon slags obehaglig kult av det hela, där fanatism gör att vissa spenderar enorma summor för att rättfärdiga projektet och därmed sin egen investering..

Alternativet är att dom ökar kapaciteten för några dagars problem och bekostar det genom en dyrare produkt.

Tycker det är fullständigt logiskt att dom gör som dom gör, något annat vore knäppt ur en finansiell synvinkel där konsumenten skulle i slutändan stå för notan.

Grymt av Microsoft att ge alla intäkter till Antonov för att återuppbygga planet! Givet köp!

Vet att det är poppis att dissa Cyberpunk, men ser fram emot expansionen. Tyckte spelar var grymt bra, inte Witcher 3 bra, men riktigt underhållande med flera berättelser som berörde mig

Håller med, är grymt avkopplande med den här typen av spel efter en lång arbetsdag! Man varvar ner och rensar hjärnan, gör gott för knoppen!

Two Worlds hade en episk menymusik med landskapet i bakgrunden, man ville bara ge sig ut på äventyr!

Ville ha ett mellanting mellan en typ en Markus och stolarna för 12-15k, slog till på en Kenson Opus och måste säga att den varit riktigt skön! Känns mer gedigen än de billigare stolarna och inte haft några problem med ryggen etc. Föredrar dessutom tyg, speciellt när det blir varmt på sommaren!

https://www.komplett.se/product/1181953/datorutrustning/konto...