Inlägg av jstrike

Inlägg som jstrike har skrivit i forumet

1

Tror nog mer på att det blir D1 och/eller DII remastered. Det snackades ju om det för något år sedan. Rimligt att Blizz konsulterar Brevik om detta.

Jag tycker i och försig att WASD formatet kunde på sikt bytas mot att ha typ en styrspak (thumbpad?), för att kunna ha lite mer finlir än bara on-off i 8 (4) riktningar.

Dom kunde ju ha gjort klart 5ans story istället...

Skrivet av walter_iego:

Riktigt bra idé är det i varje fall. Tänk om vi som spelar FPS-spel mycket kunde få testa Counter Strike: Battlefield, eller varför inte "Battlefield: Call of Duty".

Ehh ...

Vi fick ju Battlefront typ samma princip

Går på egen väg och önskar att det är en hd remake av BF2!! Annars vet jag inte vad jag önskar av battlefield serien längre, de har lämnat stigen de en gång körde så om de levererar ett ww2 spel så blir det väll arcadifierat det med... suck

Nya uppgifter pekar på uppdaterad Xbox One

Hoppas att "Xbox one two three" kommer nästa år då!

Jag tycker det e interessant att han säger "another" och inte "a new"

Ganska säker på att man inte behöver ladda ner det. Det har alldrigt behövts tidigare. Om man får bekräftelsen game is added to your library borde det vara ok.

RIP in peace, Power Struggle

Alla ni som säger titan (incl skribenten) har ni missat att de har gjort en total reset på titan och det lär dröja några år (har förmig 2016) innan det är klart?

Detta låter annolunda (och kul) att spela, synd att man inte har spelet dock.

1