Inlägg av Tiny

Inlägg som Tiny har skrivit i forumet

De riktiga spelen dog ut för längesedan, nu har gigantiska företag tagit över hela branschen och förvandlat det till en enda propaganda/hjärnprogrammerings maskin.

Doom 3 ges nu ut än en gång, NIO år sedan det gjordes, bättre bevis finns inte på de äkta spelens död.

Jag hoppas man får se återuppståndelsen.

Propagandan har letat sig ner i spelvärlden ser man. Se och lär barn! Döda dem onda terroristerna!

Tur att man inte bor i USA, då hade man väl blivit arresterad och bortförd för denna kommentaren. Tack och hej.

Mmm så bra det kommer bli på frostbite ultimate crap motorn.

BF3 är så jäkla "stuck in the middle" som det heter på marknadsföringsspråket. Försöker tillfredställa alla och resultatet är inget särskilt. Tur för tillverkarna att kundbasen är så lättlurad.

Det är olagligt i Iran eftersom det är så jäkla dåligt.

Skrivet av Punchbag Polly:

Jag ska försöka skriva ett vettigt svar som går emot lite av den generella masshysterin om att PETA är en idiotorganisation.
Det är väldigt vanligt bland datorspelare att hojta till snabbt och fördöma organisationer som påpekar vissa saker och sen ha en fullkomligt förvriden bild av allt dom gör. Att protestera får man nämligen inte göra enligt den vanliga uppfattningen, då anses man vara obstinat och orimlig. En typiskt pre-pubertal reaktion.
Visst, jag förstår att man kan tycka att det är löjligt att man klagar på att en digital råtta dödats. Det som dock nämns(som FZ så duktigt sarkastiskt påpekar att ingen källa finns) är att det funnits fall där unga män brukat våld där dom varit inspirerade av tidigare djurmisshandel och det är detta som PETA motsätter sig.
Jag tror många unga inte förstår konsekvensen av att ständigt utsätta sig för vissa beteenden. Alla friska blir säkerligen inte mördare, men man kan avtrubbas.
I början av internet så var gore-videos populärt och man kunde knappt titta på dom, nu kollar man utan att tveka. Gissa varför? Inte gör det mig till en mördare, men.... man skyr inte längre beteendet. Ditt sinne utvecklas ständigt, du är ingen konstant person.

Själv tyckte jag råttscenen var onödig och jag förstod den helt enkelt inte.

Håller med. Helt enkelt onödigt. Förstå det den som kan.

Det var en bra lista du hade där, så kan bara någon skriva som vet vad Battlefield egentligen borde vara.

Allting härleds ju till att det är baserat på en undermålig motor.

Nä, funderar på att gå tillbaks till Men of War och Forgotten Hope 2 / BF2. Eller till PC-spel menar jag kanske.

Tycker bara synd om min klan som har väntat på ett nytt ordentligt Battlefield så länge och så kommer det Bad Company 3, fast det var ju inget oväntat från min sida. Dock om hoppet fanns i och med att Dice uttalade sig om att PC var huvudplattform, men vilken lögn.

Hade PC spels världen varit en dålig skolklass hade BF3 och CoD511 varit de två luder som är mest "poppis" men som ingen egentligen gillar.

Hade fullständigt klart för mig från dag 1 hur detta spelet skulle bli. Ett spel som tack vare konsolinblandning inte kommer bli lika bra som Battlefield 3 egentligen skulle ha blivit.

Men men, vilket liv det blev bland fanboysen (som DICE blåser hit och dit som de vill) när man påpekade att det kommer bli en konsolhalvfjärsaktig klumpigt utformat spel.

"Vår ambition vid Dice är att utnyttja kraften hos varje individuell plattform för att få ut så mycket som möjligt av spelet" - Och i det skitsnacket (vem borde veta detta om inte de själva som är spelutvecklare) ligger problemet. Du kan inte tillfredställa BÅDE pc och konsolpubliken för PC vet vad dem kan få och borde få. Och vad dem fått är undermåligt, MEN ok.

MEN att gå ut att säga en sak innan och sedan säga att det var halvbaserat på konsol en vecka EFTER försäljningsdatum är väldigt dåligt och känns inte alls korrekt enligt marknadsföringslagen. Vilseledande MF? Någon borde ta tag i det.

Och vad berör själva konsolinverkan på spelet är det glasklart att se, inget vidare djup i grafiken, ser serietidningsaktigt ut nästan. Och praktiska saker som att patronbanden tuggas halvfjärs av maskingevär. Och allmänt förenklat/fördummat. Vidare kartor som är "stora" men med flaggor hopsmetade i mitten, nä fyfan vad jag saknar det gamla äkta Battlefield.

Spontant känns 5/5 överfödigt med tanke på brister i vapen statistiken och en halvdann singleplayer kampanj. Men ja får väl vänta och se hur det är själv.

Skrivet av Hannu:

Skulle vara trevligt att se map layouten på kartorna.

Finns inga ordentliga kartor i BFBC3, eller jag menar BF3.

Skrivet av Idono:
Skrivet av ThreeZool:

Såg inget på det twitter meddelandet att den itne skulle komma till releasen, sluta dra upp domedags profetsier bara för att det inte står att den "KOMMER", Kan mycket väl vara att den kommer till "Day1 patchen".

Varför är det så svårt att se BF3 som just BF3 och inte ett BF2 HD?

Spel utvecklas, om det inte kom nya saker så hade en massa gnällt på att det är likt MW bara för att dom återanvänder samma motor osv, skärp er nu förfan och spela för att det är roligt och inte för att det saknas en sak som tydligen gör att spelet går från 5/5 till 0/5 -.-

Som sagt jämför jag inte bara med BF2. Jag jämför med alla föregående Battlefield spel. Och jag ser inte BF3 som BF3 pga av att det bara är ett lite förbättrat spel över Bad Company 2, villket i sig var ett jätte uselt spel som försöker härma CoDs snabba intensiva strider. Det försöker BF3 förövrigt också göra just nu.

Kolla bara på Caspian Border och videon som finns på Operation Firestorm. Dem 2 banorna är så jävla små. DICE drar sitt usla försäljning snack... Ohhh you can see farther than any other battlefield game... Vem fan bryr sig om jag kan se 5 km om banan är 1/3 av vad en 64 bana va i dem förra spelen.

Samt att det inte är många nya saker i spelet. Vapen och gear att låsa upp, Disable på fordon och destruction. Ja tack det god tar jag. Det är fina tillägg. Men jag accepterar fan inte att dem tar fungerande spel mekanik och total sågar skiten till hälften av vad det va. Det är inte utveckling när något som sprint blir oändligt, när fordon har oändligt med ammo, när spoting systemet helt plötsligt har små trianglar som visar fiendens position, när flygplan och helikoptrar flyger riktigt sakta(direkt relation till att banorna är mycket mindre). Det är bara rent ut bakåtsträvande. DICE förlöjligar sig mer och mer med att inte behålla större delen av Battlefield kännslan av att vara lugnare, mycket större och framförallt mer teamplay baserat. Allt detta är långt ifrån vad Battlefield va. Visst det är fortfarande lite teamplay. Visst det är större banor än andra FPS där ute men det är fan i mig inte lugnare än andra FPS. Allt detta bara för generalisera sig med samma spelstil som andra FPS.

Faktum är att BF3 skulle utvecklas till PC först. Då tar man det som gjorde Battlefield bra till PC som grund stomme. Men nej, DICE väljer att det sämsta av sina Battlefield spel ska få vara grundstomme. Det är bara rent av idiotiskt eftersom det är en Spinof title till Consoler. Och nu får alla som älskat original serien lida för att DICE måste göra ett Bad Company med lite större banor.

Håller med.

Som "äldre" BF spelare så känner man helt klart att kärnan har satt sig på sned. Det är synd att det blev consol. Men dem ska ju nödvändigtvis försöka tillfredställa alla, då blir det något som blir halvfjärs till mycket, och inte superbra till något.

Dock så kunde jag iaf ha roligt när jag spelade betan, frågan är bara om det håller i sig eller om man till slut bara känner att det tar stop.

Kom ihåg när man började spela BFBC2 (Varför känner jag att man behöver ens upp skiten här) så var det stormkul i två veckor sen bara sluta man upp helt, mycket eftersom allt bara var så förbannat hyper-tempo och allt kändes konsolaktigt.

Det är en konsolmotor så jag hade inte förväntat mig att det ska se jättebra ut.

Skrivet av rigge:

Är det bara jag eller funkar inter invert mouse i flyget ? :<

Nä. Det är precis som i Bad Copmany, som så mycket annat.

Musen är tvärtom när man flyger.

Jäkligt konstigt.

Skrivet av Rooty:
Skrivet av Tiny:

OCH VARFÖR ÄR MUSEN INVERTERAD NÄR MAN FLYGER PRECIS SOM I BAD COMPANY!!!!!!!!!!!!!!

Vet du vad man gör då. Då går man in i Options och ändrar det.

Mmm korrekt, och sedan när man har flugit klart går man in i options igen och ändrar tillbaks det. Bra va?

Verkar rätt kul. Grafik är bara grafik...känslan är det som räknas.

Jag vill nästan säga att kartan är det sämsta skitet någonsin, den kan inte zooma ut så man ser allt och den är så flashig att man inte kan urtyda någonting om man inte tittar rakt upp i himlen.

För övrigt gör bad company sig påmint alltför mycket för att jag ska tycka att det är ett äkta battlefield.

OCH VARFÖR ÄR MUSEN INVERTERAD NÄR MAN FLYGER PRECIS SOM I BAD COMPANY!!!!!!!!!!!!!!

Snackar om pc versionen så klart.

Skrivet av GamerGubbe:
Skrivet av Cakefirst:

Kommer det även vara så att vid release så hamnar man automatiskt i en squad med folk? Visst, man kan joina tillsammans med polare så man hamnar i en squad men, om jag redan joinat ett game då och en polare vill joina? Kan det inte bara vara som förut att det är optional att gå med i en squad.

Du kan ju alltid lämna lämna en grupp du inte vill vara med i. Går du inte med i en ny så är du ju "Lone Wolf" så länge du vill.

Ja men man vill ju VÄLJA vilka man vill vara med i sin squad. T.ex när man spelar turneringmatcher osv.

Alltför mycket bad company inflytande. Hade någon gett mig spelet och sagt att det är BFBC3 så hade jag fan köpt det alla tiders.

BF2 framstår ju som en kristallklar himmel i jämförelse.

Känns som att nuförtiden ska spelen vara så jäkla mycket och så slutar det med att dem är en skugga av sina föregångare.

EBC - European Battlefield Command Rekryterar - Helt Gratis och Supertrevligt!

Gear up Soldier for the experience of a life time!

European Battlefield Command proudly announces

THE European Battlefield 3 Tournament

European Battlefield Command or EBC is a free online community that was founded in 2004 and has hosted many BF2 Tournaments.
Our members include people from UK, Belgium, Holland, Germany, Austria, Estonia, Lithouania, Spain, Sweden, Italy...
We have experience in handling many members from different nationalities, although our main language is English, we will help you in your language when needed.

We are not a clan, in fact, many of our members do play in clans as well. What we aim is to bring 64 or more people together on a weekly basis and play an organised game of Battlefield 3.
Our games are all about communication and teamplay, loosly based on a military structure and of course on your ability to make a group of friends the best team in Battlefield 3.

Why not hop along our forums and check us out? After all, all you need is a good sense of humor, some team spirit and the love for Battlefield 3.

Come on we are waiting for you http://www.battlefield-command.com

EBC will have it’s own ranked server upon release, a pre campaign scrim (test battle) will be organised on the public beta if allowed by EA

Helt suveränt spel, vapenkänslan är lika bra som i RO1. Sedan kommer det komma till ännu mer i och med att det är ett MOD-BART spel. Till skillnad från många nuförtiden, vilket är väldigt synd.

RO2 äger fedt

Har beta blivit demo undercover eller