Inlägg av Magroth

Inlägg som Magroth har skrivit i forumet

Jävligt cool marknadsföring!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Mitt 15-åriga jag skulle sagt: warrior (eller ja, barbarian översatt till Diablo IV?). 39-åriga jag drar åt rogue. Pilbåge är my thang.

Pilbåge och thong, är min grej. Men seriöst så drar jag alltid åt rogue/hunter/warrior-klasser i spel. Med aningen mer dragning åt rogue-hållet. Så den klassen verkar lovande i D4!

Skrivet av DJ-SAAB:

Jag såg en svensk stridsvagn CV90 eller den heter inte riktigt de i spelet men kul den kommer med.

CV90 är ett stridsfordon (combat vehicle 90), Stridsvagn 122 heter våran vagn. 😊

Väntar tills jubileumsutgåva nummer tre innan köp. 🤓

Vilken kvinna! Begåvad, driven och vacker.

Någon som testat detta? Har det på önskelistan sen en tid tillbaka.

Ännu snabbare? Min sx startar redan sjukt snabbt.

Skrivet av Mirage:

Det är inte Rogue tradern som är problemet, det är att sätta en Space marine och en Eldar i samma rum.

Finns ju en rad historier i ”loren” som SMs & Eldars samarbetar tätt ihop. T.ex i senaste böckerna så har Guilliman och hans smurfar en Eldar som rådgivare/allierad. Var även tack vare Eldars som Guilliman ens kunde återupplivas från sitt grönsaksstatus.

Skrivet av Mirage:

Fortfarande sjukt skeptisk till att en Space Marine skulle få för sig att jobba med en Rogue trader och en Eldar. SJUKT skeptisk.

Förstår inte hur du kan hänga upp dig på den detaljen varje gång Rogue Trader nämns. Det finns ju mängder mer lore kring hur just Rogue Traders samarbetar med enstaka xenos och en space marine då och då. Precis liksom inkvisitionen så har dom vissa ”friheter”. Läs på lite så märker du vad jag menar. 😊

Horse armor

Kanske är läge att sälja av aktien? Har nästan dubblat mina pengar. Hur tänker ni/någon här? 😊

cu83 c24w132

Tråkigt att vissa har problem. Kör själv på xsx (temporärt blivit konsol-pleb då jag saknar en datorhörna), där har det fungerat klockrent.

Tycker filmen gör ett rätt så bra jobb att måla upp den dystra framtid vi lite står inför, med klimatkatastrofer och krig. Men jag hade kanske förväntat mig lite mer. Är iallafall glad över att man skippar SP, för det har aldrig varit Dice starka sida vilket jag tycker bitvis lyser igenom i kortfilmen.

Kör detta några kvällar i veckan tsm med min fru som inte är någon gamer sen tidigare. Riktigt kul faktiskt. Lagom komplicerat för någon som är nybörjare, men ändå utmanande ju längre man kommer. Vi är på apokalyps +3 nu och har endast köpt ett dlc än så länge.

Mitt första MMO med många fina minnen!

Var tvungen att köpa time cards för jag var för ung för bankkort och föräldrarna hade ingen tilltro för någonting online.

Minns att jag hamnade med bra folk som redan var inbitna i MMO-scenen. Vi hade en egen stad, gjorde min livs första instance på ett rymdskepp. Vid tidpunkten flöt jag mest med då allt var nytt och främmande.

Spelade som en TKA/Commando. Minns även hur jag blev stenrik på att göra gruppuppdrag solo från någon datorterminal på olika planeter. Först skaffade man sig buffs från spelare med vissa yrken minns jag.

Sen kom WoW och alla bytte spel, men det var kul ett bra tag för mig.

Kan hålla med om att Subnautica var rätt otäckt bitvis.

The Forest hade också sina moments. Fast med alla spel så upplever jag att rädslan mattas av efter ett tag.

Helsreach är min absoluta favorit. Handlar om Black Templars som närmast beskrivs som ett gäng fanatiska tempelriddare, under en stor invasion av orks har uppgiften att leda försvaret av en kritisk planet. Finns även en film på youtube som tar delar av ljudboken tillsammans med animationer gjorda av ett fan som nu är anställd av GW.

Verkligen bra underhållningsvärde.

Strippklubben i GTA4.

Köpte en oöppnad xbox sx för ca 200kr dyrare än i butik. En grabb som vunnit i en tävling av Jockiboi. 😂