Inlägg av Krokanen

Inlägg som Krokanen har skrivit i forumet

1

IGN sänkte konsolreviewen till 4/10 och uppmanar köpare att lämna tillbaka spelet för att få pengarna tillbaka. Ganska kraftig men ärlig sågning. Själv kör jag på ps5 och det flyter på bra, 60fps, men långt ifrån 4k.

Kan stolt titulera mig som en av dem som klarat av hela spelet i VR. Det var en riktigt jobbig upplevelse, men inte pga av spel eller hårdvarubegränsningar!

Jag har haft både ett Gen 2 och har nu ett Gen 3. Väldigt sköna lurar. Superbra ljud för ett par spellurar. Aldrig haft problem med att batteriet blivit dåligt eller med att någon klagat på mic kvalitet.
Däremot så betalar man väldigt mycket för märket. Byggkvaliten är inte optimal, bland annat så är det precis som nämns så att mikrofonen reglerar mute och aktivt läge. Problemet är bara att sviveln som den sitter på är av billigt plast och vridspärren på micen på gen 2 och gen 3 är enbart kablarna som micen är kopplad till, utan dragskydd! Lyckligtvis kunde de lödas och fixas ganska enkelt. men supporten från Astro uteblev och detsamma om kommentarerna kring att desingen var inte optimal, hoppas det är fixat i 4an!

Edit: bara tvåan som har strulat, varit väldigt försiktig med 3:an när jag insåg hur den är uppbyggd .

Tar gärna också en nyckel! Skulle vara så underbart att få panga lite under detta julmörker..

1