Inlägg av Playcrafter

Inlägg som Playcrafter har skrivit i forumet

Kommer bli så jävla kul det här!

PC Master Race...............

Battlefront kommer nog sälja mer än något annat spel från i år.

Säga vad man vill om Chris Roberts och Derek Smart, men det är väldigt underhållande att se hur de bråkar med varandra. Börjar nästan komma ner på dagisnivå nu.

Nice! Fortfarande pre-alpha nästan ett år efter att det var tänkt att komma ut. De har 90 miljoner dollar, räcker det inte nu? De hade aldrig släppt ännu ett koncept om inte inkomsterna börjat tryta. Det har även varit rapporter om att de sagt upp folk nyligen. Läsvärt att se vad som kommer från Star Citiens egen community på reddit nyligen: https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/3m9ih0/lets_be_...

Mitt råd skulle vara att försöka få en refund. Gissar att det kan gå åt pipsvängen för Star Citizen rätt snabbt, förr eller senare.

In other news... Pewdiepie fortfarande störst på Youtube.

Spelet skulle väl i stort sett vara färdigt för ett år sedan vid det här laget (Nov 2014). I mångt och mycket är SC redan ett misslyckande med så otroligt dåliga bedömningar om hur snabbt de kan få klart saker. Känns som de inte ens nått en tiondel av det färdiga spelet.

Lite roligt hur de sa att FPS-modulen var veckor bort, inte månader eller år. Detta sas nu för över en månad sen. Tror även det har funnits rapporter från anställda inifrån CIG om hur hela projektet är i "development hell". Ska bli intressant att se vilken shitstorm det blir när projektet verkligen går under eller om det möjligtvis levereras, fast då långt långt under förväntningarna.

Drog de inte tillbaka coop för Squadron 42 för ett tag sen? Känns som de har tagit sig vatten över huvudet kring flera delar av det här projektet.

Kul att se hur PC-spelare spyr galla och klagar som fan över att utvecklarna inte kan göra ordentliga PC-spel, men efter att läst många av kommentarerna i den här tråden är det tydligt att flertalet PC-spelare helt enkelt inte vill betala för sina spel. Hur fan ska ni ha det?

Ni har bara er själva att skylla och jag förstår varför Ubisoft har tagit till uPlay och DRM när 93-95% av deras PC-utgåvor laddas ner illegalt.

Skrivet av Oneone:

fy fan ser så dåligt ut... Hypad trailer som fan, sen 10Vs10 haha vilken skämt... 30fps Cinematic movie feeling!

PS4 kör 20vs20 och i 60 FPS.

Roligt hur folk dissade inengine-trailern från E3 genom att säga att den grafiken var omöjlig.

Skrivet av draco:
Skrivet av Playcrafter:

Så jävla dåligt mot de hängivna fans som stödjer detta spel. Att lägga en massa resurser på att ta fram nya skepp och ta flera tusentals kronor för dem när grundspelet eller FPS-mekaniken inte ens fungerar.

Hur dåligt det än kan vara med utgivare/publishers som exempelvis EA, så sätter de ändå deadlines för utvecklarna så att de jobbar och fokuserar rätt. Problemet med Star Citizen är att det inte finns några sådana krav. De kan hålla på att mjölka pengar med skepp hur länge som helst.

Om du hade följt utvecklingen från början så hade du inte missat att Chris Roberst frågade oss om de skulle fortsätta med crowdfunding eller inte, och vi röstade så klart ja, för de flesta vill fortsätta ösa in mer pengar till spelet. Star Citizen har inget exakt release datum, precis som alla Blizzards spel.. Hellre vänta ett par månader extra än att få ett buggat spel som BF4 som tog de typ 2 år innan det mesta stämde.. och nät koden för det spelet suger än.. och det har det gjort sen bf3 (och kanske längre bak?) ja vi ska ju tacka EA/utgivare/publishers för det.. stackars dice...

Chris Roberts är den som ser till att allt går enligt plan, utveckling.. "fokuserar rätt" osv.. En person som vet vad han talar om, och inte personer som bara ser $$$... och skiter i spelet..

Läs på innan ni fortsätter dissa massa saker ni inte är insatta i..

Nu handlade ju inte omröstningen om crowdfundingen skulle fortsätta eller inte, utan om CIG skulle fortsätta med sina stretch goals. Majoriten tyckte att de skulle fortsätta, men efter en tid drog de tillbaka stretch goals ändå. Den långa listan säger lite om hur många löften de har att infria till spelarna. Möjligtvis insåg de att det mesta började gå bortom deras resurser.

Så jävla dåligt mot de hängivna fans som stödjer detta spel. Att lägga en massa resurser på att ta fram nya skepp och ta flera tusentals kronor för dem när grundspelet eller FPS-mekaniken inte ens fungerar.

Hur dåligt det än kan vara med utgivare/publishers som exempelvis EA, så sätter de ändå deadlines för utvecklarna så att de jobbar och fokuserar rätt. Problemet med Star Citizen är att det inte finns några sådana krav. De kan hålla på att mjölka pengar med skepp hur länge som helst.

Slängdes inte Chris Roberts ut ur något projekt (tror det var Freelancer) för att han ville göra ALLT, utan att kunna leva upp till det? Känns som att Star Citizen börjar falla in på samma bana.

Skrivet av anon_98854:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av vuze2143:

Alltså lägg bara ner... Att du fortfarande orkar. 5 år gammal eller?

Jag är ledsen om du känner dig sårad över bilden. Den används i stort sett överallt på sidan så det är inget nytt.

Det faktum att många använder den är inget kvitto på att den är fyndig. Med tanke på hur mycket problem det är med PC-versionen av var och varannan AAA-titel som kommer ut så känns det för övrigt inte vidare majestätiskt att vara PC-spelare, snarare behandlas vi som potentiella tjuvar som ska nöja oss med bottenskrap.

I själva verket är det omvänt, i alla fall i företagens ögon.

Tråkigt för de som jobbar där, men aldrig att jag betalar 699 kr för en standardutgåva av ett spel. Detta gäller även Gamestop.

Om det nu är WB Games som är den extern partnern tar det möjligtvis lång tid att få det tillräckligt spelbart. Köp konsolspel i fortsättningen

Haha! Gjordes PC-portningen av Warner Brothers? Lycka till med patchningen i så fall. I dessa situationer uppskattar man enkelheten med konsoler och att nästan alla utvecklare står bakom dem i första hand.

Det kommer bli fler som går omkull och inte bara inom spelbranschen. Den digitala marknaden slaktar konventionella butiker fullständigt, speciellt på mindre orter. Folk har lärt sig att det är lättast att handla på nätet.

Oj, det var inget snyggt spel.