Inlägg av Oktagon

Inlägg som Oktagon har skrivit i forumet

Skrivet av anon_187600:

Jag har redan fått alla mina vänner att spela, hur får jag den här rewarden nu då?

Eftersom de tagit bort begränsningen med talents i samband med detta så kan man anta att de räknar med att folk ska skapa extrakonton. Vet inte om det är värt det, för några är det kanske det. Man får en del bonusar i början så man kanske kan ha en del hjältar på olika konton om man vill.

Hack and slush, en ny genre

Rolig rubrik, barbarian, låter som en korsning mellan en hednisk krigare och en apa. http://media.tumblr.com/tumblr_m2sfu0nVP51r6isau.jpg

Skrivet av clappen:

Skojar ni med mig på riktigt? Vem tjänar inte flera miljoner brutto på att ha ett vanligt heltidsjobb under flera år?

Ni får det att låta som om att det är ett riktigt högavlönat drömjobb men så otroligt mycket ger det inte per månad om man slår ut det även för dom bästa.

Skrivet av Nygårda:

Hur många år är det hära?

Jaha det är hela karriärer? För vanliga knögare är inte sånt där omöjligt då.

Det är inte över en massa år, De två översta har spelat officiellt sedan 2012 respektive 2013. Dessutom vilket nämnts är detta bara prispengar i den summan, sponsorpengar eller andra promotions är inte inräknat.
Betänk också att nummer 2 på listan är bara 17år, inte så mycket andra alternativ att tjäna större summor pengar vid den åldern.

"Banfavoritskampen", tror det ska vara ett 'r' med där. Om det inte är personer som blivit bannade extra mycket.

Skrivet av Ztreek:

är inte Tetris det mest säljande spelet någonsin?

Listan gäller spel sålda i butik mellan 2005 och 2014. Tror inte Tetris säljer speciellt mycket längre.

Skrivet av Todilo:
Skrivet av Oktagon:
Skrivet av Ravenknight:

Så, ni som har testat, hur är det?

Det är en väldigt trogen uppdatering, känns som gamla killing floor i ny motor. Samma monster, liknande vapen. Gillade du första, så lär du gilla nya. Saknas en del fortfarande dock, finns 4 klasser och tre banor, samt 4 vapen per klass.
Så det kan kännas lite tidigt att skaffa det, särskilt som att progressen kan resetas innan det är ur early access.
Men känns gött ändå, hoppas på att dra in polarna i det när det är lite mer klart.

Är det lite mer djup i spelet? Tyckte kf var roligt men progress var skitseg och att det är alldeles för instansbaserat. Några timmars spel vid varje LAN sedan var jag nöjd liksom.

Progress är bättre, 25 nivåer istället för sex stycken så kortare mellan dem, samt att man vid var femte får välja mellan två skills som gör lite större skillnad. Upplägget är sig likt så antar det är lika lätt att tröttna på detta som det gamla. Jag gillade uppdragsbanorna som kom de släppte senare i ettan, hoppas det kommer liknande i tvåan, med ett antal olika sådana banor tror jag det blir lättare att uppskatta det för de som inte bara vill klara svårare och svårare utmaningar.

Skrivet av Ravenknight:

Så, ni som har testat, hur är det?

Det är en väldigt trogen uppdatering, känns som gamla killing floor i ny motor. Samma monster, liknande vapen. Gillade du första, så lär du gilla nya. Saknas en del fortfarande dock, finns 4 klasser och tre banor, samt 4 vapen per klass.
Så det kan kännas lite tidigt att skaffa det, särskilt som att progressen kan resetas innan det är ur early access.
Men känns gött ändå, hoppas på att dra in polarna i det när det är lite mer klart.

Trevligt att de igång, lite tråkigt dock att det inte släppt på riktigt och att det verkar som att de kommer att wipea statsen. Så känns mer som beta än early access.

"gubbande bröst" Intressant.

Hellre sent än ofärdigt, ser fram emot det här men gör inget om det blir närmare hösten. Är nog bästa årstiden för det spelet i vilket fall

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Ankh:

Han ser ut som en badguy i en Bfilm

Googla hans namn - han ser stenhård ut på många av bilderna.

V for Varoufakis -
https://www.youtube.com/watch?v=Afl9WFGJE0M

Skrivet av Xerial:

Snyggt. Fryser ut sin nya unga stjärnspelare. Ljuger om skälen. Skriver sen artikel mot nätmobbning. GG

Har missat detta, kan du utveckla?

Hoppas det kommer till PC också.
För er på PC som vill ha något liknande och kanske missat det, så har valve ett gammalt gratisspel som heter Alien Swarm. Väldigt trevlig coop, laddade ner och körde det igen i julas och det har åldrats väl.

Skrivet av joffjoff:

Ser ut som tangentbordet är optimerat för att skriva med en hand. Inte för jag förstår hur man skulle skriva snabbare med en hand.

Det går nog skriva med det med en hand också, men i filmen säger de att de yttre tangenterna är till för lillfingrarna. Ser ut som de förväntar sig ungefär samma handposition som vanligt.

Skulle gärna se en förbättrad layout på tangentbord, men att lära sig t ex Dvorak gör det krångligt så fort man ska använda en annan dator än sin egen så fastnar oftast på det. Någon gång i framtiden hoppas jag dock att vi kan göra av med våran förlegade layout. Särskilt att koda känns suboptimalt med svensk qwerty-layout.

Escape Goat 2 samt en bunt av de olika kortspelen från förra humblebundlen.

Skrivet av mantis87:

min lista på hjältar jag rekommenderar till nybörjare

Lich (support/offlane)
Wraith king (alla roller)
Crystal maiden (support)
Sven (carry)
Vengeful spirit (support)
Death prophet (mid)
Viper (mid)

Jag håller med om alla utom Crystal Maiden, tycker hon är så ömtålig och lättgankad, kan vara frustrerande för nybörjare.
Några andra som jag tycker kan nämnas är bulkiga strengthhjältar såsom t ex Centaur, Tiny, Dragon Knight. Även Slardar kan fungera.

Först Scrolls och nu Heartstone, blir sugen på att skaffa en surfplatta att lira på nu. Trevligare känsla med den typen av lir på platta.

Skrivet av dotque:

Heter inte serien Heroes of Might and Magic? Eller blandar jag ihop 2 stycken nu? Har de kanske bytt namn på senare år kanske?!

Japp, iom 6an så bytte de namn fråm Heroes of Might and Magic till Might and Magic: Heroes.

Jihouu! Tackelitack FZ!!!
Tur jag inte hann köpa det innan, hoppas det skickas snart.
(lite förvånad över avsaknad av meddelande/mail)
(edit: Nu dök det visst upp i mailkorgen )