Inlägg av sonder

Inlägg som sonder har skrivit i forumet

Lyckades ändå motstå frestelsen att köpa spelet och spendera sommaren inomhus men här kommer FZ och gör det svårt för mig igen. Liliths sändebud? Lycka till alla!

Skippa dygdsignaleringen, fokusera på rolig gameplay och lägg allt trams åt sidan. Politisk diskussion kan man ägna sig åt på andra sätt där det kanske t.o.m är välkommet men ett FPS-spel är knappast rätt plattform för det.

Jag och min partner lyckades kvalificera oss till finalen Realm Royale Community Tournament som äger rum 21:00 ikväll. Finalen sänds från den officiella kanalen med perspektiv från olika spelare inklusive mitt egna. Jag kommer även streama allt själv. Det är alltså duos som gäller och de deltagande har kvalificerat sig från torsdagens matcher, både NA och EU. Min första turnering så lite nervös men också sjukt laddad!

Community-turnering ikväll i Realm Royale! Duos.

https://www.twitch.tv/ttvsonder

Ny patch ute i Realm Royale! Hiss eller diss? In och chilla

https://www.twitch.tv/ttvsonder

Vem är redo för säsong 14 i Overwatch?! Inte jag i alla fall med tanke på att jag förlorade sju placement-matcher igår Bättre lycka idag?

Kommer vara live i någon timme. In och softa
https://www.twitch.tv/ttvsonder

För tillfället har jag inget schema men jag har förstått att det underlättar om man har det. Kanske blir att man upprättar ett efter jul. Jag streamar kvällstid i alla fall.

Kolla in min Twitchkanal!

Hej FZ! Har nyligen dragit igång en Twitchkanal och behöver lite chill folk att populera chatten med. Kommer för det mesta streama Overwatch (competitive i diamond) och Realm Royale. Andra spel kan förekomma i sinom tid.

Hoppas vi ses!
https://www.twitch.tv/ttvsonder

@Mortaigne: Haha, hopp för vad exakt? Vill man spela som tjej, fine. Vill man spela som kille, fine. Det spelar på fullaste allvar ingen roll. Själv är jag kille och brukar spela som manliga karaktärer. Är jag mindre progressiv då?

Min första karaktär någonsin i WoW blev en dwarf. Vid ett tillfälle får jag en quest som vill att jag tar mig till Stormwind. Lätt som en plätt tänker jag. Jag hittar Stormwind på kartan och påbörjar min resa till fots men inser snart att jag måste ta mig igenom ett område med fiender i mycket högre level än mig själv. Efter ett par helhjärtade försök och lika många dödsfall känner jag att det är hopplöst och ger upp. I brist på andra alternativ beger jag mig till kusten och tänker att jag helt enkelt får simma dit. Jag simmar alltså från Wetlands till Stormwind, en resa som definitivt tog sin tid. Efter mycket om och men så landstiger då min blöta dvärg i hamnen i Stormwind och jag känner både lätta och stolthet. Dagen efter i skolan berättade jag för mina kompisar om min resa. De undrade varför jag inte tog tramen som går direkt från Ironforge till Stormwind. Jag hade inget svar på den frågan.

@totte1015: Vem startar en trailer och hoppar direkt till mitten?

Om de satsade på en mer rå och realistisk stämning i BF1 så är ju detta raka motsatssen. Vet inte om jag gillar eller ogillar...

Återstår att se om DICE också väljer att hoppa på Battle Royal-tåget med nästa Battlefield.

Jag tycker de lanserade spelet i ett alldeles för tidigt stadie, även om det är Early Access. Spelet är fullt med placeholders, buggar och fuskare samt att det var riktigt dåligt optimerat (detta fixades ganska ordentligt med senaste patchen däremot). Jag lockades av spelet eftersom jag gillar Battle Royale men ogillar byggandet i Fortnite men vem orkar springa runt i byggnader som är helt gråa och saknar texturer?

@Fr0gg0.: Hur tänker du här? Menar du att idrottsmän/kvinnor inte gör någon nytta?

Men om spelutvecklare och/eller myndigheter ser en trend med spelberoende hos barn där föräldrar INTE tar sitt ansvar, är inte dessa initiativ något positivt då? Något måste väl göras av någon?

Efter att alla lovordat SWAT 4 i och med annonseringen av detta spelet så var jag tvungen att köpa det och prova det och jag tycker det är grymt bra och då spelar jag det för första gången tolv år efter spelets release.

Har också en nyckel över om någon är sugen

Inget slår Call of Duty och Call of Duty 2

Skrivet av Mesmerize:
Skrivet av Harpa:

Jag fick inte uppfattningen att den här trailern egentligen spoilar något. Är det någon som har en annan åsikt?

Nej jag håller med. Men kan inte annat än att känna, meh.. Kanske bara är jag men jag tycker de släpper dessa spel allt för ofta nästan, känns mjölkat.

Tycker inte alls det känns mjölkat när det har gått 2/3 år mellan spelen. Brotherhood och Revelations ser jag mer som expansioner eller spin-offs till AC2, och inte självständiga titlar. I stil med Half Life 2 som följdes upp av Episode 1/2. Ser verkligen fram emot en ändring i miljön och spelsättet, längtar redan