Inlägg av fullMoffe

Inlägg som fullMoffe har skrivit i forumet

1

Otroligt, tröskeln har sänkts än en gång..

"Jag är rasist, inte av egen vilja, jag råkade hamna i den kategorin av en slump."

Lite så känns det..

Det är ju endå världens mest populära MMO vi snackar om!
Och vi vet ju vad majoriteten av alla spelare gillar med just WoW.. raiding och PvP!

Man kan ju förstå att man vill ha ut en recension fort på större släpp. Men jag har aldrig fattat varför man ska betygsätta direkt, när man ska göra en uppföljare "när spelet mognat"..
Skriv då allt detta, men sätt inte betyg förns allt är testat, gäller givetvis alla såna här MMO.. allt innan maxlvl är bara en resa till end game.. folk bryr sig ju knappt längre, tycker det är träligt att levla.. för alla spel börjar ju igentligen i "slutet"

Nu har jag fått gnällt av mig, tack för mig

Att det nya diablo gänget har egna idéer och visioner, fine.. men räknade dom inte med att dom gör ett spel med två berg som bröder? Man måste ju fråga sig varför föregångarna var så populär redan innan man börjar utveckla det, SPECIELLT när det är en ny grupp som ska göra det.
Känns som att allt det som åtminstone jag tyckte var roligt, det ville dom minsann inte ha i deras nya tolkning av diablo.
Hade dom bytt namn på spelet och lanserat det som nånting helt annat så kanske jag fortsatt spelat det, men eftersom det heter just Diablo III så är jag bara föööör besviken för att ens starta det igen.
Nya idéer är ju alltid bra, men pillra inte med det fundamentala. Själva grunden som gjorde det så bra!
Wilson hade några få på facebook som tog hans sida, känns som att Brevik har kvar hela den härliga diablorörelsen.
Måste kännas surt va, Wilson?

Blizzard som brukar ha en hel del fanboys som försvarar allt de dom gör, jag hör(de) till den skalan. Tycker kommentarsfältet talar sitt tydliga språk, D3 blev inte det spel som folk hade väntat sig. Och det är tack vare Blizzard North som, som förtrollade dåtidens gamers och som i sin tur har hjälp till med hypen inför D3.
Äntligen skulle vi få ett nytt diablo, för D2 var sjukt kul, men sjukligt fult också ju fler år det får på nacken. Det var inte ens snyggt på sin tid men känslan var där!
Själen försvann när BN la ner. Det som förtrollade mig var att det tog bra lång tid att ta sig till 99 och det var inte helt smärtfritt då när man dog så torskade man några timmars nötande av Baal eller Cowruns. Du blev tvungen att antingen vara väldigt bra eller vara sjukt envis för att ta sig till lvl 99. Och charmen var att man behövde inte ens ta sig till lvl 99 för att gå på "endgame". Det fanns tillgängligt vid lägre levlar, levlade du vidare så gick all endgame lite lättare. Så lessnade man på att levla så kunde man MFa.
MF i D3 är det som irriterar mig mest, det tar sån sjuk tid eftersom man nu måste ha sina valor för att få ihop MF. När du till slut hittar nått så lägger man bara upp det på AH och man bryr sig knappt om vad man har hittat. Charmen med D2 var snabba MF runs, allt från Mephi till Baalruns. Teleportera sig snabbt dit man skulle, döda, loota (vid baalruns vara snabb som fan för att hinna plocka nått) och skapa nytt spel. Allt gjort inom loppet av några minuter.
Och när du väl hittade nånting så blev man så jäääkla glad. Hur många SoJs skulle man få för den? Eller kunde man trada till sig en stormshield eller ska man leta fler grejjer för att få råd med ett gammalt balrog skin? Man behöll äldre varianter av gear med vid sin tidpunkt för bra stats, och nerfade. Vilket gjorde de gamla till ett begränsat antal och gjorde de ännu mer värdefulla.
D2 gick snabbt, det var som en riktigt snabb bil och D3 blev mest att åka in till stan i en risig gammal skoda från -99.
Buggade items, etherial med Zodrunor, runord, charms, key of destruction, random event med superdiablo, man blev lika pissnödig varje gång texten kom fram, att kanske, men bara kanske skulle detta vara spelet som superdiablo kom fram!Variationen!
De tog bort runorna, gjorde dom statiska.. Det är ju hittandet och byteshandeln som är så skoj med Diablo!
AH hade dom kunnat haft bara för att hindra gold spammers. Men BARA real money AH isåfall för folk bryr sig inte om loot längre. Man bara lägger upp det på AH, guld är numera nånting värdefullt. Nånting man samlade på mest för att ressa sin hyrling när den dog, som var väldigt viktig, vartän du gick. Som fanns där i ur o skur, som inte fega ur så fort en annan spelare kom in i spelet.
Cappar varje spel till 4 players, vad hände större kompiskretsar? Cappar lvl till 60, som alla kommer till utan problem och alldeles för fort. Du förlorar varken pengar eller exp när du dör, iofs skitsamma när man endå dingar 60 några dagar senare.
Och sen det där med att WoW-influenserna syrar igenom hela spelet. Det ska ta tid, och du ska ha cooldowns. Man ska väl kunna byta mellan olika skills hur snabbt man vill, det som gjorde PvPn rolig. Nej nu ska ska man ladda upp sekundära powers o allt vad det heter som kontrollerar vad du gör, hur ofta du gör det och till slut, mellan alla cooldowns o junk, så liknar det en dpscykel i WoW.

Och små saker som förstör så mycket, Deckard dör och Diablo blev helt plötsligt tjej.

Nej nån måste jaga ut den rosa pudeln från blizzards fastigheter. Snart hyllar väl dom även den biologiska mångfalden i WoW med nått WWF inspirerat djur från asiatiska länder...

Men asså.. asså..

De som nu klagar på RMAH kan ju knappast ha spelat d2 på bra länge? De försöker ju få bort alla äckliga goldspammers som ska in och fylla upp ett spel för att sedan lämna. Det är sån skit som förstör ett spel.
Enda ni stör er på är att de faktiskt tar en del av pengarna.. Vafan hellre det än att ge pengarna till nån gammal kines på 57 år som har 70st 10 åriga pojkar som sitter o grindar för han.

De vill ha ett rent och fint spel. Och med alla errors så lär de snart vara borta. Skillnaden mellan blizzards spel och andra är väl den sjukliga stressen för servrar när ett flertal miljoner ska knöka sig in och belasta servrarna. Give them some slack, även fast ni vill spela, det blir bättre jag LOVAR!

Ja så länge det inte blir allt för likt WoW på det fundamentala planet. Kommer sakna lösa runor, det var ju bra tradegoods :S Men men, spelet kommer ju bli bra oavsett, men som oldschool så vill man ju igentligen bara ha en kopia på d2 fast med bättre grafik och ny story. Im so lame

Gå till Stockades, gå direkt till Stockades, utan att passera Gå!

Skrivet av Droppz:

Folk solde items via ebay osv för att tjäna pengar IRL det betyder att detta system inte kommer ge ett skit eftersom du inte kommer att tjäna några pengar på detta som många här verkar tro, pengarna du sätter in och personer får stannar inom Blizzard, och du kan enbart köpa saker från Blizzard store\AH med dem pengarna.

Jag har aldrig sålt något inom spel IRL har iofs aldrig lirat D2 seriöst heller, men kan tänka mig att dem personer som säljer bort rare endgame prylar kommer att göra det via Ebay eller liknande och inte AH ingame.

Spelar jag D3 så kommer jag bara lira med kompisarna så det kommer inte beröra mig så mkt.. Men hatar och kommer alltid hata microtransactions i spel och tycker det är ett dåligt beslut av dem.

Länka källa som bevisar det du just skrev.

Skrivet av Duffelbag:

Stanna till och tänk efter en sekund, folk. Allt gnäll om att "nu kan man köpa sig till bästa gearen" och "pay to win" etc... Diablo 2, Baal run på hell. Du stövlar in i ett game där babben vevar dubbla doombringers, aman har en WF, sorcen har full tal rashas och palan springer runt med Enigma. Störde det dig nånsin tillräckligt mycket hur de fått tag på dessa föremål nog för att fråga dem? Nånsin? Själv gjorde det aldrig det iaf för det påverkade inte min spelupplevelse negativt. Jag farmade till mig alla mina grejer alternativt tradade dem med folk för grejer jag samlat ihop. Jag la inte ett öre på det och jag var rätt nöjd med min spelupplevelse men jag var väl medveten om att folk ändå spenderade pengar på en perfect gaze och 1.08 Arcaines och allt vad det var. Rörde mig inte i ryggen.

Okej, så det kommer finnas ett cash AH i D3. Folk kommer köpa prylar, spendera pengar. Hur påverkar det dig egentligen? Inte speciellt mycket. Känns som det enda det handlar om är epeen och "principsak" och det klingar ju rätt ihåligt tycker jag eller missar jag nånting?

Right on the money! Kunde inte sagt det själv. Enda som verkligen störde en i d2 var ju spammers, som med detta kommer försvinna om dom nu inte är helt bakom flötet

Är det bara jag som ser fördelarna eller? Äntligen kanske man kan få lite lön för mödan!
Har alltid farmar som en hamster. Det är nått speciellt när det droppar bra grejjer. Så istället för att fylla några konton med alla sina skatter så kanske man kan tjäna lite pengar på det.
Har alltid velat kunna sälja de saker man hittar för man hittar extremt mycket med tanke på den tid man lägger ner.
Sen att folk stör sig på att blizzard vill ha en liten del OM man nu väljer att använda just den tjänsten, so what? Det är ju till för att fortsätta vara spelvärldens nummer ett! Och fortsätta tillfredställa oss.
Skönaste för min del är att slippa alla spammers, de förstörde verkligen d2..
Att jämnföra prostitution och knark var ganska så bra, jag skulle kunna hora för att spela blizzards spel och de är beroendeframkallande precis som knark.
Skämt o sido, horeri och knarkhandel är nått som folk smyger med och inget jag störs av dagligen. När jag däremot ska till o spela på kvällen o koppla av för att spelen ska bli förstörda av spammers, då exploderar jag.

Se det positiva med detta istället. Spelar ingen roll att alla de rika barnen kan köpa bra gear. Du kommer endå kanske tjäna pengar på dom och även så dom med sämre gear. För skicklighet går alltid först i spel. Det borde vara vida känt!

Snälla tomten ge mig en tidig julklapp. Har trånat efter detta så länge nu!

Skrivet av Grumbledock:

Jag skrev att folk har sämre precision på konsol, speciellt initialt tills de lärt sig kontrollen, medan "alla" har godkänd precision på PC då de är vana vid att hantera musen från arbete och annat. Sen har en mus bättre precision, vilket gör det mycket lättare.
Eller ska du komma och påstå att det är svårare att aima på Pc än konsol?
snyggt trollat

Nej du skrev inte att folk har sämre precision på konsol, du skrev att ingen hade det. Och att säga att man har godkänd precision på PC bara för att man har datorvana säger ju precis allt om vad du vet om saken. En kontorsråtta skulle alltså kunna sikta i spelet för att denne har öppnat Word och Excel ett ex antal gånger? lol..
Och eftersom du nu spelar både PC och konsol så lär du veta att det är sjukt mycket svårare att bli bra på PC. Kom inte o säg nått annat för annars hade du livnärt dig på ditt spelande till PC. Enda som räknas är headshots, men du som är pro konsol kanske nöjer dig med att skjuta nån i armen lite då och då..

Skrivet av Grumbledock:

Bevisligen, då det tycks som om över 50% av alla PC-spelare inte lyckas med det

Vart hittade du den statistiken? I eftertexten på Super Mario?

Skrivet av Grumbledock:

Ytterligare en sur liten fanboy som är ledsen att han missar ett av årets storspel?
Din förlust, är jag rädd. Visst, du får inte samma precision som på PC, men då ingen annan har det så är det inte nödvändigt heller.

Det jag kan tyda av den raden är att ingen konsol spelare har nån precision alls? Jag som absolut inte är så värst insatt i konsolleriet måste ställa frågan, vad är det som gör en konsolspelare bättre än en annan? Är alla lika dåliga(bra?)?

Skrivet av Grumbledock:

På PC är din precision given, alla kan aima, på konsol måste du träna och det är svårt att bli bra (ditt problem).

lol, ja bara äkta grymma pro gamers vet ju att PC är det lättaste i världen att bemästra. Alla kan ju faktiskt aima, det är ju lite tråkigt. Tangentbord och mus är ju som hammare och spik................. eller vänta nu, är det verkligen så?
Eftersom du tidigare skrev att ingen har precision på konsol så vad ska man då träna på för att bli bra? Coola tumtricks med kontrollen? Pilla sig i näsan medans man springer? Prova slicka sig själv på armbågen?

Skrivet av Grumbledock:

Nä, PC-fps är och förblir det enda spelsättet för den lätt motoriskt handikappade brodern till sanna spelare som klarar konsol-fps. Inte ditt fel att motoriken tryter, men att direkt gå i försvarsställning känns lite onödigt.
Jag kan spela på PC, men fann det tråkigt och förutsägbart, konsol gav mig en utmaning, något en Äkta gamer gillar
Du kan också träna upp din motorik och få spela spel som Reach om du vill, du måste bara stå ut med tanken på hederligt spelande, på jämna villkor, där endast din skicklighet avgör. Ses vi på live eller vart det läskigt nu?

Diggar att du försöker få konsolspelare att se ut som motorikens mästare. Man håller i en kontroll och vevar med tummarna. Skillat!

Du bara kan ju inte säga att Blizzard slarvar med sina spel!
Blizzard är perfektionister, pedantiska när det kommer till deras spel.
Deras produktvård och strävan efter balans i sina spel är deras kännetecken.
Att WoW lever än idag med så oerhört många användare är svar nog! Och det finns alltid whiners som gnäller om småsaker, men guess what, det som gnälls om idag kan vara bortpatchat imårrn
Att SC2 ser ut som en upphottad SC1 är korrekt, det som är meningen. Dom vill ju bevara den fina SC känslan. Hade inte kunnat tänka mig en mer prefekt look för SC2. Fint, stilrent och lätt för ögat!
Starcraft för mig har alltid haft den stora balans-stämpeln på sig, det som gjorde det så enormt kul! Du kan spela vilken ras som helst och i slutändan så är det din egen taktik och strategiska drag som får dig att vinna eller förlora. SC2 matchar olika enheter mot varandra så en match kan svänga oerhört mycket beroende på hur man contrar den andras taktik.

700 mille för så många års utveckling, sjuka siffror men väl spenderade pengar

Nu blir det bara jobbigt för det enda felaktiga Blizzard gjort nu är att deras titlar kommer väldigt tätt inpå. Jag spelar WoW, kommer spela SC2 och kommer definitivt spela D3. What to do!

1