Inlägg av deftune

Inlägg som deftune har skrivit i forumet

Blir köp, får se om man äntligen når några framgångar med Lunds BK.

Skrivet av wololo:

så hutlöst är det väl ändå inte? Konsol 5990 + handkontroll 699 sen en gratis frakt på det. Nu vet jag inte vad de har för fraktavtal etc. de kanske är litet företag, så räkna högt 200 SEK.

i så fall 600 extra? Rimligt anser jag.

Då är väl frakten inte gratis. Vet inte vad definitionen av scalper är men det e ju tydligt dom vill ha marginal på de ps5 de lyckats få tag på. Det man får är snarare garantin om en obruten förpackning.

Skrivet av kebbe:

De som spelar fotbollsspel bryr sig inte om kvalitet, de ligger i samma kategori som mobilspelare och Facebookspelare.

Åfan.

Skrivet av Kaiser_Johan:

Tacksam för den respekt ni visar, betyder mycket!

I second that!

Med tanke på den senaste teoretiska fysiken och allt annat larv som vi börjat nysta i är jag skeptisk till att resa genom rymden är en linjär grej man kan tracka i space strava. Därför är jag inte längre lika skeptisk till just den biten. Däremot hade det varit fint om nån kan fiska fram en mobil som är tillverkad efter 1997 nästa gång det händer ett encounter så vi kan få ett av de här 2% oförklarliga fenomenen i en rejälv högupplöst filmning.

Har försökt fördjupa mig i den senaste youtube/podd vågen med ufo stuff och visst det är en hel del som är mycket intressant. Men sen börjar folk försälja in remote viewing och liknande och då blir det för stor procenthalt snake oil för min del. Tror det är värt att vara nyfiken men hälsosamt kristisk mot allt man hör. För dom vevar det som satan på diverse poddar och vet när dom ska va något sånär normala. Men om man trillar in på nåt som är på en "ding ding värld"-nivå vågar dom lufta historier som är x-files på crack. Det är då bilden spricker och man inser att de egentliga materialet som är kredibelt är väldigt tunt.

Såg riktigt nice ut. Kan bli köp här.

Kan bli riktigt awesome men jag ser inte fram emot faninvolvement innan grejerna kommer ut. Lär vara endless whine på detaljer.

Känner ett behov av att berätta att jag klarade detta en gång i tiden ^^. Vet inte om det var så jäkla bäst eller om jag inte hade så många fler spel bara. Bra lir. Fade to black var inte lika bra imo.

Det är bra dom tar itu med saker men det är såklart PR eftersom det kommer ut på detta viset. Själv väntar jag på nya spel som den enda valuta som kan ändra min inställning mot CDPR.

Jag tycker Witcher 3 är epic och trots det jag skriver så tycker jag Cyberpunk var bitvis amazing men främst ur det estetiska och storyn. I grunden var det en buggig mess som inte ens innehöll 25% av det som man sagt i flera år före release samt att dom vilseledde alla för att maxa profit och preorders. Jag ångrar att jag förbeställde och jag skulle aldrig kunna recensera det spelet för det går basically inte avväga vart gränsen går mellan hjärna och hjärta i detta fallet. För mig då.

Please note that the issues listed below did not affect all players.


Väldigt tråkig nyhet, PC Gamer är en del av det som format mitt gamer-dna genom ungdomen och varit som en vän på vägen genom livet. Men i dessa "nya" tider är det inte helt ologiskt att det händer. Hatten av.

Lätt ett köp, är trött på den griniga ain i empire. Originalet är topp tre total war enligt min egen smak tillsammans med är empire o medieval tvåan. Så med upphottad graffe lär det bli nån hundring timmar till:D

Kanske detta han tänkte på

En del spel tar ens aldrig slut.

Är det nåt lir som ska gå brao så är det detta.

Grym recension, håller tom med om det mesta men har fallit för spelet utan belägg. Förra årets lir för mig. Dock så tog jag en paus när det var dags för återgående till jobb och när jag kom tillbaks till spelet började det bugga loss rätt rejält med assets som inte laddades osv. Innan dess var buggarna rätt fåtaliga tyckte jag även om fåtaliga ff är mer än vanligt i ett godkänt AAA.

Tycker biten om att det är en scifi-version av Witcher satte ord på det jag känner kring detta spelet. Jag har inte sett lika många buggar som de flesta andra men jag vet att om jag hade sökt buggar hade de säkert funnits där. Den bugg jag stöter på mest är vehicle pop-in som får en hel del chaos att bryta ut. Bra recension!

Cyberpunk lätt.

Förstår att gamers är upprörda trots att jag personligen tycker spelet är sjukt najs som PC master race. Jag frågade mig själv för nåt år sen hur legit det kommer vara grafiskt om det även ska ut på last gen. Och nu fick jag svaret. Jag hoppas detta blir en läxa för CD Projekt Red. Sen undrar jag hur ekonomin ser ut om man tar det här steget, för det är ju inte så att detta direkt heller hjälper aktien att flyga.. *ramblin aside, trevlig helg på er

All my money on d double...