Inlägg av T.Mani

Inlägg som T.Mani har skrivit i forumet

Skrivet av McRaoul:

Diablo 4 var kul en stund, men endgame är horribelt.

Yupp... Hade hyfsat kul genom kampanjen, men sen var det bara en massa onödigt köttande utan någon större eftertanke eller känsla av framsteg. Så jag tycker väl inte att kampanjen i sig själv var värd 700kr och därmed anser jag att Diablo IV är mediokert.

Skrivet av McRaoul:

Alla har vi köpt dåliga/mediokra spel till fullpris vid nåt tillfälle. Själv köpte jag Too Human och Cyberpunk.

Och jag köpte Diablo IV.

Skrivet av Raider:

Bad Company 3!

Även om de skulle göra ett Bad Company 3, skulle det antagligen inte bli ett Bad Company 3 så som man minns tidigare Bad Company...
DICE är inte samma DICE som de en gång var heller. Jobbar ens några kvar från när DICE gjorde Battlefield 1942?

Så de har justerat grundmaterialet för att den ska passa den större massan. Har man inte misslyckats då när den inte passar den större massan heller...?
Så de har misslyckats att behålla fansen av The Witcher och de har misslyckats med att behålla den stora massan också.
Känns som att felet ligger någon annanstans än vad herr producent säger...

Skrivet av Ralf:

Riktigt bra spel. Hoppas fler får upp ögonen för serien.

Ja, jag håller med. Jag är som trollbunden och det verkar vara rätt sällsynt nu för tiden när det kommer till spel. Men Remnant 2 är riktigt bra. Jag älskade ettan också. Det är verkligen glädjande att det går bra för studion och försäljningen.

Det som få verkar prata om är också att spelet inte ens säljs till AAA-fullpris, trots att det slår det mesta på fingrarna som släppts nu för tiden i form av kvalitet och speltimmar. Ultimate Edition (den fetaste utgåvan) kan man köpa för samma pris som till ett fullpris AAA-spel och då ingår även framtidens DLC i där... Finns inga som helst microtransaktioner heller. Allt samlar du på dig genom att spela spelet. Hemskt att det ska behöva vara något som ska framhävas som en motivering till att köpa ett spel idag, men så är det...

Ut och köp. Spela och njut!

Vilken dramatiskt trailer till något som ser ut som ett mobilspel

Någon köper Ubisoft? Om någon nu vill ha Ubisoft? De har ju typ bara två spel - Rainbow Six Seige och resten

Haha... "testa alphan". Star Citizen är fortfarande i Alpha-stadiet... Det är väl inne på sitt 13:e år nu?
Min dotter var 7 år när utvecklingen började. Hon är 20 år idag

Skrivet av N3gn4v:

Battlefield V med sitt könspolitiska skulle förstora den autentiska känslan av WWII.

Och jag gav DICE en läxa och med tro och hopp att deras kommande skulle skärpa till sig och återvända till Battlefield's rötter, men ack vad man satte kniven i strupen.

BattleBit visar precis det jag önskade från DICE efter BFV.

Ursäkta? Hur gav du DICE en läxa? Snälla berätta!

Jag skulle vilja säga RE4 Remake, men det är samtidigt ett gammalt spel egentligen, så jag vet inte om jag vill räkna det.
Zelda - Tears of the Kindom får nog min röst. Det har dock varit ett svagt spelhalvår hittills, enligt mig. Men mycket bra spel är på väg under resterande del av året, förutsatt att vissa inte flyttas fram till 2024.

Skrivet av Fabler:

Just nu arbetar devsen med att göra om spelet från grunden i UE5. Det kommer förmodligen att räta ut de få buggarna som fortfarande huserar i titeln.

Och att detta kan medföra nya buggar och problem...

Skrivet av Tomas Helenius:

Kan spelmotorn spela in i det här beslutet? Den här motorn (eller tidigare versioner av den) har ju beskyllts för massor av problem, t.ex. omodern, buggig och funkar illa med vissa framerates.

Sen är det intressant att de kör 4K eller 1440p rakt av. Dynamisk skalning av upplösningen är väl rätt vanligt numera. Är det ett designval eller något de tvingats göra?

Men är inte spelmotorn ny? Det är väl första spelet som använder Creation Engine 2? Jag vet att den är baserad på den första Creation Engine, men Bethesda måste ju ha moderniserat den tillräckligt för att kalla den för "Creation Engine TVÅ" eller anses den vara för gammal trots uppdateringen?

Skrivet av Rasmous:

"Game -initial price- price today

Diablo 1 - 50$ - 94.51$
Diablo 2 - 50$ - 88$
Diablo 3 standard - 60$ - 79$
Diablo 4 standard - 70$ - 70$"

Källa på det?

Närmar sig mållinjen? Det kommer till Early Access och är inte färdigt. Det kan ju sluta med att spelet är fast där ett par år till som så mycket annat. Det går verkligen baklänges i spelvärlden när spel betraktas som "släppta" när de kommer till Early Access.

Skrivet av mrFluffy:

Med all rätt, det är Nintendos produkter, ingen annans.

Förstår inte varför någon tror att det var en bra ide att lägga tid och pengar på att göra något sådant här för att sen tro att det ska vara ok att släppa på Steam.

Precis... det slog dem aldrig att liksom fråga Nintendo först, innan de bestämde sig för att lägga ner alla resurser på utveckling? Det är ju inte så att det är enkelt att utveckla något i smyg till något som Steam i tron eller hoppet om att det ska gå Nintendo förbi

Skrivet av kingzla:

Inflation plus att det här alltid har varit ett klagomål sedan 23 år tillbaka.

Ja, jag menar inte att kvaliteten var klanderfri förr och ja, spelen förtjänade sin kritik även då, men det har blivit sämre och är mycket sämre än 23 år tillbaka, även om det inte var problemfritt då heller.

Problemet är ju att de höjer priserna men sänker kvaliteten. Spel är ju inte längre färdiga när de släpps, eller undermåliga, men priset är ändå högre än tidigare.

"Släppas"
Det är väl ändå i Early Access de planerar att "släppa" spelet i? Så till hösten är det ju fortfarande ofärdigt...

Men va? Man måste ju inte köpa spelet för det priset. Betala en månad för Playstation Plus, så kan du ladda ner både Spider-Man och Spider-Man Miles Morales om inget har förändrats den senaste tiden. Det gjorde jag. Plus remaken av Demon's Souls

Skrivet av BryleCreem:

Är det uppenbar moneygrab med lite för pengarna kan det dock kvitta men tror inte blizzard kommer göra mig besviken.