Inlägg av OML

Inlägg som OML har skrivit i forumet

Skrivet av Nerox:

Sökte lite på det och uppfattar det som att det ej är samma. This is the police gjordes av Weappy Studio, medans This is the president gjordes av SuperPAC. THQ Nordic är dock utgivaren av båda titlarna, tenderar att vara svårt att veta hur mycket utgivarna är inblandad i utvecklingen. Vissa har en stor del medans andra knappt har någon.

THQN köpte ip:t förut och så här säger pcgamer: "This is the President developer SuperPAC is being "supervised" by the creators of This is the Police. "

Coop-läget på Plants Vs. Zombies är riktigt kul. Trine gillade jag mycket med. Unravel 2.

Epic är rättvisans förkämpe i den här frågan (och kanske även i andra frågor). Heja!

Favoritserie från förra decenniet, kommer hålla ögonen på vad de fixar ihop härnäst.

Var alltid lika glad när nya Fragzone avsnitt dök upp. Saknar reportagen helt klart. Även diskussionen mellan er tre var kul att lyssna på.

Första spelet var fascinerande, det kändes som en mardröm (fast på ett bra sätt). Jag fick spela det i små delar för att inte bli galen. Jag tyckte om det spelet väldigt mycket! Hoppas de kan fortsätta Senuas saga på ett bra sätt nu men håller med i det FelixenS säger att första spelet kändes ganska fullständigt även om det fanns lite som talade för en fortsättning.

Bra recension! Kollat en hel del timmar av gameplay och jag tror jag har fått ett bra grepp på diplomatin så det jag varit orolig för har varit striderna. Bara en liten förbättring där (vilket det alltså är ) och jag är såld. Det blir ett köp för mig!

De (icke passiva) förmågor som hjältarna har i romance mode som man kan använda för att tillfälligt buffa sina enheter, finns det i records mode med?

I de gamla total war spelen så väntade ofta generaler till sista stund innan de gick in i striden om det var för farligt eller så flydde de. Har ai generalerna någon som helst självbevarelsedrift (främst i records mode) och inte ensamma springer rakt in i fiendenslinjer det första de gör? Och samma sak med kavalleri, slösas de bort genom att springa rakt in i spjutenheter eller pilregn eller undviker de det?

Edit: Skyddar AIn någonsin sina bågskyttar och katapulter osv?

Spirit of the law om man gillar age of empires och riktigt detaljerade videos om enheter och civilisationer som framförs på ett intressant vis: https://www.youtube.com/watch?v=Hca1oSsOPh4

Tycker att det är tydligt att Stadia handlar om en plattform för spel (spel i den mening man avser när man säger olympiska spelen), plattformen för dessa typer av spel, idrott, fotboll osv är en stadium så man ger den namnet för att markera att det är den nya plattformen för spel och kanske även att spel (som i datorspel) är de nya sporterna som alla kan samlas kring.

För mig räckte det att ta bort de senaste Nvidia-drivrutinerna och sedan installera dem igen samt att undvika att ha spelet i windowed borderless.

Har verkligen 505 games något med Wreckfest att göra?

Goty vilket år det än släpps tycker jag det låter som. Jag är taggad till tusen.

Tack!

Får se om det blir bra eller obra ;).

Jag hade hoppats på mer och jag ville verkligen att det skulle vara så bra att jag kunde skaffa det på release. Nu blir det nog att vänta och se hur det utvecklar sig.

Sneglat lite på det här tidigare, kul att det verkar bli bra.

Starbreeze blir utgivare för Psychonauts 2

Jag gissar på att de kommer släppa till Switch med, skulle passa perfekt.

Skrivet av aholman:

Återupplivat en nästan utdöd genre är ganska starkt gjort. Det är extremt välpolerat och tror väldigt många lagt mycket tid på det.

Nästan utdöd genre är väl att ta i när tf2 ständigt ligger på topp tio mest spelade spel på steam. Det är dock en kul typ av spel så jag har inget emot att det kommer fler spel i genren. Jag är inte helt förtjust i overwatch dock, spelade det under betan och fastnade varken för stilen eller för gameplayen. Smaksak dock.

I övrigt har jag inte köpt så många spel i år, bf1 och tw:w var kul och doom har jag inte hunnit köra ännu. Är lite fast i spel från tidigare år.

Jag gillar det, vet inte om det blir ett köp men känslan är skön i det.