Inlägg av kichi

Inlägg som kichi har skrivit i forumet

1

Okej, jag förstår din poäng. Det är nog många på jobbet som håller med dig och ännu fler som suckar och skakar på huvudet så fort David börjar prata. Nu har han iaf anställt två writers, så vi får se hur nästa projekt blir. Det är ett otroligt ambitiöst sådant, så jag hoppas verkligen det går vägen.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Arbetar du på Quantic Dream? Spännande!

Yes, det stämmer! Eller, jobbade. I och med projektets slut så jobbade jag min sista dag i måndags. Inget jättespännande direkt, bara QA-jobb. Men väldigt utmanande och stressigt!

I och med att man spelat spelet alldeles för mycket det senaste året är det svårt att verkligen ta ett steg tillbaka och avgöra om spelet är bra överhuvudtaget, haha. Därför är det väldigt intressant att läsa alla kommentarer!

Skrivet av Preed:

Men gör film då om det är det du vill, David Cage. Börjar bli patetiskt detta. Jag tycker man skall få göra cinematiska spel som är mer som interaktiva filmer. Men det märks på så många plan att om Cage fick välja skulle han inte ens gjort ett spel. Tyvärr finns det inte investerarpengar för b-filmer. Bara spel som är som B-filmer.

Här ringer jag sylvasst in poblemet med quantic dream: dom försöker göra spel till film istället för att göra film till spel.

Vad roligt att du säger det. David fick precis samma fråga av en i publiken ikväll. Han buades dock ganska fort av alla. Men David svarade och sa kortfattat att han gillar spel som medium och att alla har olika smak och gillar olika spel. Well, ain't that the truth...

Hann ta en snabb bild från scenen när de introducerade teamet. Lite suddig men...! http://oi39.tinypic.com/2ywzfol.jpg

De tomma platserna tillhörde oss, annars var det ganska fullsatt.

Efter allt slit känns det jävligt kul att många ser fram emot spelet i alla fall!

David kommer och frågar mig om svenska översättningen är bra då och då, men annars har vi inte mycket kontakt, hehe. Han är out of office just nu i alla fall - ute och påbörjar PR-jobbet! Hoppas bara det sköts ordentligt. Alla på kontoret håller med om att det är väldigt tyst om Beyond, stämmer det? Vad tycker ni?

Ah Vad kul att höra! Jag jobbar för Quantic och har tyvärr tappat perspektivet lite, så jag har verkligen ingen aning om spelet blir en upplevelse eller inte. Men det bådar gott att så många ser fram emot det.

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av Javas:

Åååååh, hatar ps3 exklusiviteten på det här, är riktigt sugen på det men saknar konsolen :/

Kommer ju till Xbox och, troligtvis, PC framöver också?

Svaret på det är nej och nej tyvärr. Playstation only

Skrivet av Slashneed:

Fransk-kanadensare...
Nåja, så länge rörelserna är mer naturliga än Heavy Rains stylt-gång så är jag nöjd. Ser framemot spelet, men får se huruvida jag köper det vid release eller väntar. Gött att David Cage ska skildra Ellen Page uppväxt från flicka till kvinna. Han känns väldigt lämpad för att göra det trovärdigt!

Fransk-kanadensare?

Håller med till 100%. Språktestade spelet i nästan två månader tidigare i år och kände precis samma sak. Har väntat länge på ett par recensioner för att se hur folk uppfattar spelet. Jag tänkte att det skulle bli annorlunda för the public i och med att ni får ta er tid med spelet och "njuta" utan tidspress etc, men... perhaps not!

1