Inlägg av Heggiiman

Inlägg som Heggiiman har skrivit i forumet

Black Desert Online har iaf fantastiskt rolig combat, men ganska komplicerat då det som dom flesta koreanska MMOs innehåller 3810237012 extra features.

Billigt och ingen månadskostnad.
https://store.steampowered.com/app/582660/Black_Desert_Online...

Skrivet av Devan:

@Heggiiman: Detta hade jag redan glömt, trots att jag såg nån streamer spela det för en månad sen, kollade precis och det är i princip 0 människor som spelar längre.

Surt sa räven!

Denna kanske?

https://store.steampowered.com/app/677620/Splitgate_Arena_War...

Gratis är ju gott

Skrivet av Jonny Myrén:

Jag reagerade också på det och tror nog att de är dryader, framförallt med tanke på det klipp närvarande vid mässan fick se som visade just hur Ciri stötte på dryaderna.

Aha, det lugnar mitt hjärta att få höra det!

Alltså när dom benämner alverna i trailern och visar upp dom i grottan med dreads som inte riktigt ser ut som stereotypiska alver.. Är det verkligen alverna eller är dom dryader? För som dom ser ut i trailern så passar dom betydligt mer in på beskrivningen av Dryader.

Det är bara kvinnor, dom har alla dreads och deras klädval och vapen passar allt in på beskrivningen av Dryader.

Samt att om man har läst böckerna så har dryaderna en stor roll i Ciris och Geralts relation i prequalen the sword of destiny, tror dom benämns i första boken men är såvitt jag vet inte med i den på någon större skala. Men dom har väl mest troligt klämt ihop allt för att få lite mer kontext till deras relation, det är vad jag hoppas iaf.

Tänkte först att nu har dom heeelt gott ifrån hur alverna ska se ut enligt böckerna, men vid närmare koll så tror jag faktiskt att det är Dryader, men tar gärna någon annans åsikt gällande det.

Skrivet av Lasrod:

Det är ok... Men när kommer nästa spel?

Gissningsvis nästa konsolgeneration.

Skrivet av Ender:

Jo, ifall det är vad du utläste ur texten som egentligen löd: "Watch_Dogs Legion is set in a near-future, dystopian version of London. It's a post-Brexit world in which society, politics and technology have changed and altered London's fortunes."

Vad det egentligen säger är att WD utspelar sig i en nära framtid i ett dystopiskt London. (observera punkten) Det är en värld efter brexit, där samhälle, politik och teknologi har ändrat och förändrat Londons öde. Det ena sägs aldrig föranleda det andra.

England kommer såklart förändras genom brexit vare sig man gillar det eller inte...det har pågått ett tag och den andra premiärministern avgår just nu som följd. Även om det inte behöver vara anledningen till dystopin så kan det naturligtvis vara avgörande för den övriga storyn i spelet ifall England blivit mer slutet gentemot övriga Europa.

Ifall man ska leta ansvariga efter varje dystopisk framtidsscenario så kan varje spel bli "politiskt laddat", Mutant Year Zero? Men vilka satt i regeringen som inledde katastrofen? SOSSARNA!? Nä men fy f..!

Edit: Vill också tillägga att jag förstår vad du menar, jag håller bara inte med dig om att kopplingen måste vara så "politisk" och ställningstagande som många verkar vilja antyda. För mig känns den helt OK utan att ställa sig på ena sidan i brexitfrågan.

Väl formulerat! Nu hoppas jag ju att det är som du säger, om ryktet nu visar sig stämma då. Om det bara är en del av nyansen i det stora hela så har jag inget riktigt emot det, men om det går så långt att dom skyller hela situationen på det så blir det mer än vad jag vill ha i min underhållning.

Hela den där ni hade fel och vi hade rätt mentaliteten ger bara en dålig avsmak i min mun, oavsett vilken "sida" man står på.
Det är inget jag vill ha i något som ska hjälpa mig rymma från verkligheten för en stund.

Skrivet av jehuty:

Ett post brexit watch dog spel är lika politiskt som Wolfestein's post WWII spel.

En demokratiskt genomröstad process för att ge sin nation frihet att bestämma vad som är bäst för sitt folk gentemot några av dom hemskaste handlingarna i mänsklighetens historia genomförda av socialistiska, ultranationalistiska fascister... Tomayto, Tomahto!

Skrivet av Fezk:

Efter att ha sett/läst dom läckta dokumenten hur det arbetas inifrån Ubisoft så skulle det inte förvåna mig direkt att det politiska sipprar igenom, om än subtilt, vilket det redan verkar göra vad jag förstått.

Skrivet av Maysay:

Handlar inte Far Cry om detta? Det blev väl också ett jävla liv då?

Jo 5:an handlar om det, men då blev dom upprörda över att det inte var politiskt nog.. https://www.theverge.com/2018/4/6/17202546/ubisoft-far-cry-5-...

Skrivet av Ender:

Vet inte hur nämnandet av brexit skulle vara annat än en tänkt samtidsskildring snarare än politisk aktivism. Ingen aning om vad det skulle kunna innebära för storyn, men det lär väl visa sig ifall ryktet bottnar i sanning.

För att citera artikeln, "det utspelas i ett framtida dystopiskt London som förändrats efter brexit.".
Svårt att tolka det som något annat än att London har blivit dystopiskt pga brexit.

Då Ubisoft vid flertalet tillfällen har uttalat sig att dom försöker hålla sig från öppna politiska åsikter i sina spel, plötsligt skulle göra ett spel med en sådan otroligt vinklad politisk åsikt. #Doubt

Men nu ska man ju aldrig säga aldrig då politiska aktivister försöker klämma sin in i världens alla hörn, så ja vi får väl se om en vecka.

Damn, låter faktiskt riktigt intressant.

Skrivet av ohGr:

Saknas ett tredje alternativ: "köper inte sånt här skräp".

Skrivet av Kleptoman:

Varför tycker folk att klippet var bra? Zoomar ju bara ut på olika objekt. Vad är imponerande med detta?

Skrivet av Ankh:

Jo det visste jag otroligt nog - men vad menar dom igentligen? Försöker de vara lite lustiga?

Edit: Ahh..nu la de till "Ofc I am kidding"...tänkte väl det

Hehe, ja läste man i konversationen så var det en inte helt seriös ton

Skrivet av Ankh:

https://twitter.com/SatisfactoryAF/status/1121011708292734976

Kan detta verkligen stämma???

edit: Dock roligt reply ""on the bright side, no matter how many copies you sell, it will always be a Satisfactory number."

Med tanke på att det är fler än 9 pers som streamer det på twitch just nu så gissningsvis nej.

Skrivet av Kixo:

Jag vägrar installera spel som bara finns på Steam. Vad har du att säga om det?