Inlägg av FasterSixth

Inlägg som FasterSixth har skrivit i forumet

För dyr!

Max 5 lax, inte mer. Som hardcore XBOX spelare så kommer jag att köpa den, men den ska fan inte kosta mer än 5 lax.

KLOCKRENT!

Så jäkla bra av Epic! Länge har priserna i appstore varit så förbannat dyra för oss som spelar spel och behöver köpa kontinuerligt i vissa spel, AoW exempelvis. 30% är sjukt hög summa att ta för ingame purchases.

Tack Epic för att ni tar striden!!

Skrivet av Freeman79a:

Något som ingen kan förneka är att någon gång 2014/2015 sluta Microsoft med spelutveckling och körde på med det dem hade kvar. Sea of Thieves (2015) och Quantum Break (2016). Ja dem hade inte 1sta party studiosarna. Men det åtgärdade dem 2017 och ännu mer 2018. Eller var det det 2018 och 2019 🤔. Men försent för att få något mer av värde till Xbox One. Microsoft visste för flera år sedan att dem måste satsa på Series X istället. I år på "E3" förväntar jag mig att se vad The Initiative håller på med. Att det är dags att sluta bruncha och börja cruncha. Inom 12-18 månader förväntar jag mig deras 1sta spel.

Inte helt säker på vad du menar, men du verkar glömma titlar som Forza Horizon 4, Forza motorsport 7, Gears 5 för att bara nämna några. Eller vad är det du menar med att de inte släpper spel?

Själv är jag konsolspelare som spelat på båda plattformarna, men tycker mer om Xbox då för det första är kontrollen hästlängder bättre, jag kan inte spela med PS kontroll mer än någon timme innan jag får ont i tummarna av den skeva vinkeln. Spelen tycker jag båda konsolen har bra av. Men ärligt ogillar jag exklusiva titlar, jag bryr mig inte om ett spel finns till fler konsoler än den jag spelar på, men kan tycka det är fånigt. Vill jag spela ett spel så spelar jag det om det finns till min konsol. Finns det inte ja då får jag helt enkelt leva med det. Sen är Xbox live och gamepass vasst som fan. Men det har säkert PS något liknande som funkar numera och som inte blir hackat. Så det är säkert relativt jämnt där.

Sammanställning: Spel finns och har släppts även efter 2015, och riktigt bra spel dessutom. Gällande konsolerna, båda bra konsoler. Jag föredrar bara den ena (XboxOne).

Kass kontroll, alltså ds4

Skrivet av trifix:

@kebbe: Fast det är ju just det symmetriska som gör PS-kontrollen så j*vla värdelös

Håller till fullo med. Ett av skälen att jag hoppade av playstation tåget var just kontrollen som jag får ont i handen av att spela medans xbox-kontrollen är perfekt utformad. Mycket skönare för tummarna och resten av handen.

Tycker det är kul att Sony äntligen efter att ha släppt sin första kontroll faktiskt gör om kontrollen, synd bara att den fortfarande är så ful och fortfarande symmetrisk.

Finns fortfarande ingen anledning att byta till playstation, och när nya generationen släpps befästs det bara.

Skrivet av Gen:

¤ Plattformsbiten är en väldigt svag del i spelet

Vad men ar du med plattformsbiten? Kanske något jag inte kommit till än iof.

5/5 Förbaskat bra!

Doom Eternal är förbaskat bra...

Det börjar intensivt och stämning sätts direkt. Känslan av att höra det där helvetiska ljudet "ahhh" av dödens kör samtidigt som man slåss mot demoner är fantastisk.

Uppdragen är bra, storyn är bra, visuella och ljud är top notch!

Jag har alltid älskat Doom, men inte spelat senaste spelet och hade faktiskt inte sån koll på att Eternal skulle släppas. Gick alltså in med gamla doom i bakhuvudet som det senaste Doom jag spelade. Blev väldigt positivt överraskad och glad när jag väl började spela.

Om du inte spelat det, köp det och spela. Det är kul, stämningen är på topp, tips att köra med hörlurar för att verkligen sätta den läskiga effekten!

Grattis!!!

Jag är så sjukt imponerad av Microsoft sätt att revolutionera konsol igen. Självklart kommer fanboys från båda sidor klaga. Men rätt coolt att de gör allt tillgängligt för alla, sen att XCloud kommer senare (kunna spela på samtliga devices) och Game Pass är en enormt bra tjänst som jag upptäckte häromdagen kan man väl säga. Grymt bra och prisvärd tjänst.

Detta bådar gott! Nu kanske jag inte måste ha nya Xboxen vid släpp

Missade tävlingen, men stämmer dessa?

Glasögon,
mugg,
klockan fel arm,
julutsmyckning på stol,
olika färg på lampan till höger,
gubben och frågetecken bytt plats,
olika videos på datorn till höger,
TIO i olika färger,
dockan längst ned byts till zelda tror jag det är
Terminator i bakgrunden har olika färger (röd/blå)

Stämmer dessa?

Ark of war

Klart bästa spelet jag spelat är Ark of war. Problemet är just att man måste betala för att komma någonstans. Men det är grymt kul! Synd bara att man inte har ekonomin att vara så pass "stark" i spelet som önskar.

Star Wars: Jedi Fallen order

Absolut favorit i år inte bara för att det är Star Wars utan för att storyn, upplägget och grafiken är riktigt bra. Likaså ljud och ljus, alltså allt var bra! Sjukt svårt emellanåt bara.

Väldigt imponerad av de nya iPhones måste jag säga, fast jag hör att folk vill ha USB-C, jag har en kontakt usb-c hemma så visst det kunde funka, men helst inte.

Att inte någon av de andra sprungit om Apple gällande grafik eller processor är konstigt eftersom det gått ett tag sedan deras 12-chip släpptes och nu kommer 13. Blir intressant att följa, kanske får ta och slå till för en gångs skull på en vass rackare. Dock verkade ju iPhone 11 räcka rätt långt. Har inte hört en enda person prata illa om X eller Xs så varför inte liksom.

Och fanboys på båda sidorna, orka kommentera att jag är positiv. Jag vet att man endast får vara negativ till apple och bara positiv till andra sidan. Eller jag menar så är verkligheten, finns få om några appleanvändare som talar illa om android. Men motsatsen verkar vara i så klar majoritet (egentligen typ alla, avundsjuka liksom) att jag skäms att placera mig någonstans. Mitten blir bra.

Så jag var 11 dagar sen med att upptäcka det, inte konstigt då jag varit utomlands. Sen är det bara kosmetiska påverkningar (se källa nedan) vilket om folk vill spendera istället för att tjäna in coins känns rimligt.
Källa: https://www.ign.com/wikis/crash-team-racing-nitro-fueled/How_...

Skrivet av Dizzz:

Som sagt. Nej.

Intressant vinkling av åsikt. Du håller inte med om att vi släpper det genom att ha olika åsikter? Inte hört den förut då det som du svarade på en annan post av mig är subjektivt...

Skrivet av Gustav Höglund:

Exakt. Se: Crash Racing och Black Ops 4.

Fast högre upp i tråden står det att man tydligen kan pröjsa för extra content (vad extra det nu skulle vara som hjälper er) till Black ops 4.

Inte sett något av det i CTR.

Skrivet av Snake Plissken:

Sett till Avengers filmerna så e detta nog den svagaste av dom, rätt bra action scener, Thor var helt klart bäst som tjockis och Asgardians of the Galaxy..

Men filmen förstörs rätt mycket av tidsresandet och plotholen där, visst oftast e där nån form av plothole, men detta kändes bara som dåligt skrivande

Intressant vinkling, aldrig hört den innan. Vilka plotholes?

Ger den själv tveklöst 5/5. Precis som alla andra filmer bröderna Russo gjort. Sjukt bra.

Skrivet av KortTjock:

@FasterSixth: Call of Duty, United Offensive och Call of Duty 2 var ju definitivt de bästa.

Inte dåliga, men World at war var bättre tycker jag. Sen hade COD 3 en jävla charm tycker jag. Men sedan de introducerade World League i black ops 4 så tycker jag det är absolut bäst. Växlar mellan zombies, world league och black ops just nu. Tre sjukt roliga lägen.

Men agree to disagree?

Ojdå, menar du på riktigt att det är bättre än CoD Black Ops 4, så är det ett hopp ingen gjort tidigare då jag klassar det lätt som det bästa CoD någonsin. (var inget fan av modern warfare då det bara handlade om larviga perks och campande).

Mikrotransaktioner i black ops? Måste skitit i det, spelar Black ops 4 ofta och det är en favorit, battle royalläget är awesome, men deras "turneringsläge" slår allt. Sjukt kul, snabbt, bra banor och bra lägen.

Nä ska detta nya cod slå black ops 4 så krävs det att allt sitter. Baserat på vad du skrev känns det inte som att så blir fallet.

Å fan, hade ingen aning om detta! "enlightened"

Stort tack för vinsten!!

Collie of duty?
Orka läsa skoj nyheter...