Inlägg av G M R

Inlägg som G M R har skrivit i forumet

Några av företagen som nämns har ju en del att leva upp till då det vart halvhjärtat och snedsteg det senaste.

Skrivet av Barak:

Jag köper så mycket fysiskt jag kan men till PC är det knappt ett alternativ.

Precis! Och det gälller i högsta grad Ubisoft som inte släpper något på skiva för PC såvida det inte är specialutgåvor eller något sämre ställt land där högre bandbredd inte finns tillgängligt.
Jag kommer ihåg att jag köpte Watch_Dogs 2 från Polen för en hundring extra bara för att få det på skiva (ville inte betala det höga priset för krimskramset i specialutgåvan).
Senaste Watch_Dogs köpte jag däremot digital på rea, dels för att jag inte orkar gå igenom besväret igen och dels för att jag hört det ska vara sämre.

Sleeping Dogs

Alltid underhållande att klappa seften, såh!

Påminner mer om Scott Pilgrim än något annat.

Denna text träffade rakt i hjärtat.
Jag fick själv ta bort min 16åriga katt Zelda i början av september pga sjukdom. Dagen innan spelade jag Rock of Ages 2 med henne i knät. Några dagar senare avslutade jag spelet ihop med min andra katt / hennes kompis 14 åriga Gizmo i knät istället. Inget minnesvärt spel direkt men kommer komma ihåg det ändå pga av detta.
I tisdags hämtade jag vår nya familjemedlem Lizie 4 månader. Ingen ersättare utan början på ett nytt äventyr.

Skrivet av robbis:

Om man kikar på bilderna ser det ut som höghus också... ballt om man kan multiplaya och ha alla sina polare i ett o samma lägenhetshus... Party!!!!

Fast höghus finns ju redan i The Sims 4 DLC City Living. Fast där är det ju enbart ett våningsplan som gäller trots höjden.

Skulle jag önska något i en ny version skulle det vara att spelet laddar in samtliga hushåll i en värld så man slipper väntetider om man ska gå över till grannen exempelvis.

Super Mario Bros på NES gav mig mitt spelintresse.
DOOM på PC formade om det fram till Grand Theft Auto III som gav en ny syn på spelvärldar.

Skrivet av Blackrabbit2:

Kan även lägga till att The Sims 4 Ökenlyx-kit är gratis att ladda ner (till den 17 oktober) om man äger The Sims 4. https://www.ea.com/sv-se/games/the-sims/the-sims-4/packs/kits...

Tack för tipset, ska laddas ner ikväll.

Och ja Sims 4 passar F2P, de lockade ju över mig när de bjöd bort det på Origin. Och det har de ju tjänat på med tanke på alla hutlöst dyra DLC man "måste" ha.

Skrivet av Kleptoman:

Låter ganska dåligt. De borde köra med en karaktär istället

Precis!
Jag har sagt det förr, men tål att upprepas: mer än en spelbar karaktärer förstör inlevelsen.
Att flänga fram och tillbaka mellan olika karaktärer ger inget djup till någon av dem och man förlorar inlevelsen i spelet.

GTA IV = jag ÄR Niko Bellic
GTA V = jag bryr mig inte om någon av dem och därav heller inte om spelet

Släpp 2030 typ då

Skrivet av HylzaN 2-0:

Det gör inget om hangar 13 studion lägger ner helt och hållet, mafia 3 är nog det sämsta spelet jag någonsin spelat

Själv tyckte jag det var en spännande och välskriven story med bra karta och intressant tidsera.
Jag hade även kul i det trots att uppdragen i stort sett bara var en lång upprepning. Men jag förstår ju er som inte tycker likadant för då blir det ju snabbt tråkigt.

Men jag hoppas iaf att Hangar 13 blir kvar och fortsätter leverera.

Det enda att hoppas på här är att alla kids går över och spelar detta istället för GTA Online så Rockstar kan koncentrera sig på att göra riktiga singel player upplevelser igen.

Lägger mina röster på tre PC spel: Stunts, The Need For Speed och Viper Racing. Finns givetvis mer bra bilspel men dessa tre återkommer jag till när andan faller på.
Stunts var riktigt bra för sin tid med licensierade bilar i 3D och ett simpelt banbyggarverktyg. Spelet kunde köras direkt från 1,44MB diskett vilket givetvis ger pluspoäng.
The Need For Speed imponerade med grafik, ljud och realism. Att man kunde beta av sträckor där polisen lurade istället för banor gav spelet mer djup (EA har nog mycket att tacka samarbetetat med Road & Track här).
Viper Racing går mer mot bilsimulator men utan att bli för mycket av det. Bilen kunde uppdateras och gav justeringsmöjligheter av chassit. Riktigt nervpirrande racing pga den oförlåtande fysiken men kunde även tillföra sköna uppställ.

Skrivet av Jonny Myrén:

Det var till första Doom. Det här är till Doom 2.

Så sant, att jag inte tänkte på det.

Fast att det skulle vara hans första bana sen spelet släpptes är väl inte riktigt rätt då han släppte en hel episod för några år sedan:
https://www.fz.se/nyhet/279959-john-romeros-femte-doom-episod...

Skrivet av trickeh2k:

När ska Disney ge grönt ljus för en uppföljare till det superroliga split/second?

Plus en på den. Betydligt bättre än Blur som släpptes samtidigt.

Detta rimmar dåligt för att innehålla Disneyfigurer, det borde vart mer färgglatt med mysigare utstrålning för att ens ha en chans mot Mario Kart.

Jag får vibbar från Blur som då jämförde sig som ett "grymmare" kartspel men som mest blev mediokert och var frustrerande svårt i mitt tycke. Trailern är däremot fortfarande riktigt lyckad:

Skrivet av anon_326145:

Nu hittade jag det.
Efter att man har vunnit över Claude så får man ju hans verkstad i San Fierro medan Catalina och Claude ska sticka vidare till Liberty City.

Men efter detta får man ett samtal när Catalina har sex med honom och då nämner hon hans namn.

Det är ju även Catalina som förråder Claude i början av GTA III och som han senare får göra uppdrag för likt Carl.

Väntar på nästa generations spel!

Därefter kanske man kan fokusera på att försöka få tag i en konsoll.