Inlägg av Alarcron

Inlägg som Alarcron har skrivit i forumet

Snacka om Hellgate London vibbar man får av bilderna, fan.. Nu började ju sakna den gamla besten.

@Hardboiled15 agreed...

Det här spelet kan inte faila. Det skulle isf gå emot einsteins relativitets teorier. Båda två dvs.

Det skulle kunna släppas som ointeraktiv film och det skulle inte faila. Det FÅR fan inte göra det helt enkelt.

Hur fan missade jag att Titan pack var släppt?

Väl talat Patrick. Christofer däremot borde spärras in någonstans långt borta.

Argh att jag inte har ett sony system...

@Wartex, ja, kan inte annat än hålla med dig. T.o.m jag själv överväger att återvända nu när det faktiskt har kommit såpass mycket nytt. (Verkar det som...) Får se hur det blir med den saken.

@StrongBad, fan Peter Jacksson borde höra av sig. Uwe Boll borde däremot börja om småskolan och arbeta sig uppåt innan han ska höra av sig.

Kan inte annat än hålla med föregående talare (mixxor). Det där var en riktig pungspark.

Absolut! Enhörningar som skiter regnbågar. Kan det bli bättre?

Underbart!

Gammalbetatestare som man är, men än kan jag inte logga in. Har jag missat något?

Vet inte vad du (impact) har emot 2142, tycker att det är ett riktigt skönt lir att sega ner till så att säga. Annars är det 2an som trumfar allt annat utan tvekan.

Har fullt förtroende för id tar hand om författaren så att storyn blir någonting utöver det vanliga.

Köpte ett flertal spel i Steam idag på nyår och jag måste säga att jag föredrar den NYA prissättningen framför den gamla, när eur och usd är 1 = 1, så spelar inte valutan någon roll, och på grund avinbakningen av momsen i priset så är det ju bara frid och fröjd för det blir faktiskt så att vi "slipper" skatten. Då den dras av från respektives förtjänst istället för att läggas ovan på original priset! Jag vet att man inte slipper skatten rent formellt, men det känns helt enkelt bättre nu...

Nä nu blir det att dra ner den på laptopen

God Jul på er alla!

Första gången sedan släppet av Steam som Valve verkligen gör bort sig. Tragiskt.... Nä, så länge man måste handla i euro för det dubbla priset blir det inga mer köp.

Alla som hatar Uwe Boll... Inser ni att det måste finnas någon som gör skitfilmer för massan så att säga. De filmer som, om vi ska använda oss av svengelska, pleasar många.

Alltså, visst killen har ingen talang att göra film, men det verkar uppenbarligen vara hans intresse. Skulle jag träffa på en nörd som spelar Wow hela dagarna och sen gör en film om det så kommer jag att hata denne lika mycket för att försöka besudla mig med sådan avskyvärd avsaknad av kultur. Uwe Boll gör än film av skit spel, men att göra film av något som inte ens klassar som som skit spel. Ja. Det är illa.

Jag vet att jag gav i stortsett varje FZ läsare en känga i skrevet. Ja. Det var tanken!

Tråkig lista?

Jag skulle ärligt vilja veta hur många av dessa kopior som någonsin hade sålts.
Precis. Ingen. Det är snarare en oerhört trevlig och bra lista som bevisar att det fortfarande finns spel som folk eftertraktar.

Ja Wardancer, jag säger detta för att FÖRSVARA det.

mazk0, björnar är vanligare söderut.... Det är snarare älgen du får vara rädd för här uppe, och kanske om du har tur storfot/snömonstret.