Inlägg av burkmopp

Inlägg som burkmopp har skrivit i forumet

Där kom nådastöten, rip FZ.

Perfekt, då vet jag vad jag gör ikväll då, tackar för upplysningen!

Tycker fomo season pass knappast är bättre, och jag tror definitivt inte att gränsen kommer gå där, vi vet ju redan att premium skins kommer vara utanför sådant system. Spelade man tidigare någorlunda ofta var det inget problem att få tag i alla skins man önskade sig, utan att behöva betala ett öre. Jag fattar att det måste tjäna pengar, speciellt när det blir gratis, men personligen tror jag det bara kommer leda till värre allt.

Ger dom en chans i alla fall, även om jag likt många andra här har vissa reservationer. Bara det inte är ännu ett BR.

Project Zomboid, Symphony of war. Båda är lätta att rekommendera, det senare speciellt för det folk som suktar efter ogre battle etc.

Unity har större problem, det här känns mer som en distraktion än något substantivt.

Känns som att det är på väg att bli verklighet innan nästa del möjligen släpps, således önskar jag att fallout 5 utspelas i en fiktivt värld.

Skrivet av Mox+:

Om spelet går fort borde väl Widow vara dålig, alternativt att hon måste träffa sitt första skott varje gång innan hon blir översprungen?

Beror väll på vilken nivå man spelar, stöter på sådana relativt konstant själv, och då är det bara att hoppas på att man har en lika skicklig skytt själv ellar spela kring sköldar om banan tillåter. Svårt att springa ner en Widow på både höjd och distans för övrigt, det som jag menar går fort är striderna inte att alla rör sig snabbare - vilket Widow är en del av.

Segt, tycker inte 5v5 var en uppgradering alls, stridera är över på ett ögonblick, utan cc dominerar till exempel genji utan att man kan motreagera och utan sköldar kan Widow som redan är otroligt stark vinna hela matchen.

PvEn som kommer senare är det enda som lockar i nuläget. Skönt att dom äntligen slänger 2cp i alla fall.

Att vara orolig betyder bara att mannen bryr sig, vilket redan var solklart. Han är nog en av dom få som jag vågar lita på i AAA industrin, kanske den enda. Sedan om spelet kommer fall mig själv i smaken är en helt annan femma, men kvalitén tror jag inte kommer ha något som helst med det att göra.

Önskar verkligen att det fanns flera genuina personer som Yoshi P i högre position bland AAA-utvecklarna, utan honom hade Square Enix varit på samma nivå som EA, Ubisoft och Activision Blizzard idag, nog för att dom försöker.

Kommer nog aldrig få nog av olika tolkningar av postapocalypsen, speciellt nu när Bethesda har släppt den bollen. Hoppas det gör något unikt och inte fastnar i förlegad spelmekanik i nostalgins namn.

Skrivet av pv2b:

Det är inte direkt svårt att skaffa ett throwaway-mobilnummer, särskilt inte om allt man vill är att ta emot SMS.

Antagligen måste man använda deras two-factor authentication app.

Skrivet av Kyraal:

Ja, det många som säljer färdigt mobilaktiverade konton. Du kan köpa ett dussin eller så för en spottstyver. Använde mig själv av det när jag ville ha ett extra konto för att spela Warzone utanför vän- och familjekretsen.

Så är det ju tyvärr.

Skrivet av trickeh2k:

En enorm nackdel med ett fps och F2P är fuskare. När du bara kan skapa ett nytt konto när du blir avstängd. Vet inte hur bra de är överlag på fuskare men tror det kommer bli ett stort problem om det blir ett populärt spel

Man behöver ett mobiltelefonnummer kopplat till sitt konto för att kunna spela vilket kommer motverka detta problem en hel del, förhoppningsvis.

Det har alltid haft 0 intresse, klagat, och glott på TV istället. Så var det då, så är det när det ringer eller besöker fortfarande. Gav upp för länge sedan på den punkten. Nu klagar väll folk mest på mobiler istället.

Och kanske har det alla rätt, men förgår med dåligt exempel utan att fatta det själva. Brottas med det själv, försöker väl hitta någon ny balans i livet när man nu befinner sig i någon slags medelålderskris, men en sådan gammal vana är svårhanterlig. Jävligt trist när man sitter och trycker på knappar hela dagen på bekostnad av det jag vill annars uppnå.

Men det hade ju varit lite kul om det åtminstone försökt det minsta lilla att visa intresse istället för att bara gnälla. Vem vet, vi svenskar är ju ändå jävligt bra på att gnälla.

Vi tar investeringar från mördare, men vi är fortfarande snälla

Inget dom sagt säger emot att det kommer finnas p2w innehåll, om något har det hittills bara bekräftat något som borde vara en del av spelet man betalar för inte kommer vara det. Blizzard har allt att bevisa, men det är bara att inse att man inte är målgruppen längre.

Helt rätt allt han säger, det finns hopp än.

Deras cinematics är alltid lika imponerande, sedan ser man spelet och tankarna flyger snabbt till hur mobilspel säljs. Men jag tänker njuta av dom ändå!

Skrivet av magma:

Bugsnax verkar vara en av de mest pårökta spelen jag någonsin sett men charmigt om inte annat

Med en rejält så svängig temasång

Rekommenderar starkt 7days to die för övrigt, spelet som jag försvinner bort i varje gång det uppdateras i ett par dagar. Som tur är det inte speciellt ofta.

Känns som alla företag fintar med NFT nu, sedan "backar" det och lägger "bara" in massa microtransaktioner istället meddan det får applåder.