Inlägg av mediocreman

Inlägg som mediocreman har skrivit i forumet

1

Lol på bilden till artikeln, vore så roligt om det var slutdesign på pro. Men angående pris så var vanilla ps5 smärtgränsen för mig. Mer än så kan jag inte ge känner jag och varför skulle de sälja pro billigare?

Tack för recensionen! Blir eventuellt köp. Skrattade lite åt "förfriskande mekanik" (förfriskade=berusade). Uppfriskande är ordet du söker tror jag 😀

Combat mission: Battle for normandy
Combat mission: Red Thunder
Brothers in arms Hells Highway

Just nu, att den överhuvudtaget går att köpa...

Skrivet av Funkymook:

Såg mailet från Elgiganten nyss om att jag vann utlottningen om en Ps5 Standard Edition från tävlingen igår. Bara två timmar sent🤥

Gjorde samma, mailet hade lagt sig i Gmails "kampanj"-mapp... satt ändå och kollade mailen igår, även skräp. Tack Google för den smarta funktionen.

Skrivet av eld:

Jag tror kritiken kommer ifrån att spelandet misstas som beroende när det handlar om att det ofta är det enda roliga i livet, speciellt under en pandemi där både vuxna och barn förväntas göra allt från hemmet.

Finns många saker jag snöade in mig i på den nivån att jag glömde äta, dricka, samt vad klockan var. Men det handlade inte om att jag jagade efter ett beroende, det handlade bara om att jag hade allt där. onlinespelandet, spel, och onlinevärlden blir lätt allt det där folk inte kan ha vid många tillfällen.

Just att det är föräldrar som skickar sina barn dit skvallrar ju en hel del om det, medans vuxna lika lätt borde hamna i den skiten om spel är så beroendeframkallande som man vill få det att låta som.

Det kan vara lite svårt att se skillnaden ibland.

Håller helt med i detta! Spel är både fantastiskt roligt, socialt och utvecklande. Inte konstigt att människor vill hålla på med det mycket. Inte heller konstigt att det kan bli för mycket spel när krav o press utifrån känns övermäktigt (vilket det ofta känns som i särskilt i tonåren).
Men att kalla det beroende är bara ett sätt att slippa se grundorsaken och ett sätt för olika aktörer att casha in på diverse behandlingar (tittar på dig Patrik Wincent).

När jag tänker på det är det nog så att jag ofta fastnar för "fula ankungar". Har lagt kopiöst med tid i Operation flashpoint dragon rising" till exempel. Just nu spelar jag nästan bara DayZ och Combat mission som båda är väldigt opolerade och ganska utskällda 😂. Men kul har jag

Riktigt kul! Och dottern vann tomtens önskelistetävling samma dag, bra stämning här hemma 😅

Intressant läsning, tack för att du delade med dig. Klok sambo verkar du ha. Tror att rådet om att ta upp saker som tidigare varit givande skulle vara bra för de flesta av oss.

Ultimate Pratkvarn - Office Edition

Axla rollen att hantera ditt arbete samtidigt som du ska manövrera kollegor som tar riktigt mycket plats. Nu i okomprimerad version för högsta ljudkvalitet.

Upplev monologer om husrenoveringar, barn som säger roliga saker och tekniska detaljer som ingen efterfrågat. Få senaste charterresan med släkten återberättad nere i tradigaste detalj medan du sakta drivs mot stupet.

Gäspa dig igenom möten, fikapauser och tillfällen när du egentligen har riktigt mycket att göra men kollegan bara måste berätta vad som hände under helgens vårstädning i bostadsrättsföreningen.

Genom att ha helt okomprimerade ljudfiler får du uppleva en autentisk svensk arbetsplats ner till minsta kaffesörpel.

Upplev coop-läget där ni turas om att titta på varandra i förundran inför vad som sägs och himla med ögonen vid rätt tillfälle för att få extra boost.

Pratkvarn - ultimate office edition utlovar en oförglömlig upplevelse, där mycket utrymme och plats behövs med skådespelarinsatser utöver det vanliga i ett spel.

Släpps mars 2020. Förboka nu och få tillgång till DLC "Be the pratkvarn". I det här tillägget är det du som tar upp allt utrymme i arbetsgruppen. Med upp till tre vänner kan du prokrastinera bort timmar av tråkiga uppgifter genom att uppta all plats med samtal om olika obskyra tv-serier du sett och vad du tyckte om dem.

Emil 13.3 sekunder.
Vinner trots att hans stackars huvud helt saknar skydd mot eventuell Brain freeze!

Bushido Blade så är det ett givet köp!

Skrivet av ulrik.borg:

Jante kommer ju genast in och man hoppas han spöar "elitidrottaren", speciellt med tanke på att han är en "reserv". Men visst, en schackspelare som ställer upp i en fysisk "mästartävling" hade man väl också kunnat ifrågasätta.

Med det sagt vill jag minnas att det redan konstaterats att elitsatsande gamers (eller gejmers enligt SAOL) eller "e-sportare" behöver ha rätt bra fysisk kondition, annars når de inte eliten. På samma sätt är exempelvis fotbollsspelare generellt mer intelligenta än befolkningen tror eftersom de behöver kunna läsa spelet, lära sig flera språk, en viss form av social kompetens osv även om de kanske inte är så "akademiskt meriterade".

Vad gäller tävlingen i sig kunde man lika gärna lägga ner: Stenmark är mästarnas mästare och fler program är överflödiga.

Vadå jante? Det är väl snarare jante att alla ska få vara med oavsett om man sysslar med "riktig" idrott eller inte... Jag gillar e-sport men att ta med det i MM är jag tveksam till.

Vill bara understryka det som nämns i artikeln och i några kommentarer. Dataspelsberoende är ett område med stora ekonomiska intressen. Hvb-hems ägare och privata terapeuter skulle kunna tjäna fantasibelopp av skattebetalarnas pengar om de fick ungdomar placerade för spelberoende. Var därför alltid källkritiska till artiklar/intervjuer där spelberoende tas upp. Mycket pengar att tjäna gör naturligtvis att fakta överdrivs eller förvrängs.

Håller med dig i mycket ankh, dyra överlag. Jag har dock köpt deras snack om att de är en liten utvecklare osv. Eftersom spelet är grymt (enligt mig iaf)har jag nog varit rätt överseende med deras brister.

On topic, verkar jäklit skoj och hoppas det här spelet blir av.

Skrivet av Ankh:
Skrivet av robbis:

Hade hellre sett en ny version av close combat. Har länge gått i tankarna själv att göra ett liknande spel

Personligen hade jag hellre sett en ordentlig ny version av Combat Mission 1-3 (från den tiden innan Battlefront blev idioter då dvs).

Hur menar du nu? Spelade de gamla väldigt mycket och jag tycker att de nya också är kanon. Finns inga spel som simulerar stridsteknik/taktik på bataljon/kompaninivå så bra i dagsläget. Eller?

1