Inlägg av archdev1l

Inlägg som archdev1l har skrivit i forumet

1
Skrivet av Xelf:

Någon med den vanliga vanilj PS4 konsolen som kan uttala sig om detta spel? Är det stabilt att spela? Vad är sämst/bäst?

Loggade in här för första gången på typ 5 år för att berätta att spelet funkar prima på vanliga PS4. FPSEN är stabil och spelet ser bra ut. Det finns hickups här och där med popins på texturer etc men det stör inte mig alls
(Är relativt kräsen med grafik i spel). Med det sagt, ser otroligt mycket fram emot ett PC släpp förhoppningsvis 2021. Spelet kommer förmodligen se fantastiskt ut på PC, speciellt om de lyckas modda lite.

Skrivet av Molotov:

Av det man såg så är jag positiv.
Jag gillade originalet men jag tror inte om man gjort ett nytt spel som spelas som originalet att det passat bra idag, speciellt inte för "stora massan" som dom ändå vill sälja för.

Hoppas det kommer till PC.

Jag kunde ha svurit på att jag läste att det skulle komma till PC för en herrans massa år sen när remaken blev officiell. Men som det ser ut nu är det bara PS4.

Giav

tyvärr gäller nästan inget PC-versionen vilket är helt bisarrt. De fortsätter bara att sälja samma spel - fast med uppdaterade lag - till PC om och om igen.

Det är CLOSED beta det är CLOSED beta det är CLOSED beta och det är CLOSED beta, vilket flera påpekade i er första artikel.

Håller inte med recensionen, den verkar baserad på level 75 som någon nämde tidigare. Phasing tekniken förtjänar en hel del cred, den kan förändra spelet på många sätt och tyvärr skulle vi haft den redan när vanilla släpptes, men nu är den här och den gör att DK questarna blir jävligt coola och Icecrown är också nice. Ska även nämna det nya systemet för att åka runt i olika fordon och bland annat styra Arthas och direkt uppleva loren. Revolutionerande om man är insatt i spelet.

Allt content i övrigt är totalt översvämmat med lore, och det var det redan i vanilla dock i en betydligt lägre grad. Jag orkar inte läsa alla questarna längre och då ska sägas att jag är något av en mid-Lore person, dvs, jag uppskattar loren och är inte den som sitter på vent och säger "you do know these people you're talking about don't exist?" när nån snackar lore.

"Svagt första intryck" - Medvetet. WotLK ska bli mer av en karamell du suger på och inte en mjukglass du sopar i dej som TBC var på många sätt (Illidan dog efter några månader)

"Trängseln i inledningen" - Uhm, vad har det med spelets funktionalitet och content att göra? Det visar bara att intresset är stort. Vill ni göra hela Northrend till en instance per person eller? Ligger man i mitten av klungan är det förjävligt, men ligger man i täten eller längst bak ser jag inga problem här.

"Ont om content" - Japp, definitivt ur ett hardcore perspektiv. Jag har för ca en vecka sen fått Sons exalted och kan därmed inte påverka min karaktärs utveckling utanför raids längre. Softcore? Ni borde ha massivs med content kvar.

"Blizzard-touchen knappt märkbar" - Ingen aning vad de syftar på här, jag tycker all voice acting, det innovativa i att få styra alla olika fordon (och karaktärer, host) VIDEON I SLUTET AV DRAGONBLIGHT förkroppsligar Blizzard-touchen.

"Azeroth nu ännu mer tomt" Det här är snarare ett problem för hela genren. Phasing kan göra underverk på den fronten om de bestämmer sig för det.

All-in-all är WotLK en helt värdig uppföljare och en avsevärt bättre expansion än TBC var (så långt).

1