Inlägg av marwal

Inlägg som marwal har skrivit i forumet

1

The Lost Vikings! <333

Skrivet av Schmoo:

Inte för min del. Iofs, en merge mellan wow och minecraft hade kanske varit intressant.

Var det inte någon studio som snackade om att göra ett "bygg mmo"? Eller är det inte riktigt det du är ute efter. Det skulle kunna bli riktigt häftigt.

Ser hel ballt ut, kan bli ett riktigt roligt spel att spela med några polare på ett lan.

Haha, när man talar om trollen. Beklagade mig över nuvarande sökmotorn idag då jag skulle visa en kompis en gammal artikel och vips nu så kommer detta upp ^^.

Bara jag som tycker att det behövs mer spel med co-op lägen? Om det är något man saknar från för så är det spel man kan sitta och spela tillsammans i soffan 2-4 kompisar. Vad hände? Nu för att kunna spela med varandra måste alla sitta på varsin konsol oftast inte ens i samma hus. Skall man kunna spela tillsammans i soffan nu för tiden behöver man ha flera skärmar bredvid varandra. Ingen som har vänner som dem besöker för att ha kul att spela. Dem enda "soff" spelen är typ partyspel av olika slag inte så roliga utan sprit dvs. Nej jag saknar co-op!

Haha, trodde först att det var ett skämt, sedan insåg jag att det var äkta och suckade tungt och stängde av...

Jag testade betan men slutade ganska fort. Det hade inget nytt eller speciellt ätt bjuda på, riftsen var långt ifrån episka eller roligt. Var som att spela vilket annat gratis mmo som redan finns.

Finns inte det här redan?

Kommer bli SWEET!!!

Jaa helt otroligt. Fett grymt nice är fan överlycklig

Nu börjar det närma sig!

Den 17/6 åker jag och 4st vänner ner till Göteborg för att vi skall den 18/6 & 19/6 vara på Metaltown. Favoriterna kommer dit i år, de är såklart In Flames! (för er som vill se vilka mera band som kommer dit så kan ni klicka här) Jag har nu fått alla biljetter, alltså tåg + entré till Metaltown. Jag skötte allt bokande för mig och 3 av mina vänner så jag kommer agera som en liten reseledare, vilket jag tycker är väldigt roligt. Vi hade väldigt tur och fick plats på ett vandrarhem som ligger ganska centralt, å detta till riktigt bra pris. Vi kommer resa ner tidigt så vi kan avnjuta en hel dag på Liseberg med mycket karusell åkande och annat skoj. Och nu när vi snart går in i Maj månad så kommer man börja räkna ner dagarna till avfärd, pirrar i magen redan. Detta blir min första festival och även mina kompisars första, så förhoppningarna är stora. Men kan det bli något annat än succé? Rammstein och In Flames kommer ju!

Tänkte avsluta detta inlägg med att dela med mig av min Metaltown spel lista Metaltown Extreme Version! Kallar den så för att den involverar alla band som kommer till Metaltown och alla deras låtar (tyvärr finns inte alla band på spotify så listan är inte komplett)

#blogg

Varför läser vi matte i skolan?

Detta var den frågan vi fick av våran föreläsare idag på skolan. Det var en kille ifrån KTH som kom till våran lilla skola idag och föreläste för oss som läser matte A,B,C,D och E. (Alltså vi som har valt att läsa mera matte). Hela meningen med hans besök var att inspirera oss att läsa matte. Han var en riktigt duktig talare det instämmer vi nog alla om och han hade ett väldigt intressant ämne att snacka om han förklarade varför vi läser matte. Han ställde oss frågan om vi trodde vi skulle ha användning av sådant som: x^3-24ab/b^2 och sådanna tal. Alla var tysta ett bra tag och man kunde nästan höra hur alla satt och tänkte på något man kan använda det till, ingen kom såklart på något på den lilla tiden. Han förklarar då att det är inte sådant här vi kommer att ha användning av i framtiden, men varför sitter vi då och räknar sådant?!... Jo för det handlar om att man skall träna hjärnan att lösa problem. Det är bland annat det vi sitter och tränar våra hjärnor på. Precis som om vi tränar till exempel basket och vi vill bli lite starkare då går vi till ett gym och tränar och kör kanske bänkpress eller gör situps men kommer man som basket spelare lägga sig ner på golvet och göra situps under en match? Nej det betvivlar jag, men vi behöver fortfarande träna våra magmuskler. Precis så är det med matematiken på skolan. Han talade mycket om detta och även om hans egna erfarenheter. Jag och nog de flesta tyckte det var en KANON föreläsning. Om ni nu är intresset/möjligheten tycker jag ni borde lyssna på en av hans föreläsningar. Han tog oss även i mindre grupper efter föreläsningen och berättade om saker i matematiken som många inte riktigt vet hur de fungerar som tex varför man inverterar på nämnaren och multiplicerar den med täljaren när man delar ett bråk med ett annat och även andra sånna saker inom matematiken.

PS, jag har inte kunna skrivit något nu på ett tag då jag har haft problem med min skärm, men nu är den helt fungerande så jag tänkte jag kunde knappa ner några rader. hoppas ni gillade det.

#blogg

Here we go!

Jag har nu länge velat börja blogga, men har varit osäker på om jag skulle kunna skriva så mycket och om jag skulle kunna skriva något vettigt. Men har nu beslutat mig för att göra ett försök. Jag blev inspirerad att starta av min kompis Patrick [b=boomer] . Jag kommer att skriva om det mesta ifrån min värld. Men vissa saker kommer väll att nämnas oftare så som spel, musik och Amerikansk fotboll då jag spelar denna sport. Jag hoppas jag kommer kunna dela med mig av "intressanta" saker som kanske kommer ge något skratt eller en kommentar. Ne nu är det nog dags för mig att ge min hjärna lite vila, det har den förtjänat. Over and out!

#blogg

Ebba grön heter albumet och bandet är så klart Ebba Grön

1