Inlägg av NoGo

Inlägg som NoGo har skrivit i forumet

Jag vill ha en nyckel!

Får massa fps drop efter senaste patchen....Bra jobbat Dice!

https://i.redd.it/p589kjo7cfqx.jpg

Nuff said lol

GTA V är 100 ggr snyggare och flyter på sjukt mycket bättre än detta katastrof till spel!

Valve har släppt en beta patch som ska åtgärda en rad allvarliga problem som kommit upp den senaste tiden. Bl.a buggen i klippen!

http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/09/15820/

Skrivet av LeMick:

Och så lite promod på det så!

Inget modsupport..

"no mod tools at launch, no plans to support at this time, but agree that it would be an awesome feature to have"

https://twitter.com/davidpellas/status/772156213681197056

Skrivet av PcKaffe:

Lider med alla som tycker att 30fps är så hemskt och ospelbart. Tur att man inte har det handikappet när man ska välja nya spel att spela 60 och mer är nice, 30 är helt okej.

Vet inte om man ska skratta eller gråta.....

Min FPS har droppat och de flyter på mycket sämre! Man kan inte gå in och köpa body armor får då droppar fpsn till 5 typ.... Har aldrig haft problem innan senaste patchen...

De borde fixa deras jävla servrar så att spelet blir stabilt!!

Det fungerar nu.

Sidan laddas bara om när jag trycker på länken till tävlingen

LOl! Har har man suttit o väntat på det där jävla demot så när jag äntligen får ner det och ska börja spela så kommer det upp att man måste ha vista eller senare. Fail!

Nu ska det fungera, laddar ner nu iaf.

Alltså jag försökt att ladda ner demot sen igår eftermiddag vafan! Funkar fortfarande inte.. Uselt!

http://blogs.wsj.com/speakeasy/2010/09/03/controversial-long-...

According to Pitchford, Gearbox began finishing “Duke Nukem Forever” in late 2009. “Clearly the game hadn’t been finished at 3D Realms but a lot of content had been created,” he says. “The approach and investment and process at 3d Realms didn’t quite make it and it cracked at the end. With Gearbox Software we brought all those pieces together. It’s the game it was meant to be.”

The game is currently expected to ship in 2010 although given it’s history Pitchford is understandably reluctant to be more specific. “We’re in the polishing phase now. This is a game where we can not make a promise we can not fulfill,” he says. “We need to get past the shock and awe and then we can go to all the retailers and first parties and work out a launch plan.”

1an var ju sjukt kul men 2an var kasst. Hade 1an haft större maps så är det lätt det bästa spelet så hoppas att de har det i 3an nu.

Skrivet av Lingon:

För att det är bekvämare och roligare att spela med handkontroll? Har lirat Battlefield: BC2 på PC, men ångrar att jag inte körde det på 360 istället (där jag spelade demot). Visst, det är snyggare på PC, men annars föredrar jag Xboxkontrollen.

Jag tycker mus och tangentbord fungerar perfekt i vissa spel, till exempel StarCraft och Quake/Unreal Tournament. Men i lite långsammare actionspel (t.ex Battlefield eller Call of Duty) är det roligare med handkontroll, så länge alla spelar på lika villkor.

Lite tråkigt att varje nyhet om ett konsolspel på FZ har massa "åhh, handkontroller suger" "åhh, inte på PC!!!111" inlägg. Det kanske var "häftigt" att klaga på sånt för fem år sen, men kom igen nu och försök vara lite positiva istället, superskoj att DICE fixar en tävling!

Vadå långsammare lol! kan ju bero på att du suger då helt enkelt.

Skrivet av Hipshot:
Skrivet av xector:

Medal of honor <3

Det var alltså Medal of Honor: Underground som kom innan Allied Assault, vilket är det 3e.

Seriös? <3= hjärta

Kan bli intressant det här om det inte blir en kass konsol port.

Skrivet av robba94:

Ok men vi som inte bryr oss ett piss om dedikerade servrar o moddar. Behöver inte gnälla på ett bra spel. Körde hos en polare idag å det ägde!

Vadå är du för dum för att hitta en srv i en srv lista lr? I en srv browser kan man filtrera bort mods mm också om man inte vill spela dom. I MW2 kan man ju inte ens välja vilken map man vill spela.

Men men ska inte klaga för mycket , spelar cod4 ist det är fortfarande lika kul.