Inlägg av Wallaby

Inlägg som Wallaby har skrivit i forumet

Tack, detta sparar vi!

Skrivet av eld:

Så här arga vart folk när FZ gjorde en artikel om torbjörn när han skriver till sin fru och outas som heterosexuell:

https://www.fz.se/nyhet/275906-den-senaste-teasern-fran-overw...

Fast den artikeln har ju inte rubriken "Mer hetero-representation i Overwatch - Torbjörn kommer ut som hetero". Den artikeln du länkade till verkar ju vara mer fokus på historian om Torbjörn, medan de viktigaste i artikeln om Soldat 76 verkar vara att han är homosexuell. Jag antar att det bara är en liten del av historian som förmedlas i novellen om Soldier 76. Ska tilläggas att jag inte har läst varken brevet eller novellen, då det inte intresserar mig. Så jag kan ha fel!

Annars intressant att folk blir så arga på varandra och kallar varandra diverse fula saker över detta. Tycker det är synd att folk inte kan diskutera civiliserat från bägge sidor av detta (gäller ju självklart inte alla här) utan en massa spydigheter.

@FejkFejksson: Buhu, jobbigt va?

Har beställt en Samsung Odyssey+ för 299$ på Samsung.com/us, blir ju dock dyrare med import och mellanhänder då inte samsung usa skickar till Sverige. Erbjudandet är tillgängligt till måndag för den som är intresserad.

https://www.samsung.com/us/computing/hmd/windows-mixed-realit...

Hehe, Nordisk motståndrörelse-gubbe och Hitman.

Är det bara jag som inte får köpt Steam Link och kontrollen? När jag trycker på "lägg i kundvagn" så måste jag logga in, efter jag loggat in försvinner möjligheten att lägga i kundvagn. Någon som har lyckats?

Heter inte Blizzards spel samma fast omvänt? När börjar stämningar rulla in?

Dinosaurierna anfaller Playstation 4!

Dinosaurier äger!

Skrivet av Sapiens:

Finns det någon prequel inom spel- eller filmvärlden som faktiskt varit riktigt bra?

Spartacus: Gods of the Arena var bra tyckte jag, inte lika bra som första säsongen av Blood and Sand men helt klart bra!

Tycker absolut inte dem ska göra ett nytt slut, det kommer kännas påtvingat. Sen tycker jag sluten är bra, det är uppfriskande med lite annorlunda slut istället för de vanliga med att alla lever lyckliga i alla sina dagar.

Vikingaspel sy´ns det allt för lite av!

CCP-chefen ber Eve-spelarna om ursäkt

Exakt vad var det han hade gjort eller inte gjort?

Är inte så förtjust i det här med story och springa runt utanför bilen.. Annat var det på NFS2 och 3! Hoppades ju på att det nya Hot Pursuit skulle vara någorlunda bra men det var alldeles för stelt. Gillar inte heller att det ska vara lustgas i alla bilar!

Sovereign ftw!

Btw vad är det som gör den där bögiga Final Fantasy-skurken så skurkig? Har nämligen ingen aning då jag avskyr den spelserien.

Commander Shepard ffs, Fick ta Nathan Drake istället...

Cool!

Låter trevligt!

Tycker det verkar väldigt likt Burnout! Hade dom inte haft med den där löjliga lustgasen hade det vart riktigt nice!

FIVE FINGER DEATH PUNCH!

Frågan är ju om man ska köpa det till PC eller PS3?