Inlägg av Pjotor

Inlägg som Pjotor har skrivit i forumet

Skrivet av Kleptoman:

Haha vilket skitsnack. Att man undersöker "alleged hack" innebär ingenting och ddos attacker händer alla stora företag.

Kunde hålla med om det inte vore för att Sony bekräftade att personalinfo hade läckt ut månaden efter (står även på raden ovanför i mitt tidigare inlägg).

Skrivet av Kleptoman:

Sen att Sony Pictures blivit hackat är helt orelevant. Det är som att säga att Xbox är osäkert p.g.a. att Github blivit hackat.

Vore jag Xbox-spelare hade jag nog dragit öronen åt mig om Microsofts övriga tjänster hackades och sänktes med jämna mellanrum. Lyder man under samma moderbolag sköts antagligen upphandligen av IT-säkerheten på samma sätt i dotterbolagen för att spara pengar och förenkla arbetet.

Skrivet av Kleptoman:

Sen innebär detta ingenting. De flesta stora företag lär ha 1 eller fler data breaches. T.o.m steam

Nu hittar jag inga uppgifter om att Xbox eller Steam har läckt 77 miljoner användaruppgifter, men du får gärna återkomma med källa.

Skrivet av jehuty:

Jag förstår inte vad som är så dåligt med det här? Länka PSN kontot en gång sen är det klart.

October 2023: Sony Notifies Employees of Data Breach

September 2023: Sony Investigates Alleged Hack

August 2017: Hacker Group Accesses Sony Social Media Accounts

December 2014: PlayStation Network Taken Down by Christmas DDoS Attack

November 2014: Hackers Steal 100 Terabytes of Data from Sony Pictures

June 2011: Sony Pictures Website Hacked, Exposing One Million Accounts

May 2011: Personal Details on 25 Million Sony Online Entertainment Customers Stolen

April 2011: Hackers Access Personal Data of 77 Million Sony PlayStation Network Users

July 2008: PlayStation Site Targeted with SQL-Injection Attack, Prompting Visitors to Download Fake “Antivirus Scanner”

Källa.

High risk no reward. Jag har full förståelse för alla som inte vill skapa ett PSN-konto för att spela Helldivers på Steam. Bevisligen är det helt överflödigt, och ska du spela på PS5 måste du ändå köpa spelet pånytt.

EDIT: Om någon från Arrowhead läser tråden vill jag bara säga att ni har gjort ett fantastiskt spel, och Sonys idioti är inte ert fel.

Skrivet av robbis:

Fattar inte folk som orkar spel utan någon som helst progress... Kunde varit så bra om dom gjorde det värt att spela. För det är kul spel som faller platt utan nån som helst form av progress på sin Character

Finns ju hur mycket kosmetisk progress som helst som du får från Tall Tales, Pirate Legend och olika factions när du grindar rep. Jag hamnar hellre i strid med fiender som har exakt samma förutsättningar som mig själv istället för att bli rövägd av nån som har grindat till sig kevlarsegel, isbrytarskrov och Destructomatic T-47 armor-piercing Carnage Delivery System-kanoner med automatladdning och faxmodem.

Mvh. över 300 timmar och tycker fortfarande det är alla tiders att spela både solo och med vänner.

Hahaha! Det räcker med en halvtimme på Internet för att varenda utomjording ska låsa dörrarna på sitt UFO när de kör förbi Jorden.

TV-serien blev så lyckad att all personal på Bethesda får jobba 25-timmarsdagar och åttadagarsveckor så man hinner få ut en produkt lagom till säsong 2.

Crunch. Crunch never changes.

Jag lirar Another Crab’s Treasure, eller Darkbob Soulspants! Har precis dödat första bossen och kan konstatera att ett larvigt soulslike var precis vad jag behövde just nu.

Jag har fått en kris och grottat ner mig i köttrökningens värld. Förra veckan kramade jag avtryckaren och beställde en Weber Smokey Mountain, och idag är det dags att inviga den. Testbiten blev en älgstek som legat i saltlake sen i söndags, och den röktes på låg värme över grillbriketter och hickoryved i ungefär fem timmar. Resultatet blev vansinnigt himmelskt, trots att jag hela tiden nojade över att det skulle bli för torrt.

Det är hur saftigt som helst.

Näst på tur är en fyrakilos oxbringa som ska bli en riktig, amerikansk BBQ brisket.

Tog mig genom alla bossar i Hades på tjugofemte försöket. Jag antar att man ska spela genom det X antal gånger till för att uppleva hela storyn, så rent tekniskt är det väl inte "klart" än.

Roguelites är verkligen inte min kopp te, men Hades är ett riktigt mästerverk. Striderna är sjukt tillfredställande när man har rätt boons, och karaktärerna känns intressanta och välskrivna. Kommer nog att fortsätta spela det när andan faller på.

Helt galet hur populärt det är! Såna här säljsiffror på "chore simulators" bekräftar delvis vad en surgubbe på det lokala kaféet sa en gång:

"Dagens ungar är så himla lata och sitter bara och spelar. Men hade man kunnat hugga ved med datorn hade det inte funnits ett träd kvar här."

Inget klår Donkey Kong i en pipe frame-kart med slickdäck och cloud-glidern.
Hur bra är den då, undrar ni kanske? Numera har vi en regel i huset att frugan bygger min bil.

Helt galet att jag spelade genom ettan på mindre än tio timmar för snart tio år sedan, och det gjorde ett så stort intryck på mig att jag sitter här och är tokhypad för uppföljaren. Ge mig nu!

Jag har installerat Fallout 2, har inte spelat det sen jag var grabb.

Skrivet av jeppe109:

Känns lite tragiskt när man är ett Witcher-fan och inte vill fortsätta kolla efter säsong 2.

Det är häpnadsväckande hur snabbt det gick utför. Vi kollade första säsongen på en kväll, medan säsong två var riktigt kämpig att komma genom. Några guldkorn fanns (Nivellen!), men vi satt mest och facepalmade åt manuset. När tredje säsongen kom var intresset helt bortblåst, så den har vi inte ens sett.

Århundradets dilemma. LeChuck var en av mina personliga nomineringar till tävlingen, men GlaDOS är så jävla bra...

Låter som Isle of the Dead, kanske?

Edit: Jäklar, Sarato hann före.

Jag är på god väg att ta mig genom Hades, ska se om jag klarar ut det i helgen. Och Soulsborne-suget blev för stort efter Elden Ring, så nu funderar jag på antingen Dark Souls 3 eller Bloodborne som nästa.

Skrivet av WebeJaxx:

Källa på det?

Röven, antagligen. Allt är PK-nissarnas, toleransens eller <veckans nya skällsord för allt vänster om ren nazisms> fel.

Skrivet av alias:

Håller med dig om att DE är ett riktigt bra spel men världens bästa är Div2. Du vet inte vad du pratar om.

Haha, jag copy/pastade ju ditt exakta argument mot Dragon’s Dogma 2 i trådstarten. Hela tråden är bara snurrig och substanslös.