Inlägg av visan

Inlägg som visan har skrivit i forumet

Skrivet av r3lev4nt:

Zati

Finns det möjlighet att typ adda varandra så att man ser varann i people-listan i spotify? Eller är det enbart facebook?

Vet inte hur det är nu men det har gått förut. sök på "spotify:user:[namnet]" så hittar du den andras profil med spellistor och sånt så ska det finnas en "add user" knapp längst upp.

Skrivet av Reize:

Här är en länk från Kotaku till de tre läckta pre-alpha gameplayfilmerna:

http://kotaku.com/5823224/heres-some-leaked-footage-of-battle...

Håll till godo

Lyssna i tredje klippet på killen som snackar. Låter han inte lite svensk? Tycker mig även höra lite svenska till och från...

-.-

Släng till ett 93 på slutet med så har du mig Lovar dig många timmars underbar musik. Lyssnar på det som är bra helt enkelt och allt som är bra ligger i "Allmänt bra" listan

Hur fungerar det här med domännamn igentligen? Är det typ tre pers som sitter och bestämmer över hela internet eller är det bara att starta en server och döpa lite hur man vill?

Ooooh Aftonbladet journalistik

ang. ljus: Allt som har en färg reflekterar just den färgen av ljuset och absorberar allt annat ljus. Jag har nog aldrig sett ett blått hav när jag tänker efter. Det kan nog komma av totalreflektion mot himlen dvs när ljuset lyser mot havet i en sådan vinkel att allt ljus reflekteras och det blir som en spegel som då speglar himlen. Att havet är grönt beror nog på alger som reflekterar det gröna ljuset.

Vatten i sig är färglöst så allt ljus som reflekteras från havet är från nån plankton eller dylikt.

Älskade all pecan & kola glass förut men nu är det Klings citronglass som gäller.

Snackar ju paketglass och inte styckglass om nån undrar.

Skrivet av Fargo:

Detta har jag alltid funderat över.

Varför är himlen blå?
Beror det på reflektioner från havet?
Om inte varför så vad?

Ljus färdas i vågor. Blått ljus har väldigt kort våglängd och böjs lätt vilket gör att det som sagt sprids lättare. Du kan jämföra med att blått ljus är som ett snöre medans rött ljus (Som har lång våglängd) är som en rak pinne.

Där av kommer också att solnedgången är röd då blått lus filtreras bort fortare i atmosfären och enbart det röda når fram när ljuset måste färdas längre i atmosfären än vid ex middag.

Att havet är blått beror nog snarare på att det reflekterar himlen och inte tvärtom

Skrivet av aesdana:

Man behöver inte ha Origin igång för att lira spelet.

Gött för man blir alltid lika putt när Steam vägrar fungera...

Måste man ha Origin igång när man spelar som med Steam eller är det bara en butik?

Är man törstig så är det vatten som gäller. Går inte dricka något annat då det blir för tjockt i munnen. Dricker enbart Cola för att det är gott och då är det Originalet som gäller

Såg ju...kul...ut...

Skrivet av LariosoDog:

Vad är bäst:
- ett pass och fritt onlinespel
-månadsavgift på onlinespel

Det är kanske det som blir att välja på. Kanske det första utesluter det andra.

Det måste kosta rejält att driva online-servrar.
Att en spelare spelar tills han är trött på det säljer det vidare en som spelar tills han tröttnar osv osv.

Hur länge ska man driva en server-park på ett sålt spel - i all evighet?

Så att man vill ha betalt kanske inte är konstigt.
Viss procent blir kickback för investerarna och resten går tillbaks i nyutveckling av nästa generation.
Om det blir vinst vill säga.

Det avgörande om man går i taket blir väl om det är några tior eller hundratals kronor för att låsa upp?

Bara låta alla göra egna servrar på datorn hemma eller nåt så är det löst.

Skrivet av StrongBad:

Intressant att DICE och FZ hela tiden måste spela på en upplevd rivalitet gentemot CoD-serien när de ska marknadsföra BF-spel. Jag har aldrig läst att t ex Infinity Ward skulle behöva påpeka för sina fans att de inte har detaljer i sina spel som BF-serien har.

Man ska ju alltid jämföra med den bäste vilket nu råkar vara CoD. Sen så är det ju skönt att dom inte mesar och säger typ "Vi vill ju inte ha någon superskurk som 'vissa' andra FPS spel har" utan är öppna och ärliga med att det är CoD som är motståndaren. +1 till DICE för öppenhet

Skrivet av Aresz:

Du har ingen återställningsskiva med från Mediamarkt men troligen en återställningspartition som gör att du kan återställa hela datorn till så som den var vid leverans. (om ni nu inte raderat denna)
Läs manualen eller ring support och återställ datorn, det sparar du tid på istället för att avinstallera en massa skit, antar att det även finns spyware och virus i mängder?

Kanske man ska titta på.

Annars så har jag en teori om att man kan tanka en torrent med win7 och aktivera den med en licens som sitter fastklistrad på datorn. Någon som kan upplysa mig om detta är lagligt eller ej?

Bara man slipper dom däringa sjuktstörigaflygandeskjutaenormtiriterandevassaskitstenarmedansmanhararsletfulltmedattslåsmotskelettrockorna så är jag mer än glad. Fanns nog inget som var så irriterande som att få trummhinnorna spräckta av deras "SWOSSSH" och varje gång så får man en mindre hjärtattack för man lär sig aldrig att dom kommer.

Quote borttaget pga warez
//Mod

Tackar för erbjudandet men jag har inget os att installera så :/

Skrivet av showerguy:

Tycker av egen erfarenhet att du inte ska installera en massa skit program för att ta bort programmen.

Gör så här att du går in på Kontrollpanelen sedan Lägg till / Ta bort program.. det är olika på olika OS men man missar det inte. Därifrån tar du bort sånt du känner igen som inte behövs. Nå spel, skit program.

Jo vet men man kan bara avinstallera en grej åt gången så det tar ett tag...

CCleaner får det bli. Ska ta och testa det.

Tackar för snabba svar. FZ-communityn är att lita på

Avinstalera skit på datorn

Tjenis!

Har en egen dator men resten av familjen delar på en. Nu är det så att ingen utav dom klarar av att hålla den funktionsduglig då dom gladeligen laddar ner alla möjliga onödiga och processorkrävande program. Nu har det kommit till den punkten att dom själva har fattat att "jäklar det här kanske inte är bra". Gissa då vem som får städa upp skiten...undertecknad.

Helst av allt så skulle jag bara vilja blåsa om datorn men då det verkar som om stölpen på media markt inte har skickat med någon skiva till operativsystemet så är det inget alternativ.

Vill ha nått tips på ett smidigt program där man bara kan ta och bocka för allt man vill ha avinstallerat och så sköter det sig själv då det lätt blir lite drygt att sitta och avinstallera allt manuelt.

Tack på förhand

"Inför hett efterlängtade The Legend of Zelda: Skyward Sword tycks Nintendo ha inspirerats av fantasy-berättelser som Harry Potter"

Japanska "skolor" brukar ju inte se ut som nån västerländsk