Inlägg av Salsius

Inlägg som Salsius har skrivit i forumet

Önskar och ber också väldigt snällt om en nyckeln om någon har en liggandes

Skrivet av feeweee:

(troligtvis valdigt) dum fraga - varfor finns inte spel som SW Battlefront (nya) och Diablo 3 pa steam? :/ Kor EA o Blizzard separat?

Jepp, Alla EAs spel hittar du på Origin och alla Blizzard spel hittar du på Blizzard.app (battle.net)

Är det verkligen nödvändigt med ett helt nytt spel? Visst dom vill väl skaffa pengar men första är ju inte så gammalt. Känns som dom lika gärna kunde klämma in det som dlc.
Sen en fråga för dom insatta. Lever dessa nya raser på samma kontinent som dom i första, dvs skulle man kunna möta empire som lizardmen? Om dom nu lägger in lagen från ettan i tvåan dvs.

Vilka Halo spel finns att spela på PC? Alltid velat testa dom, men köper inte en konsol bara för detta.

Som många säger så är vapenkonfigurationen sämre tillsammans med medaljer och stats i allmänhet. Men själva spelet i sig när du väl spawnar in och börjar skjuta är det roligaste på länge. Och för mig är det de som räknas. Men hoppas ändå att dom ändrar lite på systemet med stats så det blir mer aanvändarvänligt.

Skrivet av Vercadi:

Nej det är inte speciellt intressant, skulle dock vilja se WC4 och återuppliva battle.net, men dom är väl smarta nog att inte konkurrera mot sig själv (SC2)

Var inte starcraft klart nu dock?
Jag tror mer att det är WoW som stoppar WC4 än SC. Med tanke på hur dom skulle göra med all story.

Skrivet av cute_ninja:

5e plats farming simulator O_O

Sitter och roterar mellan BF1, Civ 6 och Farming Sim 17 just nu.
Alltid skönt att kunna variera lite med vad man spelar

Bortsett från ddos attackerna i fredags, som man inte kan skylla på dice eller ea, så har det funkat riktigt bra för mig. Inga kraschar, spela med vänner funkar utmärkt.

Är väl bara det att man inte kan lämna efter att matchen är slut innan nästa börjar bara.

Men i stort sett så är det för min del bästa lanseringen från Dice någonsin.

Kommer väl ett par kartor i december också, men tror dom skulle vara gratis för alla om jag inte kommer ihåg fel?

Spelade flera timmar varje dag första veckan efter släppet, men inte rört det på ett par dagar nu. Ställde mig själv frågan varför jag spelade det. Man landar på en planet i tron om att detta ska vara den man sökt efter hela tiden, men nepp, nåt fattades eller så var naturen död eller nåt. Nästa kanske är bättre säger man till sig själv och åker vidare efter att man fyllt motorn med resurser igen. Men inte heller denna planeten hade allt för att göra mig tillfredsställd. Och så fortsätter det. Känns som att det går ut på att bara maxa inventory space, men för vilken anledning?
Nu kommer folk säga att själva upptäckandet är spelet i sig, men va fan, efter 20 solsystem så känns det som man sett det flesta liksom. Lite olika djur och blommor och diverse stenformationer som ändras.
Innan jag fortsätter spela så känner jag att dom behöver lägga in mer content än det som finns just nu. Dom har en bra bas att bygga på.

Slutade lira för längesedan, men testat warthunder flera tillfällen efteråt. Gillar det grafiska mer där, samt att jag har svårt att nöta samma sak hela tiden, så skönt att kunna flyga lite ibland också.
Testade wop men tyckte det var hemskt.

Skrivet av totte1015:

Är det att ni kör med kompisar som gör så att det är roligt?

Jag kör själv och spelet blir... meh typ

Inte kört sen andra vågen av Operatörer kom, men utan vänner så blir matcherna väldigt annorlunda från om du hade kört med ett par vänner och kommunicerar som är extremt viktigt i detta.

Du Kanske kan hitta en eller 2 en runda som använder VOIP men dom kanske lämnar efter nån runda så är du ensam igen.
Men överlag så skulle jag rekommendera att lira med vänner helt klart, blir otroligt mycket roligare

Kolla upp black wake också, har för mig det hette så. Är kickstarter spel som är väldigt likt

Det skulle ju utspela sig från flera olika personer och perspektiv.
Det skulle mycket väl kunna vara så att varje acheivment för varje episod är för just avklarandet för den karaktärs SP del.
Istället för en linjär sp så kanske man får valet att spela igenom 6 olika SP delar i egen ordning, där varje är på x antal uppdrag?

Fan ta autocorrect, ber om ursäkt för felstavningar..

Skrivet av BeeJac:

Plågsamt dålig han var i videon...

Ja verkligen, den truppen bågskytte som han glömde hade ju bara behövt värna sig upp då hade dom haft underbart läge på dom trupperna nedanför som stod och slogs. Vågar nästan säga att han hade vunnit om dom vart med i fighten direkt

De flesta TW spel har jag på förhand vetat vilken lag jag vill spela som sen studerat världskartan för att planera i vilken riktning man ska expandera.

Nu har jag verkligen ingen aning, alla verkar intressanta och vill testa alla. Antingen så blir det att starta på en och köra tills man tröttnar och sen ta nästa, eller kanske skapa alla samtidigt och se vilken som verkar roligast

Skrivet av marcus.t.flores:

Jag har för mig att blizzard har inte kvar koden och servrarna till vanilla wow. Dom skulle behöva bygga upp det på nytt

Det skulle i så fall också innebära att varje privat server som finns nu har byggt upp det själv?

Känns högst tveksamt

Var alldeles för ung och korkad när oblivion kom så var så dålig på det så kunde aldrig älska det.

Men skyrim är ett utav de bästa spelen jag kört så röstade självfallet på det.
Testade oblivion för nåt år sen men fastnade aldrig. Kanske är för bortskämd med den nya grafiken som finns.

Nu har jag inte testat detta spel, eller Squad. Men kan man jämföra dom mot varandra? Om så, vilket tycker ni fångar er uppmärksamhet mest?