Inlägg av Pjotor

Inlägg som Pjotor har skrivit i forumet

6/10. Blev plötsligt sugen att starta Fallout 2 igen...

Alla mina prenumerationer ryker så det bara smäller om det, endast Spotify är kvar. Jag förstår att det är synd om EA som inte har råd att betala ut tillräckligt med aktieutdelningar och bonusar så pamparna kan köpa sin fjärde Finlandsfärja att parkera i Monaco, men det är kärva tider för mig också.

Häftigt! Jag spelade genom Dredge i förra veckan och stämningen var verkligen svårslagen. Ser fram emot filmen.

Tre koppar. Morgon, eftermiddag och kväll. Förr blev det alltid en extra kopp när jag åt på lunchrestaurang, men det är flera år sen nu.

Citat:

Var sak har också sin plats och i spel som exempelvis Telltales The Walking Dead känns achievements tämligen trivialt. Där kan de hurtiga notifieringarna rentav sticka i ögonen. Bryta berättelsens magi.

Haha, det där känner jag igen. I Season Two fick man 100% bara genom att klara ut spelet. Du har nätt och jämnt flytt undan en zombiehjord med livet i behåll och hör slafset och plågade skrik från din kära vän som är fullt upptagen med att bli mat. Ovanpå detta en glad notis som gratulerar att du har klarat ut kapitel 3.

Skrivet av DieZe:

Så udda tråd eller? Du vill alltså försöka trycka på att Division 2 är världens bästa spel? (Vilket det inte ens är i närheten av att vara lol)

Jo, jag tycker den här diskussionen hör hemma i spelets officiella tråd. Märkligt underlag att starta en helt ny tråd på.

För övrigt anser jag att Disco Elysium är världens bästa spel. Provade The Division 2 och undrar bara vad i helvete?? Vilket skitspel .

Rättelse! Det verkar vara frågan om en stängd beta som förutsätter att man har förhandsbokat spelet till PS5.

Jag hör till skaran som köpte Vanguard och hade helt kul med det tillsammans med en bunt vänner. Spelar typ aldrig CoD annars, men coronapandemin var en märklig tid på många sätt. De hade också gratishelger och reor stup i kvarten kring jul, så det tryckte säkert upp säljsiffrorna en hel del.

Skrivet av Kavakava83:

Spelade demon men tycker att det var lite väl upprepande. Det kanske blir mer varierat?

Inte egentligen. Jag tror det börjar smaka trä efter en stund för många, men jag gillar den typen av spel då och då, så får man spela nåt lättsmält medan man snackar skit med kompisarna i Discord.

Klarade precis ut fiskerysaren Dredge. Femton timmar tog det att göra de flesta sidouppdragen och allt i main storyn.

Ej att förglömma hur Cyberpunk mottogs när det släpptes. Numera är det förvisso ett riktigt bra spel, men CDPR är nog de sista som borde kasta bävrar i trähus.

WoW 2. Jag vill bli hänförd av ett modernt och fräscht MMO med klassiska orcer, alver, dvärgar, troll och drakar.

Warcraft-universumet har blivit för stort för sitt eget bästa och jag vill att skurkarna ska hållas på en rimlig nivå (oj, kungens politiska rådgivare var egentligen en ond drake i förklädnad!), men nu slåss man mot självaste döden, besöker multiversum och det senaste dravlet om nån jävla world soul har jag inte ens försökt fatta mig på.

Dags att spola ner och börja om, men det är nästintill omöjligt då ett kompetent Blizzard inte har funnits på tio år.

Meh. Klubbekriget eller gtfo.

Blev klar med Elden Ring i veckan, så nu sänker jag tempot och kastar loss min lilla trålare i mysrysliga Dredge.

Pepsi Max, eftersom Coke Zero inte finns som Sodastream-koncentrat.

Skrivet av FRULZ:

Finns det inte redan ett spel i denna stil? Eller har jag drömt det?

Du tänker kanske på The Mean Greens - Plastic Warfare? Riktigt kul spel, men servrarna har gapat tomma sen begynnelsen.

Det här ser ju helt fantastiskt ut. För tankarna till barndomsklassiker som Army Men och Airfix Dogfighter.

Jag är i de flesta sammanhang en casual och Elden Ring är min allra första resa bland Soulsborne. Jävligt stolt över mig själv just nu.