Inlägg av thorz

Inlägg som thorz har skrivit i forumet

Hade gärna köpt det men känner att 40 euro för ett gammal spel i uppdaterad skrud är fräckt av dom. Hade det kostat 20 euro hade jag gladeligen betalat det, det känns rimligt. Tråkigt för det ser riktigt skoj ut!

Jag brukar köra squad med randoms då och då. Tycker man väldigt ofta får spela med vettigt folk. Har flera gånger hamnat med svenskar, man inser att alla bryter på svengelska och går sen över till att prata svenska Men även med engelsktalande tycker jag nivån är bättre nu än innan, med nivån så menar jag väl mognadsnivån. Att folk vill köra ihop och försöka vinna.

PUBG är fortfarande riktigt kul tycker jag. Men är ju allra roligast när rundan går bra förstås, dör man 10 sek efter man landat med fallskärmen är det ju inte så jävla kul

Lämpligt tillfälle att promota vår RA3-server + Discord, vi är över 100 pers inne där. Får till veckovisa spelkvällar. Hemmabyggd pickup-bot som hjälper oss att sätta ihop lag (shoutout till Floydan). Spana in kanalen #welcome för att se hur du får igång RA3: https://discord.gg/7d6WJKj

Ok råkade posta fel Discord-länk Editerat ovan, men här är den igen: https://discordd.gg/QgEuqhc

Rocket Arena 3 till Quake 3 revival: discord + server uppe!

Halloj!

Vi är några gamla ra3-rävar som då och då pratar om att det vore kul att köra igen. Vi är väl 5-6 st inom min krets som körde ra3 tidigare och vi vill självklart bli fler.

Hipp som happ satte vår kompis eldamar upp en server och skapade en Discord och så var vi igång!

Man får ladda hem ioquake3 och sen lägga in pak0.pak som man antingen hittar på sin gamla Q3-skiva eller om man köpt det via Steam. Alternativt går det att hitta på andra ställen på det stora fina internet.

Sen drar man ner ra3 och installerar i sin ioquake3-folder.

Vi la upp några länkar till allt detta på ra3-serverns startsida:

http://ra3.lorio.se/

Serverns adress väl inne i ra3 är alltså samma: ra3.lorio.se.

Vi försöker sprida detta på Sweclockers, fz, reddit, irc och andra kanaler där man vet att gamla ra3-spelare kan tänkas få nys om detta.

ioquake3: https://ioquake3.org/get-it/
ra3: http://ra3.lorio.se/game/ra3176.zip
High-Resolution Texture Replacement Pack: http://ra3.lorio.se/game/xcsv_hires.zip (ra3map6 funkade inte för mig, men efter jag drog hem high res texture pack så funkade allt tipp topp)

Kom in på Discord och surra med oss: https://discord.gg/QgEuqhc

Väl mött!

/thorzyn - spelat i klaner som luna, cos, lamerfriends, swein osv

Skrivet av Komured:

Vill ha Diablo 1, med svenska röster som valbart alternativ !!

Ahhh färskt kött!

War: Warhammer Total
Total Warhammer: War
War Warhammer: Total !!!

Hammertime hur som helst

Har sett fram mot ett Total War-spel i fantasty setting länge nu. Warhammer Fantasy tror jag blir perfekt för detta!

Dock håller jag med någon här ovan att ALDRIG förhandsboka spel. Oavsett hur jäkla pepp man är. Vi röstar med plånböckerna, se till att använda rösten rätt när du är välinformerad.

Haha första jag tänkte var diskussion bland deras chefer kring detta.

"Fan alltså vad är poppis nu grabbar?"
"Jo DoTA alla dess kloner går ju hem hos kidsen. Perfekt o patcha in nya karaktärer då o då. Lite vanity-prylar att ta betalt för.
"Mikrotransaktioner bam bam bam!"
"TF2, kör folk fortfarande det?"
"Ja fan, det är sjukt poppis. Kunna snabbt hoppa in o köra ett game med sin favoritklass. Når de stora massorna, även gamla gamingrävar."
"OMGS jag har värsta idén, vi kombinerar DoTA och TF2!!!!!"

Alla jublar och skrattar på det vis endast vita medelålders affärsmän kan göra.

Overwatch!

Skämt o sido, det kan nog bli skoj!

Skyrim F2P, du kan inte klara spelet från start. Måste låsa upp alla main quests, 3kr styck. Tack tack.

Kan inte sätta fingret på det men hela grejen med detta spelet lockar mig, trots att jag egentligen inte fattar hela gameplayet. Har läst och kollat youtube-klipp i omgångar men jag förstår inte helheten än Hur som helst, konceptet lockar mig trots att jag inte förstår hur det ska knytas ihop.

Tråkigt om han blev en one-hit-wonder i spelbranschen. Hade varit skoj om han gjorde fler bra/lyckade spel, känns bra för Sverige som spelutvecklingsland att ha sköna duktiga utvecklarprofiler!

Nazister är de bästa bad guysen i film/spel. Hoppas det stämmer även här!

Japp jag hade tillgång såg jag nu när jag loggade in Tack för tipset! Har inte varit inne på mitt Battle.net-konto sen mitten på förra året när jag körde Diablo 3.

På sidan står det såhär:
"Please be aware that a delay of up to 40 seconds is possible while the game attempts to connect you. If your connection doesn’t succeed in 40 seconds, you’ll be presented with an Error 37 message and asked to try again."

Sååå inte exakt 40 sekunder hårdkodat för alla. Utan upp till 40 sek. Dom har säkert nåt smart kösystem som gör att inte deras inloggningstjänst inte ska balla ur totalt.

Man får hoppas att de lärt sig av lanseringarna av Diablo 2, WoW och SC2!

Fattar inte att folk börjar rabbla om socialism och rösta rött när det handlar om att vi har en vettig företagsledare som vill dela med sig vinsten. Vinsten som är ett resultat av att alla medarbetare på företaget har jobbat bra ihop. Jag tycker snarare att det är det logiska och känslomässigt rätta valet att dela med sig av det man tillsammans skapat som företag. Handlar inte om politisk läggning.

Detta är något som jag ständigt blir lika förvånad över. Varför funkar inte alla företag såhär? Går företaget bra så får alla anställda en del av den kakan. Går det inte bra så får ingen bonus, simple as that.

Där jag är anställd går 20% av vinsten till de anställda. Klockrent, skapar jäkla lagkänsla då alla får ta del om företaget går bra. Blir inga enorma summor men är själva principen som jag tycker är riktigt sund.

Tänk dig att spela fotboll i ett lag, men om ni vinner matcher, ligor och cuper så är det endast coachen som får vinnarbucklan och skumpan. Resten får fortsätta slita på träningarna och matcherna.

Snälla låt det vara lite lagg på FZ's servrar så mitt meddelande om beta-nyckel kommer lite sent... annars blir jag ledsen i ögat

Skrivet av Preed:

Det känns som den riktigt viktiga snubben är han som vad guildmaster för någon Everquest-guild, back in the day, och fick jobb på World of Warcraft. Vad hette han? Jeff något?

Jeff "Tigole" Kaplan tänker du nog på. Jo han var väl gammal EQ-räv som fick jobb som raidansvarig med WoW, eller nåt liknande

Testade också idag, kön var inte alls jättelång. Inte som till officiella Diablo 3-stället. Kul att få känna spelkänslan. Jag gillar det! Känns verkligen som de har behållit känslan från D1/D2 och sedan förfinat det. Kudos till FZ för att man fick komma och prova!

Jag visste inte riktigt vilken klass jag skulle välja, så fick bli den klass som jag såg minst av medan jag satt/stod och väntade, en Demon Hunter. Kul att panga lite pilar.