Inlägg av mrhex

Inlägg som mrhex har skrivit i forumet

1

@Carl Johansson-Sundelius: Jag kommer ihåg hur ni hade en tävling på er sida. Man skulle helt enkelt svara på en löjligt enkel fråga och tala om varför just jag förtjänade att vinna.
Efter det ringde det typ 6-7 st företag exempelvis ett försäkringsbolag samt ett annat företag där jag skulle få helt gratis skrivartoner. Det gratis skrivartonern visade sig inte vara gratis utan jag skulle abbonnera i minst 12 månader för att få ett gratis varuprov.
Detta till trots att jag är registrerad i NIX, men genom att jag var med i er "tävling" så godkände jag att dessa företag kunde kontakta mig. Stod nånstans på sidan 537, antar jag i eulan.
Efter det litar jag inte på er alls, jag hatar med passion telefonförsäljare, och önskar dem all olycka i världen.

Så jag blockerar alla reklam som är listat med ex easylist. Är er reklam säker så blockas den inte.
Är den inte säker så tough shit.

Sämsta steam salen nånsin ;/ inga special sales någon dag. det som var dag ett var samma pris sista dagen. dagens sales tycker jag verkar vara samma pris som alla andra dagar. bleh...
Jag köpte lite payday2 DLC fast jag bara lär spela dom på ett kompis lan ändå.

RIP, fytusan vad jag haft oerhört många roliga timmar med Planetside 1. Spelade beta, sedan massor i i en av de grymmaste outfitsen. Vi uppfann GENHOLDS ^^
Ledsamt men jag antar att det är en naturlig utveckling.

Draw distance ger mkt liten skillnad för många spelare. Många av dom som spelar spelar för att klara dungeons dår är det som en av föregående sade....
man tittar ju bara på golvete efter ringar.... Det är så nära sanningen man kan komma. jag har kommit tillbaks många gånger. 20% PvP/80% PvE. Att klara av dungeronsen. View distance har aldrig varit en issue. Vill man ha hög view distance har man ställt den distance man vill ha.
En uggraderad gfx motor hade varit nyheter. Det sagt så funkar den befintliga för mig personlighen. men utveckling hade inte varit så jädrans dumt... inte en för Wow.

WvW i GW2 behöver, akut hjärtstartare, med adrenalininjektion direkt in i META venen. Hopplöst dåligt PvP MMO. Vi gjorde ett tappert försök jag och ett gäng polare. oerhört tråkigt. Det här ser grafiskt ut, men jag tror att sålänge inte kärnan i det berörs nog så är det dödfött försök.

Jag kommer inte whitelista fz i adblock, jag använder easylist och easyprivacy. Som är snälla filter. Om inte fz´s reklam kan falla in i det och väljer reklam alternativ som bland annat kränker min personliga integritet. så får FZ stå sitt kast.

Kan dessutom nämna att alla gånger jag varit med i en av era tävlingar, har jag blivit telefonterroriserad av "sponsorer" till tävlingen av diverse slag.
Jag är och har varit med i NIX och är det för att slippa alla jäkla säljtränade muppar till säljare.
I och med att jag är med i era tävlingar går jag med på att bli terroriserad av de som ni tycker äger rätt att kontakta oss. vilket troligtvis är nedrans många företag.

Lös era problem med det så kommer min och många andras adblock inte vara något problem för er med AUTOMATIK.
Välj schyssta reklam alternativ.

Som spelet står just nu spela det med kompisar, eller pickup groups. För spelets AI är ganska dålig. jag spelar med 3 kompisar, och jag tycker det är riktigt kul. Vi kör oftast den hårda icke stealth approachen. Och man kan undra hur många miljoner poliser stan har hehe.

Kan vara nätagg som ovan nämnde, kan vara någon form av system throttlande mjukvara. ex Asus EPU engine, som ställer om datorn i olika performance lägen.

Jag fick spontanreboot ibland när jag lät den hantera allt. nu ställer jag det manuellt istället. och startar powersaving när jag ex bara ska sitta och skriva nåt i ex word. har väl sparat 50öre senaste året..... är jag tålmodig så...hehe
Kan även vara overheating i grafikkortet, har varit med om det på ett par grafikkort.

Hur det än är så skulle jag reklamera den om jag vore du. Om du börjar skruva och mecka med den så vet jag inte hur det blir med garanti. Ta bort all tysk läder... och reklamera den. Beskriv problemen så får ju dom åtgärda eller skicka ny.

Skrivet av Tompa:

[
Fast det där är omöjligt. I de få tävlingar där vi bett om läsarnas telefonnummer har ENBART vi på redaktionen (jag och Calle) haft tillgång till dem, och vi har inget som helst att vinna på att ge bort ditt nummer till aggressiva telefonförsäljare.

Faktum är att så blev det vid två separata tillfällen, ni leverarar någonting som spårar mitt deltagande i era tävlingar till telefonförsäljare.
Jag blockar vissa typer av reklam inte speciellt fz.se baserad reklam utan all reklam som på ett eller annat sätt baseras på spärande av mina nätvanor. Exempelvis jag tittade på en websida för att köpa en present till ett dop. En babysitter, en sån där stol för babies.
jag fick en reklam på nästintill varenda sida gällande babysitters. blockerade varenda sådan reklam. Jag får fortfanrande reklam när jag är på er sida. men en del är blockad.

Får en massa irriterande reklam som gör att jag känner mig förföljd. jag gick med i en tävling på fz. Efter en dag började telefonförsöljare ringa mig, pågrund av "avtalet" jag ingick i på grund av tävlingen. Efter det litar jag inte på FZ´s reklam och blockerar den. jag vill itne att mina vanor spåras, eller används för att lura på mig varor jag inte vill ha.

Tyckte att det var ett riktigt dåligt spel. Jag hoppade på "the bandwagon" eftersom det var så hypat. Och jag ångrar att jag wastade pengarna på det. Fick inte ut något av det spelet.

Hade aldrig råd med C64:an som barn, köpte däremot en vic20, med bandspelare och pong rattar. För pantade flaskor och burkar.

Där jag fick min inkörsport satt många långa nätter och skrev program och spel och musik i basic.

Innebär det att om jag är med i tävlingen går jag med på att det ringer 100000 försäljare till mig? Har hänt ett par gånger jag har tävlat på fz. oavsett om jag är med i nix eller inte fick jag stå ut med telefonförsäljare och dialers till sinnes förra gången.

Vadå läckta.... med ea reklam professionellt klippt... bull...crap.

Allt kan säljas med mördande reklam.. till och med konserverad gröt.

ojdå, spännande

Bered er på att bli ihjälringd av telefonförsäljare. Blir det varenda gång jag är med på en FZ tävling

Vill bara varna ev medverkande i tävlingen, var beredda på att be störda på telefon 10-20ggr/kväll oavsett om ni är med i nix eller inte, efter att ha medverkat.
Jag fick stänga av ringsignalen 3 veckor och hänvisade bekanta till mobilen ist.

Köpa och ladda hem CoD:WaW

Finns det andra ställen att tanka hem det "lagligt" än http://www.direct2drive.com ?

Jag har svårt att lyckas lura deras fjantiga country restriction. Provat med VPN via UK och US osv osv.

Men verkar svårt dom plockar land från paypal och kontokortet.

1