Inlägg av Kamaon

Inlägg som Kamaon har skrivit i forumet

Har fortfarande kvar min första portabla spelmaskin, en gul Gameboy color men den används väldigt sällan på grund av den oupplysta skärmen. Älska portabla spelmaskinen som faktiskt används är nog PSPn även om Vita'n är bättre på alla sätt.

Hade helt missat att detta skulle släppas nu, blir att ladda ner demot och testa!

Ser mycket "Bränn Creation Engine på bål" här men förstår inte vad problemet med motorn är, jag tror att allt (eller större delen) av klagomålen är saker som beror på att Bethesda är lata/inte förstår hur saker hänger ihop i motorn och gör misstag. Moddarna vet mycket mer om hur motorn fungerar med olika saker och lyckas oftast lösa problemen som uppstår, även när Bethesda förstör fler saker.

Spelat sedan release nu och har inte känt av behovet att spendera några pengar än (men skulle man vilja det är Battle Pass men framför allt blessing of the welkin moon bra för att få en boost utan att gå pank) då dem är väldigt generösa med "premium" pengar för nästan allt du gör i spelet.

Något som är värt att tänka på om man är lite sugen att börja är att nu under första veckorna så får man massa extra saker gratis.

Första jag kom och tänka på vart The Cardigans - My Favourite Game och Gran Turismo 2 introt.

Men några av dem mer annorlunda musik kopplingarna måste nog vara Linkin Park - Somewhere I Belong kopplat med att göra stunts i Gta3 på detta stället

eller Rammstein med Half-life 2 och att leta igenom bilar efter lådor.

Tycker vi behöver ha lite högre SC till ED ratio så postar ett par bilder

Och för att jämna ut det lite med tanke på att SC inte har något "release date" än så postar jag även ett par från ett spel som haft ungefär 28 releases under nästan samma tid.

Ett spel jag hoppar tillbaka in i då och då för att strids systemet är ett av dem bästa jag sett i något mmo. Sedan som en ovanför mig skrev så finns det däremot väldigt lite PvE content förutom de vanliga questen, du kan farma (både grönsaker och goblins), fånga och träna hästar, RNG gambla på att uppgradera gear, döda 1on1 bossar för extra gear en gång i veckan, döda World bossar med en hög andra spelare som spawnar vissa tider och köra en wave based arena liknande sak för extra loot. Finns även en hunting del där man jagar ner specifika bossar med hagelbössor. PvP'n är det som fokus ligger på med höjdpunkten Node Wars, vilket mer eller mindre är Guild vs Guild för kontrollen över en "node" som vid lyckad övertagning ger guilden en hög med pengar. Förekommer även PvP vid vissa av dem bättre farming platserna för kontrollen över dem rundorna.

P2W delen är inte något jag märkt av, då det är för dyrt för någon normal spelare att köpa till sig någon riktig kraft. Om du skulle köpa till dig ett max vapen så skulle det kosta dig runt 1940eu, och då är det inte ens det dyraste vapnet i spelet (det hade gått för 8786eu), och du behöver fortfarande 12 andra delar gear. Tycker man att detta är så mycket P2W att det är blir en deal breaker så är det inte mycket mer man kan säga, själv tycker jag att mer eller mindre alla spel med någon form av ingame trading tillåter den här nivån av "P2W".

Mafia (ettan) som en serie.
S.T.A.L.K.E.R. som en/flera långfilmer.
Något i KOTOR eran (manus inte baserat på något spel)

Skrivet av hannes.theorell:

Han kom ju över information han inte hade rätt att publicera och publicerade denna information och dessutom tog betalt för nöjet.
Det är ganska långt över gränsen till skillnad från när spelmedia skriver om att någon har läckt.

Jag har hittills inte sett några bevis på att han vart den första som hittat information och senare sålt den på sin discord server, utan mer pekar mot att han rapporterade på en ny läcka om nästa spel i en spelserie, en spelserie som han även dedikerat hela sin YT-kanal för. Sedan har han även en privat sub only discord server på vilken dem sedan har diskuterat läckorna vidare. Ser inget som tyder på att t2 ens försökt reda upp detta direkt med SupMatto utan gick direkt till privata utredare vilket känns väldigt fel enligt mig.

Skrivet av RegularOriginal:

Den som exempelvis komponerar ett arbete är upphovsman till det verket. Om verket är originellt har upphovsmannen ett skydd, upphovsrätt, för sitt verk. Det krävs ingen registrering eller liknande för att det upphovsrättsliga skyddet ska gälla. Ett verk som omfattas av upphovsrätt får som regel inte användas utan upphovsmannens tillstånd.

Upphovsrätt består av två delar, ekonomisk rätt och ideell rätt. Den ekonomiska delen är den delen som gör att det är du som äger arbetet och endast din rätt att dela med dig av informationen eller produkten för allmänheten så vida upphovsmannen inte har givit dig tillstånd, vilket han inte har fått i det här sammanhanget. Där har han gjort upphovsrättsintrång.

Förlåt, men va gör du då ens på FZ som även dem skriver/länkar till läckor titt som tätt? Så länge han inte vart under NDA eller på något sätt kom över informationen olagligt så ser jag inte något som helst fel med detta.

Mass Effect 1-3
Elder Scrolls 3-5
Kotor 1-2

Oj vad svårt det vart att bara välja en, men skulle tipsa om DougDoug. Han gör roliga jämförelser mellan spel fast förklarar det med mat, eller dumma saker som att försöka spela Smash Bros med bara röst kommandon.

Det närmsta jag hittat är att göra om vissa steam nycklar till gog nycklar genom https://www.gog.com/connect . Tror inte det finns något liknande för epic.

Började själv spela igen efter ett "break" sedan 2015 (även då jag spelade ARR för första gången när guilden gick över till ffxiv från ArcheAge) och är helt fast i det nu igen. Vet inte varför jag letat så mycket efter ett nytt mmo på sistone (Bless någon?) när detta har varit mitt framför näsan på mig hela tiden.

Vart även glatt överraskad när denna tråden hamnade på första sidan ett par dagar efter man återupptog spelandet. Mycket väl skrivet och hoppas många ger detta spelet en chans, det är lite segt när man börjar med få saker på sina hotbars och en 2,5 sekunders global cooldown men den känslan försvinner ganska snabbt.

Tror det är helt omöjligt att KOTOR 3 blir av efter Disney dödade EU, SWTOR är det närmsta vi kommer att få.

Tror många hade varit mindre kritiska till detta om Rockstar t.ex. donerat en summa som motsvarat den PR'n dem fick av detta till någon forskning inom sjukdomen.

Sedan tycker man att dem kunde låta honom behålla spelet.

"Rest assured that our passion to grow the world of EverQuest remains undiminished."

Så mobilspel?

Skrivet av Luciphear:

En sak jag hade velat ha till Survival Mode är att inte behöva ladda om från senaste sparfilen(då man senast sov) isåfall men istället att man "spawnar" om någonstans och kanske har tappat ett par grejer eller något i den stilen (sålänge man befinner sig på fri fot i ingenstans, inte på någon plats där man måste ladda om).

Finns en mod som gör exakt det till Skyrim vid namn Death Alternative, skulle gissa på att den kommer till Fallout med

Vänta nu, 4 stycken psp? Vilken räknas inte som en egen variant enligt er?

Det betyder att season pass är helt ointressant för mig iaf.