Inlägg av Gudsstolthet

Inlägg som Gudsstolthet har skrivit i forumet

Våran alldeles egna Tomas smygtestar priset.

http://imgur.com/gallery/2xfdF1h

Någon som har koll på om crossfire är löst än? Fungerade inte under de senaste två betorna :S

Vad jag tycker många inte verkar tänka på att det är just en beta, spelet är inte släppt än, så det är väl ganska självklart att större delen av matcherna för nya spelare blir just att springa runt och skjuta utan någon riktig taktik. Ingen vet vad som är bra mot vad osv. Man lär ju vänta och se hur det faktiskt kommer att fungera när alla vet vad man gör.

Skrivet av conthox:
Skrivet av Frisell:
Skrivet av conthox:

En fråga till er som kan: Måste man välja ett visst setup för att få en så bra build som möjligt, eller hur är det med friheten bland skills och points? Är det märkbar skillnad om jag väljer en annan major skill istället för den som rekommenderas för den klassen?

Klart att det alltid finns EN build till varje klass som är bäst, men det det kommer mer och mer valfrihet hela tiden.

Ska du ta på dig try hard mössan och klättra i leaderboards så är det väl just DEN builden du ska köra, men att springa runt i T10 finns det valmöjligheter.

Ah, ok, tack. Var väl ganska väntat svar, även om man kan undra varför det finns val om man ändå är bundet till en enda om man vill köra hard core. Aja, om det inte är stor skillnad när man kör SP så kan det vara kul ändå.

Nu kommer det ju dock ett nytt par ringar som gör att om du kör utan set items så får du mer DMG. så jag skulle säga att variationen av "viable builds" nu är större än någonsin (i teorin iallafall). Men som sagt, om man verkligen vill ligga bland top 100 så finns det nog bara en build att välja.

Skrivet av bushkalle:

Okej, så kort och gott är både svar 1 och 3 rätt och fel på samma gång.. låter bra det.

Svar ett är ju rätt om Cho'Gall lika väl som det är rätt för Abathur.. så inget fel med det svaret i sig, sedan är ju svar 3 rätt för stunden men fel som helhet då han kommer kunna köpas för pengar senare, kuggfråga om något.

Edit: Så egentligen är ju svar 1 mer rätt än svar 3 då svar 1 gäller fullt ut och kommer fortsätta gälla, medan svar 3 är bara rätt för stunden men inte i längden!

Dock så är det inte heller unikt att inte kunna köpa honom för pengar under en viss tid. Då artanis var likadan, honom kunde man inte heller köpa ingame varken för pengar eller guld, utan man var tvungen att förboka legacy of the void

Citat:

Dålig fråga! "magiska trollformler". Det är knappast det abathur använder. Vi vet inte ifall cho'gall kommer kosta pengar i framtiden. Därför är svar nummer ett det mest logiska svaret.
Så ge mig cho'gall. Tack så mycket!

Dock så har blizzard redan sagt att han KOMMER att kunna köpas för pengar efter att eventet är slut vilket även gör "det rätta svaret" felaktigt.

Om någon vill joina claimony så går det bra att göra det på min ref code
http://www.claimony.com/signup-beta/?r=LDUJUP93

och var är poängen med alla easter eggs i BF serien? vad är poängen med att spela ett spel i huvudtaget? för att man tycker det är roligt? testa gränser? kanske att bara försöka se exakt hur länge man kan få en runda att hålla på?
varför är det så löjligt?

Förstår inte varför folk hatar på spelet så mycket. jag har spelat mer eller mindre sedan release och tycker det har varit riktigt roligt. En del buggar men fortfarande fungerande.

Är det pga att det är repetetivt? Kan någon förklara exakt varför alla tycker det var värdelöst så fort dem testade betan etc?

Härlig överraskning att komma hem till må jag säga!

jag har en kod som jag gärna ger bort. skicka mig ett meddelande så är det först till kvarn som gäller (skriv gärna in mail i meddelandet så skickar jag direkt när jag läst)

OMG! jag vann? har jag seriöst vunnit!?!?
holy shit! JAAAAAA!! TACK! mina drömmar har gått i uppfyllelse!

DLC, vad annars?

har varit lite smått orolig för Halo serien numera(tyckte att multiplayern i Reach var lite sådär)
men det här ser faktiskt rätt grymt ut givet köp för mig iallafall .

är det någon annan som inte kommer in? jag laddade ner klienten men jag kan inte logga in. får ett felmeddelande som säger " ??? ".

Standard!

skönt att kunna alla svaren utantill och sedan fega ur på utslagsfrågan

damn fel på sista :*C

Skrivet av Ladestam:
Skrivet av cyberzaikoo:

#3 dude, ettan måste ha varit det lättaste ändå. Man fick skit lätt ihop pengar till healing pots och ressurection pots.

Bossfajterna var inte nådiga :/

Sen kan man ju tycka vad man vill om slutbossen i 2an och bossarna i 3an.

Men det var inte bara att köpa den största pistolen och autoaima allt i ettan.
Man kan ju praktiskt taget inte lyckas dö i 2,3.

Sen att de tog bort klädernas funktion (mer än utseende) suger ju mest av allt.

håller helt med om kläderna men att man kunde dö i ettan är ju dock bara spekulationer... ha några mana pots = oändlig sköld, nästan omöjligt att bli skadad genom hela spelet enda svåra var att klara ut hela spelet med endast pinnen inget fable spel är svårt, så är det bara :/

Skrivet av lolBEEF:
Skrivet av Gudsstolthet:

någon annan som stött på buggen i akt 2 Roche'e path, man spelar tärning med en dvärg för att vinna Yahon's spear och om man fortsätter spela efter vunnit detta så kan man vinna ett svärd, vilket jag gjort, dvärgen sa att jag hade vunnit det, men jag fick det aldrig :/

Säker på att du inte fick det? Man får inte ett svärd som man kan använda utan det är bara vendor-trash.

jag gick igenom alla items jag hade och inte bara vapen, men hittade inget :/ kan dock ha slarvat lite och missat det men bryr mig dock inte så jättemycket ^^