Inlägg av zerwulfo

Inlägg som zerwulfo har skrivit i forumet

Riktigt taskig grafik tbh, hunden är ju under all kritik

Skrivet av Ankpelle:
Skrivet av ohem:
Skrivet av Ankpelle:

Avbokade direkt när dom gick ut med att man inte kunde köra mediaserver på den.

Mediacenter menar du? För övrigt så såg Sony att folk ville ha DLNA support bl.a. så de kommer att införa det. Men att avboka pga sådan sak? Skaffar du inte PS4 för spelandets skull?

Nej mediaserver. Jag kör ps3 media server nu och det funkar klockrent. Förhoppningsvis så kan man använda nåt liknande till ps4 i framtiden.

Ankpelle vart har du läst att detta inte ska fungera?

Ofc så kommer det inte finnas färdiga PMS vid release men har de inte stöd för det i PS4:an, dvs att den inte hitta en server över wifi/nätverket. Vad jag läst mig till så ska detta fungera.

ex. http://ps4mediaserver.blogspot.se/

Snälla, gör avsnitten möjliga att ladda ner som poddar från itunes mm så man kan kika på pekplattan då man är på resande fot.

Skrivet av PeTTs0n:

"+1" - även kallat tumme upp, finns en knapp för det. High-tech shit!

Där ser man

Skrivet av MaXMC:

Betalar hellre en slant för spelet så att jag slipper in-game purchases...

+1

Ja vi vet som sagt redan om prisskillnaderna och cirkapriset. det är därför underligt att ovan nämnda butiker i morse valde att prissätta så som jag skrev ovan, vi vet ju som sagt om rekommenderat pris.

Men jag håller mig lite kall, vill förhandsboka och gärna på webhallen för att stöda deras verksamhet då de alltid har bra service.

Samma pris på PS4 och Xbox one ?

Kikade precis runt på diverse svenska siter för att förboka en PS4 och tro till min förvåning då jag ser att nästan alla har valt att sätta priset på 4490kr för både PS4 och Xbox one!

Enligt den information vi fick igår skulle PS4 ha ca: 500kr lägre pris (ca: 3995kr) och skillnaden mellan konsolerna skulle ligga på runt 1000kr.

Spelbutiken.se är den enda butiken i Sverige som håller det rekommenderade priset medan de andra, webhallen, elgiganten, cdon med mera har satt samma pris 4 490:- (kartellpriser).

Vad har ni här på forumet för erfarenhet från Spelbutiken.se, jag har hört att det ibland har extremt lång leveranstid. Vågar man förboka PS4 från dem?

Hjälp! PS3:an upptäcker inte media servern

Hej
Jag har i ca: 2 års tid använt min PS3 till att se på film/serier på utöver mitt spelande, detta har skett via Playstation media server (PSM). Nu helt plötsligt utan någon logisk förklaring hittar inte min PS3 media servern längre. Jag har prova att installera om PSM, använt mig av olika versioner av PSM utan någon framgång, jag har även testat med TVversity och inte heller detta fungerade.

Min PS3 är ansluten till nätet via kabel till samma router som datorn vilken media servern är på.
Jag har testat att byta kabelport utan framgång, stängt av och på brandväggar etc.
Är det någon här på FZ som har stött på samma problem?, eller vet hur man fixar de. Detta är ytters frustrerande.

Jag kör Windows 7, använder BBB:s router (ZyXEL P-2602HWT-F1) och har Norton internet security

Om någon kan hjälpa mig med detta är jag mycket tacksam.

Jag kan inte se någon information om att detta skulle vara till Wii eller Wii exklusivt. På deras hemsida finns inget format angivet och trailer säger inte heller till vilken konsol det ska komma

Sorcerer är ingen ny klass. den har funnits med sedan spelets första stund och är en underklass till mage

Jag förstår fortfarande inte hur denna skall kunna användas till att spela med. Den är jätte cool men som spelkontroll, jag är tveksam.

Detta är det mest absurda jag har sett, jag har alltid gillat nintendo men detta är ju bara en massa skitspel, ok något enstaka guldkorn som Kingdom Hearts men det andra är ju vidrigt

Ingen i publiken har applåderat, det är döds tyst

sitter och tittar på presskonferensen just nu på
http://www.gametrailers.com/e3/video-press-conference/nintend...
Detta är ibland det tråkigaste jag sett. Snyft min Wii får fortsätta att damma.

Har väntat på detta spel i typ 2 år nu. Bokade det på webbhallen 2008-01-17 men det vägrar ju att bli klart håller tummarna för en beta nyckel så jag kan testa en Scout/Ranger.

1. Little big Planet
2. Bioshock
3. Ratchet and Clank ToD

... skall dock snart testa Mirro´s Edge och Tomb Raider så det kan hända att listan ändras

Hoppas inte det är fallet men om det är så får vi hoppas Sony tar och ordna detta, med en uppdatering eller dyligt, så man kan göra ett val i antingen spelt eller i PS3 inställningarna

Systemspråk på svenska dubbar spelen. Hjälp!!

Hej
Jag har nyligen köpt en PS3 och har systemspråket inställt på svenska. Då jag här om dagen skulle spela "Ratchet och Clank" så märkte jag till min förskräckelse att spelet blev dubbat till svenska. Jag har efter det aktivt letat efter ett meny val/funktion där jag kan ändra vilket språk talet i spelet/en skall vara på men hittar ingen sådan. Om jag däremot ändrar systemspråket till engelska så blir talet på engelska i spelet. Men det verkar ytterst opraktiskt att behöva växla systemspråk mellan spelen som har funktionen att dubbas. Visst skulle jag kunna ha mitt systemspråk på konsolen inställt till engelska hela tiden men då jag faktiskt har svenska som modersmål så föredrar jag detta,
Finns det någon som vet hur man kan lösa detta problem eller är PS3:ans språkinställningar så dåliga?
Jag såg att detta nämndes i "PS3 FAQ" tråden men att inga egentliga svar gavs så jag valde därför att starta en ny tråd för att belysa problemet.

Jag vore ytterst tacksam för hjälp med detta då det är ett ganska irriterande problem.

/Zerwulfo

Hur fungerar det med strömmen?
Kan jag bara byta ut kontakten till en som passar i svenska eluttag? ?
Vad jag kan förstå är det en likadan kontakt som man har till datorn/skärmen.

Blev lite osäker på om jag skulle komma att åka på tull så jag beställde från amazon.com istället, till en polare i USA som snart skall över till Sverige.
Priset blev ju betydligt bättre än om jag skulle ha köpt det här.

Playstation 3 80GB
+
Playstation 3 Dualshock 3 Wireless Controller
+
Star Wars: The Force Unleashed
= $546.19 = ca: 3 710kr

Har du (Tassel) åkt på tull då du beställt från www.videogamesplus.ca ?