Inlägg av Gullefjun

Inlägg som Gullefjun har skrivit i forumet

Många kommunister på FZ, skulle aldrig falla mig in att rösta vänster, sossarna och vänsterkartellen är korrumperat bortom all räddning och står för en slags slemmig socialistkonservativ politik, som inte tar Sverige någon vart.

Som grädden på moset har man jubelidioten och fifflaren Mona Sahlin som partiledare. Högern är inte mycket bättre, därför tänker jag ge min röst till något av uppstickar-partierna, det blir troligtvis SD.

Skrivet av fisk:

... om man är en clueless noob som kommer att tycka att allt är löjligt bara för att man åker på stryk av det.

Haha du måste skämta, bitter minmatar-pilot som inte gjort nåt annat än att trycka i sin vagabond @ 7000m/s antar jag? Skälen för nerfen är jävligt starka, och det finns något väldigt få som inte håller med om att det var på tiden att ändra nåt.

Nerfen är välkommen, dagens hastigheter är ofta rent av löjliga.

Realism i all ära, men jag kommer klaga tills den dag jag ser hörselskydd på soldater i filmer och spel. En liten detalj men något som jag stör mig väldigt på.

Kan inte hålla med om att det blev bra, är faktiskt riktigt mediokert. Ända som sticker ut är som sagt ljudet.

Skrivet av Drunken_monkey_boxer:
Skrivet av redmac:

Trevligt att Kojimas mästerverk säljer fortfarande, visar att det finns folk med sinne för kvalité och kärlek till mästerlig berättarteknik.

Att du orkar, måste helt ärligt fråga dig om du jobbar med PR för sonys räkning? Ingen kan vara så blind för dom uppenbara brister som finns i MGS4 -.-

Även om det är satir så tar denna kille upp ett par väldigt uppenbara brister med hela MGS karusellen: [länk]http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/99-Metal-Gear-Solid-4 Zero Punctuation]

DMB strikes again. Tappat sömn för att en PS3-exklusiv titel säljer som smör och rosats av i princip alla medier?

Fördelen med EVE är ju just att det inte kräver särskilt mycket tid framför skärmen. För att bli bättre behöver du i princip endast byta skilltraining.
Det enda jag gör i EVE förutom att byta skill är att logga på och pvpa, vilket är spelets guldklimp.

Sömnigt värre.

Såg mycket bra ut, men blir bara förbannad av dessa förseningar till PS3..

Helt klart det bästa spelet i serien.

Skrivet av Hubbe:
Skrivet av Drunken_monkey_boxer:

Tror inte helt ärligt så många bryr sig med GTA4 alldeles runt knuten.

Haha, vem fan är du? Troll!

Har du inte träffat DMB förut? Han gillar att trolla på PS-forumet.

Det är skrämmande att se hur många som faktiskt skulle rösta på Såssarna och skämtpolitikern Mona Sahlin.

Ser riktigt bra ut.

100 000 är nog en ganska realistisk siffra.

"Invandringen fortsatt rekordhög

Invandringen fortsätter att vara mycket hög. Till och med september har 73 953 personer invandrat. Det är i stort sett lika många som september förra året som var ett rekordår"

http://www.scb.se/templates/pressinfo____217896.asp

Det är endast stenkastarvänstern och bondläppar, som lever isolerade från resten av samhället, som inte ser problemet med dagens invandringspolitik. Till skillnad från resterande världen så är ämnet tabu och får absolut inte kritiseras, vare sig i media eller riksdagen, i klassisk svensk anda ska det hållas tyst.

Är det på allvar någon här som inte upplevt vad vår underbara mångkultur har haft att erbjuda? Jag trodde det var förunnat den värsta sortens norrländska rednecks att leva i sådan okunskap.
Jag har inget emot invandring eller invandrare, vad jag däremot blir förbannad på är när saker och ting går för långt, det spelar ingen roll om det handlar om TV-licens eller invandring. Idag har vi ett Sverige som tar emot fler invandrare än USA och hela Europa, samtidigt flödar kriminaliteten i våra ghettoliknande förorter och städer, enorma mängder skattepengar går till socialbidrag.

Det funkar inte helt enkelt. De etablerade partierna blundar för problemet och talar om medmänsklighet så som regelboken i politisk korrekthet lärt dem. Det är fan inte medmänsklighet när människor får komma hit för att få en madrass i ena handen och en socialbidragscheck i den andra, och sedan skickas ut till någon barack eller övergiven studenlägenhet för att kommunen helt enkelt inte har plats. Det är dags att ta problemet på allvar och lösa den immigrationsKRIS vi har, det kan vi inte göra samtidigt som vi tar emot 100 000 invandrare per år.

Ta en titt i de 24 000 andra trådar som rör ämnet.

Jag tänkte snarare fråga, vem fan röstar på sossarna?

Det heter givetvis negerboll.

Jag har sedan utannonserandet av HD-DVDs död, många gånger, skrattat mig till sömns över de stackare som trodde de gjorde ett klipp när de investerade i en produkt från Toshiba.

Ge mig detta ständigt försenade Home istället.