Inlägg av Muy-thai

Inlägg som Muy-thai har skrivit i forumet

Kanske dags för ett dig 3 eller heist 2?

Helt ok demo. Striderna känns mycket bättre än ettan, bättre flyt helt enkelt!

Tycker fortfarande det är lite för många cutscenes som oftast inte tillför något till storyn. Varför kan inte "cutscenes" integreras i själva spelet?

Hela sekvensen när han är skadad var tråkig och han rörde sig onödigt långsamt ..

Lite besviken på grafiken, speciellt mark och vägg texturer känns "gamla". Spelade igenom ett år gamla re8 village och där är allt så välgjort.

Inte lika sugen på detta som jag var inför ettan. Men kommer förmodligen köpa när det hamnar på rea.

Efter att ha kört på PC och kört igenom allt igen på upphottade versionen på PS5 så hoppas jag de inte gör några stora förändringar.

Men jag tycker man kan finjustera följande:

Bättre animationer, speciellt av geralt.
Mer GWENT! Kanske någon ny take på detta?
combat kan utvecklas men behåll casual gameplay. Om man gör combat för svårt då förstör man den spontana upptäckarglädjen.

Behåll strukturen med många olika sidouppdrag!!

Tips! Undvik kasta silence i act3! Jag ( och många fler på internet) har råkat ut för en bug som innebär att min huvudkaraktär inte kan prata med någon npc. Ja, jag kan använda mina andra karaktärer för att prata men hur kul är det?

Larian jobbar på detta och förhoppningsvis löses detta med nästa patch. Men tillsvidare får jag tyvärr spela andra spel

Helt ok demo men som många påpekat känns inte spelet helt färdigt. Älskar grafiken och atmosfären i spelet. Men jag tycker det är lite för svårt (speciellt bossarna). Det är så många bra spel nu så detta får jag plocka upp senare när det hamnar i rea-korgen

Ärligt talat förstår jag inte betyget. Jag har dock bara spelat demot så ta detta med en nypa salt.

Spelet är för lätt och för enkelt. Det finns fler spel som har mycket bättre stridssystem.
Körde igenom lies of P demot innan detta och grafik och spelkänsla var så mycket bättre.

Ett demo ska visa en bra sida av ett spel. Den där drakfighten..var den verkligeen nödvändig? Sikta och buttonmasha på en rörlig sörja av grafik. Man kan göra spel roligare

Men det jag stör mig mest på i de senaste FF-spelen (och samma sak här) är längden på alla filmsekvenser. Det känns som filmsekvenserna bara blir längre samtidigt som man kortar ner på gameplay.

Jag kommer förmodligen plocka upp detta när det reas ut om ett år eller så...

han var så cool i The Wire. RIP!

YES YES YES. Ett av mina absoluta favoritspel. Har nog klarat av hela spelet 2-3 gånger. Får se hur mycket överraskning det blir att köra en "remake". Men det viktigaste är att spelkänslan finns kvar!

En anledning till detta är man helt enkelt har mer (fri)tid i EU och Japan jämfört med den lutherska arbetsmoralens högborg USA.

Man kan även jämföra historiska arbetslöshetssiffror för USA och EU. Trots alla "sociala insatser" är arbetslösheten ganska hög inom EU-området..

Nooooooooooåååååååååååå!!!

Den där killen som presenterade Splatoon var så cringe 😬😬

Jag har kört de flesta MMORPGS sedan everquest och meridian:)

Körde betan..kom upp till lvl19

Mina reflektioner

+++++++++++++
gathering/crafting kul med xp, påminner om valheim
bra grafik och väldigt stor variation i miljöerna
pvp är ok. hann inte köra battlegrounds men utifrån vad jag sett på youtube verkar det kul. Påminner mycket om dark age of camelot. Spelet verkar fokusera mera på BG istället för PvE Raids
jag gillar menyerna i spelet, välgjort

--------------
extremt liten variation på mobs, dåliga quests och värdelös story
andra morpg har en känsla av att upptäcka nya områden och nya factions.. det saknas helt här. Typiska grinding quests, ingen variation
ljudbuggar
Respawn time på får är nästinitll oändlig!! WHYYYY!!!
vapnen är obalanserade, finns ingen anledning att använda bågar eller 1h-vapen..så varför finns dom med?
combat är obalanserat och många combat skills kan ej träffa mobsen?
Combat funkar bra i mindre grupper och med statiska mobs. När man kör "dungeons" så brister det totalt. Mobsen rör sig för snabbt/ har för lite eller för mycket hp och det finns egentligen ingen grupp-taktik jämfört med FF, terra och wow.

Sammanfattning
Hade kul med betan men kommer inte köpa spelet. Spelet är inte färdigt :/ Spelet behöver mer innehåll och de behöver göra om hela stridssystemet, lägga till fler mobs och dungeons.
Både FF och wow hade mycket mera och bättre content i sina respektive startfaser!

Ge oss gameplay från elden ring, nya god of war ...och nya horizon!

Jättekul med ordet "harmoni"! Vad innebär det? Framförallt VEM bestämmer vad som är harmoniskt?

Alla typer av diktaturer är väldigt bra på att förvandla ord och begrepp. Men alla är överens om att Kina är en totalitär diktatur.

Men vad betyder statskapitalism?

"Vanlig" kapitalism= fri äganderätt, patenträtt, fritt att köpa och sälja m.m.
Sverige och övriga Västeuropa är väldigt kapitalistiska. Kina har ingen "vanlig" kapitalism, utan det gäller väl bara vissa "godkända" människor på en marknad med "godkända" aktörer. Detta är typisk fascism/kommunism och vi vet av historien hur det brukar sluta...

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kapitalism

Riktigt bra! Har sett första två delarna och måste varna för många nostalgikänslor. Vet inte varför, men började nästan grina på vissa delar. Kanske beror på att det inte var accepterat att spela och koda på 80-talet. Man blev i princip betraktad som ett UFO

Elden ring släpps ju våren 2022!! Jobbigt med två bra spel samtidigt (i-landsproblem)

PC: köra klart pathfinder, Grinda i wow TBC
Switch: Hades, broforce, nya dq3
Ps5: r&c, klara av subnautica FW,

Ettan är ett fantastiskt spel även om storyn bitvis var osammanhängande. Jag hoppas dom inte gör för stora förändringar till tvåan. Perfekt om det lanseras i oktober/ november för att bota höstdepressionen. 😀

Älskar min PS5..Den har gått varm trots brist på nya spel. Demons soul, spiderman, det där robotspelet..Magiskt! Har spelat en del äldre spel som AC Odyssey och ghost of tsushima. Väntar på God of war, ratchet och lite andra exklusiviteter