Inlägg av Spanky

Inlägg som Spanky har skrivit i forumet

1

Inom en inte allt för avlägsen framtid betalar vi fullpris för en utvecklares idé om ett nytt spel. Vi får också läsa att idén inte är färdigtänkt och kanske har allvarliga brister. Men communityt kanske kan utveckla idén till ett färdigt spel? Hosta upp!

Äntligen kommer Battlefield tillbaka till sina sanna rötter. Första världskrigsspelet Codename Eagle hade en arkadaktig, hysterisk och helt underbar gameplay som jag inte återfunnit i något av Battlefield-spelen. Ser verkligen fram emot detta och är rätt säker på att det blir succé.

Det gjordes knappt några zombiespel för 10-15 år sen, nu görs det tretton på dussinet. Vill inte dissa det här spelet på något sätt men det är lite ont om originalitet i spelbranchen kan man tycka.

Känns lite michael bolton att ta xcom-spelen och plötsligt blanda in en massa strunt, typ fps-vy och 50-tal. Hade chefsdesignern sett Mad Men kvällen innan han beslutade sig för speldesignen.

Gillades skarpt. Spelade en hel del med syrran när hon var 4-5 år och tänkt ge i julklapp eller födelsedagspresent flera gånger, men varje gång gått bet då ingen affär verkar ha spelet i hyllorna. Kan det förklara dåliga försäljningssiffror månne?

Diablofans verkar generellt vara personer som ligger på den grövre halvan av autismspektrumet. Detta märks på att kommentarer kring Diablo 3 brukar se ut ungefär så här:

"Det ser inte ut som Diablo 2, då vill jag inte spela det."
"Det är för mycket färger. Då får det vara."
"Den filmen är inte tillräckligt högupplöst, jag vill inte titta på den."
"Det är en groda i spelet. Blä."

1