Inlägg av yume

Inlägg som yume har skrivit i forumet

Man blir tydligen varnad på denna sida om man inte har rätt åsikt.

Skrivet av conthox:
Skrivet av yume:

Värst vad många homo kramare det finns här på FZ. Samma folk vill säkert att homos ska få adoptera, utan hänsyn till barnets framtid utan enbart för att ge medias favoriter allt dom vill ha hur perverst och dekadent det än må vara.

Men det kanske är svårt att förstå det när man är 14 år och tar aftonbladet tex som en seriös nyhetsförmedlare och låter sig påverkas av patrasket däri. Seså tryck på på tumme ner nu

Så istället för att göra ett seriöst inlägg där du motiverar varför du anser att homosexuella inte skall få adoptera så skrev du bara ett nedsättande inlägg fyllt med fördomar och förhastade slutsatser om precis alla som i tråden som inte tycker som du?

Det var ju verkligen mycket mognare och vuxnare oss "14-åriga homo-kramare"...
(Ja, jag var ironisk om du inte förstod det.)

Om du vill ha en motivering skall du få den, sen får vi se om du klankar ner på alla de som tycker som dig men använder barnslig retorik. Homosexuella ska inte få adoptera av den enkla anledning (som jag skrev i mitt förra inlägg) att de barnen kommer bli mobbade oerhört mycket för vad man än vill tro kommer samhället aldrig acceptera avarten att 2 lik-könade människor får barn. Känner man att man absolut är homosexuell får man väl för fan acceptera det faktumn att barn inte kommer höra till vardagen. Räcker det itne att vara homosexuell hemma bakom stängda dörrar? Måste man ut och sticka upp det i ansiktet på resten av den straight värld man avskyr. Pride är väl ett exempel, nu ska man alltså om ni får bestämma, låta dom adoptera barn. Sjukt.

Skrivet av qun0:
Skrivet av AshTray:

Finns det något vidrigare än EA?

Är det vidrigt att dom är emot detta lagförslag? Homosexuella har lika mycket rätt få gifta sig som heterosexuella, sluta bo i en grotta och inse det är 2012 nu.
Jag tycker ett lagförslag om att förbjuda såna här motbjudande kommentarer som du t.e.x kom med. V

Du vill alltså förbjuda andra människors åsikt om den itne överrensstämmer med din egen? En sann demokrat minsann!

"Om hardcore-spelarnas mest populära serie Call of Duty"

VA? Är skribenten seriös?

Om han anser CoD vara Hardcore lär han byta bransch. Det är ju för fan spel där man kan ta 15+ skott i brynjan utan att vekna. Löjligt!

Jag har läst på annat håll att AI:n inte är förbättrad ett dugg men här skriver du att den är det. Vad ska man tro? Det är ju trots allt det som dödade Civ5 lite.

Och jag som hört så mycket om piratkopiering och hur det skapar stora förluster för branschen. P2 piratversion kom ut på en gång men ändå säljer det 4 miljoner exemplar.

The Avengers drog in hur mycket stålar som helst på premiären ändå skriker hollywood samt alla andra branscher och kräver åtstramningar för att komma åt *host*problemet.

Mig lurar dom inte iaf

Blir säkert bra. Men knappast i närheten av någon form av realistiskt. Dör lite på insidan varje gång jag ser stridsvagnar göra upp på 20 meters avstånd som på bilden ovan. Blä.

Orka bry sig. Nuförtiden ska allt vara så jäkla PK så jag välkomnar allt som inte är det.

Flygplanen var snabbare än detta under andra världskriget..

4 i poäng men den enda beskrivs som enformig kampanj i ett spel alla spelar i sandbox. Lite lat att inte kunna skriva mer utförligt om dess brister som sätter stopp för en 5´a i betyg.

Förresten vad är det med vuxna karlar som gör sin karaktär som kvinna i spel? Lustigt..

Titta på filmen. Man ser EN engelsman i mobben resten är ja.. vadå?

Men det är väl "spännande" som våra politiker säger.

Dessa kvinnor har uppenbarligen inte träffat mig ännu..

Sjukt att göra ett spel och inte släppa allt som är klart till spelet tillsammans på en gång. Jävla girighet detta och ful marknadsföring. Allt handlar om att tjäna några kronor mer.

Hur man kan ge ett spel som hyllas över nätet en 3a av 5 är konstigt. Detta är ju ett av de bättre spelen i år.

BF2-banor kommer till Battlefield 3

Blir förbannad över trenden med DLC. Varför ska man behöva betala extra för saker uppenbarligen är färdigställda INNAN spelet ens släpps?

Äckligt girigt.

Lycka till att sälja nåt till mig isf.

Samt att säga att det skulle hindra pirater är ju bara skitsnack. Alla borde redan förstå att priset är det som betyder mest för om folk köper det eller inte.

Tänk att få vinna detta!

Vadå? Jag kollar matcherna. Tycker det hjälper en att få en bild av spelarna.

Hört att detta blir mer action inriktat än 1:an, dåligt beslut isf.

Skräp