Inlägg av Prometheus

Inlägg som Prometheus har skrivit i forumet

1

@Carl Johansson-Sundelius: Kanske ska kolla med era vänner på Sweclockers? Länk till deras test av prestanda här (dock fokus på olika grafikkort).

Hej, slår ett slag för det nyligen släppta, och hyllade Spyro Reignited Trilogy. Det har svenskt tal och text.

Länk till spelet på Playstation store

Såg nu att det redan nämnts tidigare i tråden, sorry.

Det känns som att det är jag som skrivit detta inlägg. Sitter i samma sits, 36 år gammal och har spelat dator- och tvspel sedan slutet av 80-talet. Men man får sällan den upplevelse som man fick förr. Har en mängd spel att beta av, men har inte samma tid längre och är ett spel för långt så blir jag rastlös och känner att jag har andra saker att lägga tid på. Eller att inte "slösa tid" på ett spel om jag inte tycker varenda sekund är fantastiskt. Detta gör att det blir svårt att hitta lämpliga spel att lägga tid på.

Jag har som du också kört Unchartedserien och Last of us. Respektive spel kördes ut på mindre än vecka. Men jag har dragit mig för Horizon: Zero dawn för att det känns som att det är för långt och kräver för mycket av mig som spelare. Samma anledning som att jag inte spelat igenom The Witcher 3, fast jag vet att jag egentligen skulle älska det.

På slutet har jag som du spelat mycket Overwatch (på PC). Man kommer igång snabbt och kan avsluta spelsessionerna direkt. Men det slutar ofta att jag blir uppslukad och har helt plötsligt spelat 3-4h. Då ångrar jag lite att jag inte lagt denna tid på ex. The Witcher 3 istället. Men det enda konkreta tips som tror jag kan hjälpa är att spela korta spel. Testa exempelvis Inside, riktigt bra spel. Det kändes annorlunda jämfört med andra spel och sträckspelade igenom det. Trodde det skulle bli detsamma när jag körde Little NIghtmares men det har bara påbörjats och inte startats igen sedan dess. Ska dock ge det spelet ett nytt försök.

Men finner du lösningen på ditt problem så tar jag gärna del av den

Skrivet av fatboy:

funkar inte att logga in för mig. någon annan som har samma problem*?

Du har antagligen gjort ett vanligt konto och inte ett trial-konto. Det va felet för mig iaf...

Skrivet av Burtas:

En liten guide 8)
1. Följ länken som finns i den här nyheten.
2. Ladda ner spelet.
3. Registrera dig.
4. Du kommer få ett e-mail som det är en länk i för att aktivera kontot.
5. Installera/starta spelet, logga in (tänk på att använda små bokstäver)
(Hade inget problem med Hotmail)

Tackar, jag hade aktiverat mig men inte som trial-användare på något märkligt sätt. Nu är det bara att vänta in att det ska patcha klart...

Nä, nu har jag testat med 2 olika konton. Med Hotmail och Gmail. Är säker på att jag har rätt login (med små bokstäver). Skulle varit roligt att testa om det flöt bra på min dator och man ev. kunde köpa spelet sen. Nu blir det inget av det. Synd.

Skrivet av norrby89:
Skrivet av kebbe:
Skrivet av norrby89:

lyckades med att göra ett konto men sen att patcha skiten va en annan sak.. står bara att det va fel lösenord/användar namn...

Inloggningsnamn och användarnamn är två olika - Kolla så att du tagit rätt namn.

inte det som är felet då jag kan logga in på hemsidan.. och när jag ska patcha så funkar det varken med "användarnamnet" eller "inloggningsnamnet" blir samma fel

Jag har samma problem. Går inte att logga in... Får väl hoppas att det löser sig...

Äntligen! Det ultimata förfestspelet

Tror inte jag är ensam att bojkotta Rock Band när 2:an strax släpps i USA. Nä, Guitar hero blir det. De får sota över att behandla oss i Europa som skit.

1