Inlägg av über_alles

Inlägg som über_alles har skrivit i forumet

Skrivet av ForrestFox:

Har hatkärlek till detta spel. Har skitkul när jag väl spelar, men jag spelar sällan då jag hatar att bygga upp en karaktär som sedan dör i permadeath. Känns meningslöst att spela om man ändå måste börja om från början hela tiden för minsta lilla misstag.
Tror jag hade lirat det mycket mer om huvudspeläget inte hade permadeath

Spelet är ju byggt kring permadeath, det är inte direkt som i t.ex. Diablo Hardcore att flera timmar/dagar/veckor av spelande är förgäves när du dör, du tappar bara dina traits (vilka ger dig mindre bonusar/fördelar, inte direkt så att det är OP att ha massa traits, är någon bättre än dig spelar det ingen roll om du har alla de bästa traitsen, du dör ändå direkt av ett HS) på din hunter och måste köpa vapen igen.

Jag stötte på Tejbz på youtube av en händelse, han kör (iaf senast jag kollade) videos från CoD: MW2 som han spelar på Xbox. Han försöker göra det bra men han engelska är så horribel att det bara failar.

Det enda som vore intressant är om man kunde få statistik på antal klick osv och hur många mil man har scrollat. Men achievements? Nej tack. Hade varit coolt med ett tangentbord som registrerade tryckningar/minut och kunde räkna hur många tryckningar som man har gjort.

Så jävla episkt

Tror att viljan att "inte göra ett till MGS" är att han vill "avsluta med stil", vilket jag tyckte MGS4 gjorde. Tänk om MGS5 mot förmodan blir en flopp, ja då kommer den nya generationen minnas MGS som ett skämt.

Om man är en rollspelsnörd och råkade vara gravid vid tillfället man fick reda på detta, varför inte. Men att behöva döpa ungen till det där förlöjligande namnet är väl ändå att ta det hela för långt.

Visst ska fuskare straffas, men det här är inte fusk. Det är väl inte ens en bugg, spelmekaniken tillåter ju att man gör såhär. Gör så att man inte kan reparera boten då, är det verkligen någon engineer med handen på hjärtat som kan säga att de har reparerat den lilla roboten... utan att känna till "buggen"? Men det egentliga problemet är att alla FPS har blivit ett MMORPG som någon sa, in och farma kills för att få XP och smycka din Barbie-soldat med nya kläder och accessoarer för hans vapen. I Counter-Strike behövdes inget sånt här trams för att göra spelet långlivat, som någon här påstådde att level bidrog till.

AftonZone eller FragBladet? Välj själv

Tycker det är bra att man vågar säga att "ens arv" har gått åt fanders. Bara för att "skryt" och "egoism" är tabu i Sverige betyder det inte att det är dåligt om man gör det på rätt sätt. Tummen upp för hans attityd och berättigade missnöje.

Dead Space och Assassin's Creed är detta årtusendes mest överskattade spel, de hör inte hemma på någon lista.

Med lite fantasi så står det i bilden "Call of the Defiled"

Jag hatar att gnälla på FZ, men det här med "Aftonbladetrubrik" börjar faktiskt få någon sorts substans...

@Fargo. Det är det bästa också, om du frågar mig.

Se veckosammandrag från MLG

Bra att FZ supportar ESPORTS.

Så länge det inte blir katastrofalt på PC lär jag skaffa det.

Förstår inte varför man inte gör som det är i Modern Warfare 1/CoD 4. Dedikerade servrar med regler och att man kan få rank. VARFÖR ska det inte "gå" att göra i MW3?

Håller med alla som säger att det är plastigt skräp som medföljer, men å andra sidan kan det ändå finnas ett samlarvärde för många att äga den fetaste utgåvan, sen medföljer ju soundtrack och de gamla Diablo-spelen, och det kan man ju ändå inte klassa som skräp (om man har nåt vett i skallen).

Jag är vänsterhänt, men jag är inte "född åt fel håll", vad betyder det ens? Du kanske ska skriva "är du född vänsterhänt", annars kanske folk tror att du menar att vänsterhänta är födda ur ett anus eller med benen före huvudet.

Skönt att en koreansk terran inte vann. Grattis HuK! Det största wtf-momentet under MLG enligt mig är när MarineKing vs HayprO (stackars Hayder) flyger sitt CC till guldbasen på Metalopolis - Day9 och Husky går bananas - och utan några som helst uppgraderingar krossar HayprO med sitt micro. Påminner om MKP vs MC, där flög han också till guldbasen. <3 Älskar när spelare gör galna saker, som när TLO gjorde reapers inuti BoxeR's bas.

Den största besvikelsen är dock hela Team Liquid, med vissa undantag för HerO och Sheth. Tyler spelar hela tiden LoL när han streamar (TL bör avskeda honom från rostern, i varje SC2 sammanhang han är med i är SotG och när han blir manglad i MLG), TLO bör inse att galna strategier, om än välkontrollerade, inte håller i längden mot någon som kör straight up standard och gör det med bravur.

Men för att utse en vinnare i mina ögon är det SaSe, som har utvecklats något enormt efter den lilla tiden i Korea. Heja sverige! Han tog ju trots allt Bomber.

Schysst HS!