Inlägg av Rickard11

Inlägg som Rickard11 har skrivit i forumet

höstens överlägst största spel? har activision köpt fz nu också?

Wow, FZ hänger verkligen med i svängarna. Man får Back to Karkand expansionen gratis vart man än bokar spelet och detta har man ju typ vetat om i ett halvår. Sebastian Lind, prao?

Aldrig i hela mitt jävla liv. Åt helvete med COD.

Missa inte Assassin's Creed-tävlingen

Annars så kör man PC och får DLC på köpet

Rätt

8timmar för 400kr är alldeles för lite. 8 timmar hade varit acceptabelt om det hade funnits en bra multiplayer också.

Arkham Asylum var ju grymt, och detta blir knappast sämre.

Black Ops är det mest sålda PS3-spelet någonsin

Fattar inte hur ett sånt jävla värdelöst spel kan sälja så mycket. Hjärntvätt O_O

Men det med mer XP i början etc. gäller väl bara fortfarande för limited edition?

Kanske dags att ta tummen ur röven och släppa brotherhood till PC innan dom börjar med detta.

Homefront släpps i 360-bundle

Vem vill ha homefront? Ser värdelöst ut!

Reagodis hos GamersGate

samma deals som steam alltså

Ååååååååh, stackars PS3 spelare. Ni konsolspelare får i alla fall ett spel som inte laggar konstant, så bara håll käften.

har redan mött en fuskare idag med wh, sa att jag skulle skicka in filmen via theater till treyarch. då lämna han

Äckligt att steam kräver 59,99 för BO. Det är ju likadant med MW2.

Skrivet av kebbe:
Skrivet av Rickard11:
Skrivet av kebbe:

Väldigt dyrt för 4 kartor och lite nya vapen. Då får man till och med mer för pengarna i kartpaketen för MW2, ironiskt nog.

Hur får du ihop det? I MW2 får du 3 nya, små, banor för 130 spänn ungefär. Här får du 4 helt nya stoora maps med nya vapen och fordon för hundringen.

Du får 5 kartor för priset. 5 kartor som dessutom inte är mycket mindre än de små kartor som finns i BC2. I BC2: Vietnam (som dessutom kallas för expansion) får du fyra (av traileras att döma) små kartor samt nya skins på vapnen. Då tycker jag att man får mer för pengarna i kartpaketen till MW2.

Nej du får bara 3 st då 2 är från COD4 och det kallar jag verkligen inte nya maps. Sen antar jag att du inte spelat BC2 om du påstår att kartorna där inte är speciellt mycket större. Jämför Port Valdez eller Arica Harbor med största i MW2 som är typ Wasteland. Det är dag och natt.

Skrivet av kebbe:

Väldigt dyrt för 4 kartor och lite nya vapen. Då får man till och med mer för pengarna i kartpaketen för MW2, ironiskt nog.

Hur får du ihop det? I MW2 får du 3 nya, små, banor för 130 spänn ungefär. Här får du 4 helt nya stoora maps med nya vapen och fordon för hundringen.

Skrivet av unavailable:

Lögner. PC-marknaden är ju död, det vet alla.

Den är inte död, men den säljer inte lika bra som konsolmarknaden pga. alla jävla konsolportar till spel PC får. Kolla bara på genuina PC som Starcraft som säljer multum.

Skrivet av FrenchHotCat:

Blir lite små sur på alla som tjatar på att pc kontroller är bättre osv.. Det är en vanesak om man spelat fps på pc hela livet så är man nog inte så bra på konsol, men om du har spelat på konsol hela livet är du precis lika bra som en pc spelare !

Vill du mötas?

Vilka rent ut sagt idioter det finns här. För att klargöra: Betyget är inte betyget på betan, det är betyget på det färdiga spelet. Kom inte och säg att spelet inte förtjänar 4/5, FÖR NI HAR INTE SPELAT SPELET ÄNNU! Ni idioter som inte säger att det förtjänar 4/5 kan inte döma ett spel efter gameplay videos och en beta som släpptes för ett halvår sen. Sådana som ni bör inte spela betor. Peace.