Inlägg av henchman

Inlägg som henchman har skrivit i forumet

Woo! Mer killstreaks och perks! Härligt!

Dock blir det nice med promod. Kommer nog inte köpa det föräns modverktygen släpps. Lär väl bli för casual utan mods.

Skrivet av Annanaz:
Skrivet av GenKan:

Spelet: 10/10
DLC: 10/10
Om man ska vara "hater" så är dom lite korta (som alla bra spel). Kört privat version, så nu blir det till å köpa!

Menar du med Privat version?

Det är WoW ungarnas term för piratspel.

Skrivet av FuzioN:

tycker det är trist inget coop play verkar det som..... eller kanske är? såfall konstigt att det inte vart några frågor kring detta. Endast singelplayer spel brukar vara så trist :/

Hmm, låter inte riktigt som att du är i deras target audience

Grattis era jävlar

Meh, ser ut att bli för konsolskadat. Men ajja, jag kan ju ha fel.

Hur är det med MO nuförtiden? Fortfarande seg combat, drygt crafting system osv? Har det lagts till några mer grottor och nya ställen att explorea? Innan release gick det att utforska allt under en dag vilket var lite synd. Hur är det med NPCs? Dialoger? Skills och skillbooks?

Någon som vet om det finns en sån här tråd på dem mer aktiva forumen SA eller Flashback? Har inte lust att börja söka efter en huehue

Skrivet av Mr. Bravo:

Kors i taken! Och en console dessutom. Nu kan man nästan kalla det ett pc-spel.

Men det återstår väl som sagt att se hur pass mod-vänligt det blir. Dom har iaf fångat min uppmärksamhet för stunden.

Nämen vadå? MW2 hade ju faktiskt mouse control, text chat in game och graphics settings

Suck, precis som IW och Blizzard så har DICE gått käpprätt åt skogen de senaste åren. Är väl bara Valve som har någon vett kvar utav de stora företagen. Och Relic också förstås.

Kanske fixa så man kan ha bokmärken på själva baren på botten istället för att behöva klicka upp en ruta och sedan välja bokmärket

Haha, Bob Sapp! Så jävla hårt att dem tog med han

Moar :crazy:

Skrivet av galnegus:

Får bilder i huvudet att det kommer bli likt daily quests i WoW där man ska bomba saker från en fågel.

Precis så tror jag också det kommer bli, förstår inte varför folk är så hypade av det här spelet. Det ser väldigt meh ut, IMO.

Skrivet av Brain:
Skrivet av Wookiee:

Holy f*ck o.O
Med tanke på hur stort SC är så hade jag aldrig trott jag skulle lyckas vinna, hjärtat tog ett rejält skutt när jag såg mitt namn

Detta i kombination med att jag igår fick veta att jag kommit in på det universitetsprogram jag ville gå har lyft hösten till nya höjder!

Tack FZ! Ni är bäst!

Haha vi sitter i samma härligt båt! Grattis.
Underbart..!

Grattis

Själv kommer jag inte köpa SC2 föräns dem fixat custom map systemet som ska vara uruselt atm.

Skrivet av robba94:

Tycker det är illa att inga affärer i sverige säljer pre paid game cards. Eftersom morsan min inte är på humör jämt så kan det va svårt att få använda hennes kredit kort.

Vet inte om det går om man är under 18, men har du ett Swedbank konto (Finns säkert liknande på andra banker) kan du skapa ett e-kort (mastercard) som du kan betala direkt med, du väljer själv hur mycket pengar det ska kunna användas på kortet. Säkert och snabbare än paypal. Funkar till allt som går med vanligt kreditkort.:up:

Själv tror jag att det knappt utvecklas några snabba FPS spel för att FPS på konsoller har blivit så mainstream. Skulle väl knappt gå att bunnyjumpa/walljumpa osv med kontroller. Någon som kört något snabbt FPS på konsol som tycker annat?

Jag tycker även att varje FPS med leveling och unlocks utesluter sig själv automatiskt från den kompetiva scenen hur än utvecklarna vill försvara sig. Detta går att jämföra med HoN och LoL (Dock inte FPS spel men ett bra exempel med unlocks vs nonunlocks IMO), där man i LoL måste låsa upp heroes och abilities vilket är en bidragande faktor till att LoL knappt spelas på kompetiv nivå.

Hoppas denna trend tar slut snart, vilket jag tvivlar på att den kommer göra. Man vill ju bara starta spelet, välja server och börja gibba, inte hålla på med att skapa klasser, pimpa vapen, omforma ansiktet osv. håll det till RPG spel.

>I början av filmen var det lite svårt att hänga med
>Det är ingen lätt film att förstå.
>Det här är en film som man måste se flera gånger för att kunna förstå helt.

Hehu.

Deathspank

Schysst recension. Kom till dator snart <3

Suck, är det bara jag som tycker att flying mounts är skit?