Inlägg av Pjotor

Inlägg som Pjotor har skrivit i forumet

Helt galet hur populärt det är! Såna här säljsiffror på "chore simulators" bekräftar delvis vad en surgubbe på det lokala kaféet sa en gång:

"Dagens ungar är så himla lata och sitter bara och spelar. Men hade man kunnat hugga ved med datorn hade det inte funnits ett träd kvar här."

Inget klår Donkey Kong i en pipe frame-kart med slickdäck och cloud-glidern.
Hur bra är den då, undrar ni kanske? Numera har vi en regel i huset att frugan bygger min bil.

Helt galet att jag spelade genom ettan på mindre än tio timmar för snart tio år sedan, och det gjorde ett så stort intryck på mig att jag sitter här och är tokhypad för uppföljaren. Ge mig nu!

Jag har installerat Fallout 2, har inte spelat det sen jag var grabb.

Skrivet av jeppe109:

Känns lite tragiskt när man är ett Witcher-fan och inte vill fortsätta kolla efter säsong 2.

Det är häpnadsväckande hur snabbt det gick utför. Vi kollade första säsongen på en kväll, medan säsong två var riktigt kämpig att komma genom. Några guldkorn fanns (Nivellen!), men vi satt mest och facepalmade åt manuset. När tredje säsongen kom var intresset helt bortblåst, så den har vi inte ens sett.

Århundradets dilemma. LeChuck var en av mina personliga nomineringar till tävlingen, men GlaDOS är så jävla bra...

Låter som Isle of the Dead, kanske?

Edit: Jäklar, Sarato hann före.

Jag är på god väg att ta mig genom Hades, ska se om jag klarar ut det i helgen. Och Soulsborne-suget blev för stort efter Elden Ring, så nu funderar jag på antingen Dark Souls 3 eller Bloodborne som nästa.

Skrivet av WebeJaxx:

Källa på det?

Röven, antagligen. Allt är PK-nissarnas, toleransens eller <veckans nya skällsord för allt vänster om ren nazisms> fel.

Skrivet av alias:

Håller med dig om att DE är ett riktigt bra spel men världens bästa är Div2. Du vet inte vad du pratar om.

Haha, jag copy/pastade ju ditt exakta argument mot Dragon’s Dogma 2 i trådstarten. Hela tråden är bara snurrig och substanslös.

6/10. Blev plötsligt sugen att starta Fallout 2 igen...

Alla mina prenumerationer ryker så det bara smäller om det, endast Spotify är kvar. Jag förstår att det är synd om EA som inte har råd att betala ut tillräckligt med aktieutdelningar och bonusar så pamparna kan köpa sin fjärde Finlandsfärja att parkera i Monaco, men det är kärva tider för mig också.

Häftigt! Jag spelade genom Dredge i förra veckan och stämningen var verkligen svårslagen. Ser fram emot filmen.

Tre koppar. Morgon, eftermiddag och kväll. Förr blev det alltid en extra kopp när jag åt på lunchrestaurang, men det är flera år sen nu.

Citat:

Var sak har också sin plats och i spel som exempelvis Telltales The Walking Dead känns achievements tämligen trivialt. Där kan de hurtiga notifieringarna rentav sticka i ögonen. Bryta berättelsens magi.

Haha, det där känner jag igen. I Season Two fick man 100% bara genom att klara ut spelet. Du har nätt och jämnt flytt undan en zombiehjord med livet i behåll och hör slafset och plågade skrik från din kära vän som är fullt upptagen med att bli mat. Ovanpå detta en glad notis som gratulerar att du har klarat ut kapitel 3.

Skrivet av DieZe:

Så udda tråd eller? Du vill alltså försöka trycka på att Division 2 är världens bästa spel? (Vilket det inte ens är i närheten av att vara lol)

Jo, jag tycker den här diskussionen hör hemma i spelets officiella tråd. Märkligt underlag att starta en helt ny tråd på.

För övrigt anser jag att Disco Elysium är världens bästa spel. Provade The Division 2 och undrar bara vad i helvete?? Vilket skitspel .

Rättelse! Det verkar vara frågan om en stängd beta som förutsätter att man har förhandsbokat spelet till PS5.

Jag hör till skaran som köpte Vanguard och hade helt kul med det tillsammans med en bunt vänner. Spelar typ aldrig CoD annars, men coronapandemin var en märklig tid på många sätt. De hade också gratishelger och reor stup i kvarten kring jul, så det tryckte säkert upp säljsiffrorna en hel del.

Skrivet av Kavakava83:

Spelade demon men tycker att det var lite väl upprepande. Det kanske blir mer varierat?

Inte egentligen. Jag tror det börjar smaka trä efter en stund för många, men jag gillar den typen av spel då och då, så får man spela nåt lättsmält medan man snackar skit med kompisarna i Discord.