Inlägg av will.i.am

Inlägg som will.i.am har skrivit i forumet

Firar med familjen, och jag vill ha en ny mobil !

klart det är värt det ! vet egentligen inte vafö folk inte gillar det... ?

206 keys per minute-41 ord på 1 minut första försöket

vet inte om jag inte får skriva det här men jag skriver den och ser vad om som händer.

Säg "Smart arab" baklänges

Allstå kommer BFBC2 se tecknat ut ? oo ArmA2 ser också lite tecknat ut nån som har svar ?

BFBC 2

Tjennare. Jag har spelat BFBC1 demon och gillade det men jag köpte det in för det fanns inte på datorn men nu har man ju uppmärksammats (spelling ?) att BFBC2 kommer på datorn så jag tittade omkring lite på you tube men på gameplay:n så ser det tecknat ut lite fifa steet 3 koncept på det hela :P? Om jag nu köper BFBC2 så kmr jag aldrig orka vänta tills mars så, är ArmA 2 ett bra spel att spela på datorn även fast jag inte når recomended på Can you run it ( dom har dock felbedömt min prestand lite)

vi behöver inte natal har redan det fast det kallas SPORT

sweet! måste testa :D:D

den är "rund"

den är liksom "rund" nuddar inte mitt hållet.

Skrivet av Greger:
Skrivet av will.i.am:

aha sry för falska anklagelser för cdon.com då antar att jag var lite för förbannade i skrivandes stund ;).... dock blir jag sur på microsoft det här en min trejde xbox, den ena fick rrod och den andra bara slutade fungera. Så när den här slutar fungera ska jag köpa playstation 3 istället.

Om du lyckas förstöra så många krysslådor borde du kanske se över hur du behandlar dom, det behöver inte alltid vara microsofts fel...

nej men jag behandlar dom försiktigt och försöker vara så "smidig" som möjligt och blir den för varm så brukar jag stänga av den, tar ut skivorna innan jag stänker av konsollen osv.

hur mkt kommer PS3 att kosta efter prissänkingarna och ska man köpa PS3 slim 120g eller en vanlig? Och vad är skillanden ?

aha sry för falska anklagelser för cdon.com då antar att jag var lite för förbannade i skrivandes stund ;).... dock blir jag sur på microsoft det här en min trejde xbox, den ena fick rrod och den andra bara slutade fungera. Så när den här slutar fungera ska jag köpa playstation 3 istället.

Ja en lång repa över halva spelet

nja,det tror jag inte, inget hände när jag köpte gears of war 2 från webhallen nån vecka sen och sen kan jag spela alla mina andra spel

ska skicka den till london då ...

okej tack ska testa

dom sa " har du öppnat förpackningen?" och det har jag ju men då sa dom att man får bara byta om man inte har öpnnat den

handla INTE på cdon.com!

Jag beställde 'assasins creed' i lördags från cdon.com och nu kom den vid 11 ungefär och jag skyndar mej att ta bort plasten och kör försiktigt in skivan I xboxen och sen efter att har sett en massa tråkiga vids och tråkig träning tänker jag "yes nu får man spela på riktigt ! :D" men när jag kommer ut ur "grottan" lr vad det är man börjar i så kommer "the disc is not clean" och så tar jag ut skivan och kollare då är det en stor repa över halva cd:n, och jag tvättar den startar om xboxen och allt jag kan komma på men ingen skillnad, min kompis råkade ut för det här en gång när han beställde ett spel till xbox 360 från cdon.com. Never cdon.com again!

damn... hoppas det funkar iaf ty för ett svar iaf