Inlägg av Finskaz

Inlägg som Finskaz har skrivit i forumet

1
Skrivet av Freffo:
Skrivet av hogge84:
Skrivet av Freffo:

Väntar tills de släpper Battlefield 2.

Blev väldigt besviken på den öppna betan och allt som har visats fram tills idag. DICE har tappat det som en gång var Battlefield.

Då undrar jag vad är det dom tappat då? Dom har ju gått till baka till sina rötter då det är mycket bättre och snyggare nu känns ju spelet som det ska göra jämfört med innan tycker att dom har lyssnat på spelare att vi är trötta på framtids spel är ju helt klart det snyggaste battlefild spelet på väldigt väldigt länge

Har man spelat Battlefield 2 och Battlefield 1942 så är detta långt ifrån ett riktigt Battlefield. Har skrivit min lista på mina personliga åsikter om spelet i två andra artiklar som skulle göra spelet till en klassiker igen.

Snygg grafik kommer aldrig rädda den här serien. Och inte heller tidsepoken. WW1 var väl räddningen för den här gången för många? Men alla har olika smak på vad som gör ett spel bra. Det jag upplevde var helautomatiska gevär och stridsvagnar som inte gick att skjuta sönder. DICE har förvisso valt att göra på det här sättet för att hålla uppe ett visst tempo i spelet är min gissning. Fysik som var bortom all god kritik under och efter beta testet. Väldigt casual upplägg och gameplay. Får mig att må illa av att de bara har kopierat in saker från Star Wars Battlefront HUD(UI). Känns väldigt billigt och raskt ihopplockat. Till och med announcern låter futuristisk. Har hellre en general som ger order och vad som händer med flaggorna. Laga planen i luften och stridsvagnar på marken som förare. Oändligt med ammuntion i fordonen. Inget som skriker BF för min del.

Kanske är ett bättre BF spel än de två senaste för många andra BF spelare som är nya för serien. Men för mig är det inte ett fullständigt Battlefield. Spelet saknar de riktiga rötterna. Fanns ingen 3D spottning i varken BF2 eller 1942. Ingen re-gen health på fordon eller infantry. Din ammuntion var begränsad i fordon. Du var tvungen att landa alla flygplan/helikoptrar för att få ny ammuntion. Alla klasser spelades på det sättet de skulle spelas. Listan kan göras lång. Fler individuella klasser fanns också, som verkligen behövs idag också då antalet spelare är över 32. Det räknas inte som en seperat klass genom att plocka upp en klass i en trälåda på marken. Och en commander som faktiskt hjälpte till borde komma tillbaka.
Laga broar och andra viktiga föremål som gjorde att spelarna rörde sig på banan gemensamt var väldigt skoj att se hur alla hjälptes åt. Det var deras glansdagar. Bad Company 1 & 2 var enligt mig väldigt skoj, trots att det var spin-off till serien. Men redan då och efter det så har det gått utför med deras riktiga spelserie.

Jag är lite av en fanatiker av den här serien. Men det har dött sakta men säkert varje gång jag ser tillbaka till Battlefield 2 där hjärtat är för min del till serien. Kanske är jag som ställer för höga krav på spelen. Men blev besviken när de sa att de skulle gå tillbaka till rötterna den här gången också. Vilket de inte har gjort i mina ögon. Så jag avstår att köpa spelet för att visa att jag inte stöttar det de gör längre. Men det här är min egna åsikt. Alla tycker olika.

PRECIS sådär lät gnället när BF2 kom också.

Skrivet av Gutowski:

Spelade i Generals och oGc
Så Fader har man ju mött ett gäng gånger, kul och se gamla rävar.

:up::up::up:

Spelade battlefield 1942 i mtme och sedan klan:fader.
Spelade bf2 lite löst, just nu spelar jag lite av varje i väntan på starcraft 2.

Headset som tar bort "bakgrundsljud"

Tjenare!

Sitter just nu med ett gammalt kos headset. Detta släpper dock igenom väldigt mycket ljud utifrån, speciellt vid lan.

Jag undrar då om det är någon som skulle kunna tips mig om ett headset som blockerar ljud utifrån, lite som ett par öronkåpor ;).

Skulle vara mycket tacksam för tips!

mvh

Har inte läst igenom hela tråden, men tänkte dela med mig lite.

Var med i en forskningsstudie (inte nödvändigt att gå in längre på det) med två andra killar som jag känner. För ungefär 1 månad sen tog de blodprov på oss, fick svar förra veckan.
Samtliga 3 av oss hade redan haft influensan, och det var för över 1 månad sen!

Lite fundersam över hur många som faktiskt redan haft influensan innan de får vaccinet...

oj, släpps det i vår IGEN!! 8)

nötbartsåinihelvete

Spelar gärna lite, för skojs eller fixa lite achievements

Lägg till

Finskaz

tack o hej!

Skrivet av kebbe:

De flesta utvecklare har inga problem med att utvecklas med tekniken. Om Valve är för inkompetenta för att tänka utanför ramen så är det inte Sonys fel..

Att man sedan mjölkat sin halvtaskiga Source-motor mer än vad Nintendo mjölkar Mario, tyder ju dessutom på att man hade stora problem med att ens ta fram den "När vi haft sådana enorma problem med att ta fram motorn så skall vi fan använda den också!".

Nej, Valve ligger inte bakom någonting som överstiger medioker kvalité (om man exkluderar TF2). Det inkluderar HL-serien.

tröttnar du aldrig på ditt ordbajsande..

Hail to the valve baby! :up::up:

Tänk börja spela eve, vill någon passa på att ge "buddy invite"

Tjenare,

Har kollat runt i någon vecka på eve och kan inte låta bli det längre, nu hade jag tänkt börja med en 14-dagars trail.
Men så läste jag någonstans att befintliga spelare kan bjuda in vänner till eve och få 30 dagar speltid.

Så jag tänkte helt enkelt se om det var någon själ här på fragzone som skulle vilja hjälpa mig igång!

Andra nybörjartips är också välkommna!

ses i rymden!

"BILD-Tråden"

tja, första tråden jag gör hår, brukar läsa men icke skriva och någon gång är det dags och det blir nu!:)

Satt och funderade lite på hur bra folk som hänger här på fz är på att göra bilder. Så jag tänkte göra en aldeles egen tråd där jag tänkte folk kunde visa upp.

Allting är i min mening intressant, men jag antar väl att jag kickar igång tråden med några.

Happy posting! )

börjar med dessa, mer kommer (kanske)

1