Inlägg av Gurrzilla

Inlägg som Gurrzilla har skrivit i forumet

Skrivet av Gascogne:
Skrivet av Greenz:

Testade lite på ps3. Alltså, jag blev lite besviken. Men men. Kanske bättre grafik på pc då.

Rätt stor skillnad på maxad grafik på en pc jämfört med ps3.
Själv tycker jag det ser helt okay ut på ps3.

Det bästa är väl ändå att man kan logga in och spela med sin ps3-karaktär på datorn och vice versa. Cross-platform med andra ord. Har dock för mig att man inte har tillgång till alla servrar på båda plattformarna när man skapar en karaktär.

Skrivet av Mellansalt:
Skrivet av Wintermist:
Skrivet av Mellansalt:

Hmm... om dom kunde sänka priset ytterligare på Witcher 2 så hade det blivit ett köp.

Vad fasen, $10 för ett av de bästa RPG to date, och du vill ha det billigare ändå? lol

Känns som jag ändå inte har tid att spela det, lånar det annars från en "kompis".

De har just nu The Witcher 2 som daglig deal...kostar 5.99 dollar i 22h 40min till.

Det är uppe i 403 980 dollar nu...det verkar gå bra. Dags att lägga in mitt eget bidrag.

Halo 4 har helt klart bäst berättelse av de där.
Visserligen har jag bara spelat det och AC3...men ändå.

Det verkar inte funka för mig. Har provat alla tre adresser, men alla görs automatiskt om till standard adressen på min mobil...irriterande:(

Skrivet av mordsint:

N7 CE till 360 så klart. ME är ett konsolspel och riktiga män föredrar att vicka på spakarna istället för att pilla mus.

Klockren kommentar...fast jag håller inte riktigt med...har nämligen förhandsbokat N7 CE till PC.
Fyndigt nontheless=P

Måste bara köra igenom 2:an igen, hinner jag på lite över en vecka? Hoppas det=D

Skrivet av purjo:

Liara figurine? Where?

Edit: Hittade den och den var ju ful, ser inte alls ut som Liara i spelet.

Innan jag börjar vill jag bara skriva att en "figurine" som avbildar Liara mer som i spelet hade varit intressant men......

Det är inte meningen att den ska se precis ut som Liara gör i spelet. Den är gjord i en Anime/manga karaktärs-stil som kallas "bishoujo", som i princip betyder vacker och ung tjej.
Det är alltså en tolkning av Liara och inte en avbildning. Jag tycker den är fin, men jag gillar ju också anime/manga så jag kanske är jävig=P

Men om jag ska skriva nåt om själva artikeln så tycker jag också att det är konstigt att de har tagit med en massa olika saker som ger samma bonus i spelet...makes no sense

Damn it...varför var ni tvungna att nämna "squadmember" grejen. Min reaktion var visserligen, "What...AWESOME", men den kanske skulle blivit högre om jag upptäckt det i spelet. Så var snälla och ta bort den delen som förklarar vad/vem "squad - medlemmen" är.

I övrigt så gjorde den här artikeln mig mer otålig inför releasen...jaja, får köra lite ME2 så länge då:D

Gick nyss över 1 miljon dollar och det är 32 dagar kvar....mindblown=D

Problem att installera från skiva?
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5357-FSQM...
Läs noggrant, funkade direkt för mig. Tog 10 min istället för 4 timmar, som det skulle ta för steam att ladda ner det.

Dina svar har sparats, tack för din medverkan.
Du har svarat rätt på 10 av 10 frågor.
Du har ett bättre resultat än 91.8% av alla deltagare (208 st).
=D

Gurrzilla - PC

Spelet är väldigt bra anser jag. Storyn är bra, lite krånglig kanske, gameplay tyckte jag också var bra...man kände verkligen varenda slag och träff.

MEN så har vi ju såklart det största problemet, som flest fans har klagat på iallafall och det är ju som alla vet återanvändningen av miljöer. Jag anser inte att jag överdriver när jag säger att det nästan förstörde min lust att spela vidare ett antal gånger under min första genomkörning av spelet. Jag förstår att de inte kan göra alla nöjda men detta borde de väl ändå ha sett komma på långt håll...titta bara på TES V: Skyrim som kommer senare i år, de har 8 personer som enbart sitter och gör alla 120 dungeons i spelet. Visst det är ett annat spel och ett annat företag, men det ändrar inte min åsikt.

Men nu har jag klankat ner tillräckligt och avslutar väl med att säga att jag inte ångrar mitt köp av Signature edition men "bättre kan ni"!

Bara det inte använder FÖR mycket från spelen, så kan det nog bli en riktigt bra film.

Haha...Guild Wars 2:s aprilskämt var riktigt skönt, i klass med blizzards tidigare skämt.
Apropå Blizzard...är ganska säker på att detta är ett aprilskämt;) eller vad säger ni?

[http://us.blizzard.com/en-us/games/console/]

Lysande agerat av Bioware, nu hinner jag testa det innan jag får hem det och dessutom på alla plattformar...har alltid undrat hur ett sånt här spel funkar på konsol. Undrar om man får prova "Character Creatorn" eller om de har förskapade karaktärer för respektive klass specifikt och enbart för demot alltså?

Awesome

Skrivet av Langos:
Skrivet av burkmopp:

Även om jag må tycka att striderna i spelet var meh (även med mods), så ser jag lätt fram emot något sådant! För mig var det hela roliga att utforska världen och smyga runt i diverse kloaker, ruiner, grottor och andra mysiga hålor.

+1

Striderna borde vara mer som i Dark Messiha, det var action det! Men jag har inte spelat något rollspel sedan Thief DS som kan mäta sig med Oblivions atmosfär.

Håller med om striderna där, har själv inte testat så mycket moddar då jag har det på PS3(Testat PC version hos polare). Men det jag mest gillade med "Dark Messiah" var nog hur man använde magi och då menar jag främst handrörelserna inför och under utförandet. Som eldklotet som blir större och större mellan dina två händer eller frosten på händerna inför lite ismagi. Det ultimata vore egentligen "Dark Messiah" strid-/magi-systemet och "Elderscrolls" resten. Men det är väl bara att vänta och se.

Har försökt hitta och köpa både ICO och SotC i över ett år nu men har tyvärr inte varit särskilt framgångsrik.
Så ända sen man hörde talas om "God of War samlingen" till PS3 har man ju önskat att de skulle göra nåt liknande inför släppet av "The Last Guardian" och det faktum att det går rykten om det ute i spelvärlden är iallafall tillräckligt för lugna mig i ungefär en månad eller två! Lysande är vad det är:D

Det är PC som gäller...alla gånger