Inlägg av 19jonis92

Inlägg som 19jonis92 har skrivit i forumet

Skrivet av Jinxswe:

Önska att dom inte gjorde de. Även om jag njöt av BG3 när de släpptes så va suget inte riktigt där. Precis som alla andra EA spel och andra spel som utannonserats 10 år innan de släpps.

Skrivet av Jinxswe:

Suck. Känns som ni missar poängen helt. Har ej sagt att EA är en dålig sak. Ej sagt att de va dåligt för BG3. Jag menar allmänt där många spel dör i EA för dom spenderar för mycket tid där och många använder EA som ett glorifierat demo för att tjäna pengar så snabbt som möjligt för minsta möjliga jobb och för att kunna skylla på att det fortfarande är "Early access".

Hur kan jag inte missa poängen när det enda du skriver är att suget inte fanns för BG3 när det släpptes pga EA 😂

Skrivet av Jinxswe:

Är mer att hypen är död när väl ett spel kommer ut.

I BG3s fall så skulle jag säga att hypen va som störst när de gick för full release. Och att dom släppte som EA tror jag är ett av de stora anledningarna till varför spelet är som det är idag.

Första spelet jag någonsin pre-ordrade! Många goa minnen.

Tråkigt med läckor, men intressant att Venom är tänk att släppas 2025. Undrar om det är tänkt som ett kortare spel likt Miles Morales var mot första.

Lego racers 1 och 2 är ett av mina favoritminnen med polarna när man va barn. Hoppas dom lyckas med det minst lika bra nu!

Skrivet av ValleyCountryFlash:

...dialogen är fantasy-klyscha på klyscha om och om igen.

Det hade väl inte varit Tolkiens värld om det inte hade varit fantasy-klyscha? 😁

Skrivet av Nasder:

Jag kör med ett par arctis 7, dock inte 2019 versionen. Enda jag vill varna för är att huvudbandet (som steelseries kallar det) som vilar mot huvudet när man har på sig dem töjs med åren. De kanske är fixade med 2019 versionen, men det är en headsup. Jag har behövt vika ihop min och säkra med säkerhetsnålar för att den ska sitta skönt på huvudet så att inte metallen vilar mot skallen.

Det är det enda jag personligen inte gillar med dem, och att reserv-band som ska gå att köpa har varit slutsålda under de senaste 2 åren jag kollat på deras hemsida.

Jag sydde en flik för att göra huvudbandet tightare och det funkar superbra istället för att köpa ett helt nytt band. Tycker Arctis 7 är ett superbra trådlöst headset men måste varna för att mikro-USB ingången som man laddar igenom har en tendens att börja glappa!

För ett par månader sen så köpte jag Logitech Pro X Lightspeed (som har USB-C) och kan även rekommendera denna. Det mesta är jämförbart mellan båda headsetten, Logitech har lite bättre mjukvara för mikrofonen och USB-C fungerar mycket bättre att ladda med. Däremot så är headsettet lite tyngre på huvudet än Arctis 7 (men har större kåpor för öronen) och saknar Volym mixern vilket jag uppskattade.

Om jag ska rekommendera ett av dessa headset så röstar jag på Logitech då mikro-USB tenderar till att glappa lätt och att kåporna är skönare att ha runt öronen (om man inte har mini-öron).

Jag skulle nog rekommendera att vänta på Ghost of Tsushima tills du skaffar en PS5a ändå om du tänkt skaffa en. Mycket trevligare upplevelse

Äntligen! Väntat med att spela HZD tills 4k60 patchen kommit. Klagar inte heller då spelet ingick i PS+ tidigare i år.

Senast för mig måste varit Star Wars Rogue One. Jag var helt stum när filmen slutade och dom lyckades kittla nostalginerverna alldeles perfekt med Vaders slutscen!

Jag förstår din poäng men Zelda är inte ens top tre sålda spelet på NS!

Får jag inte svar NU så går jag någon annanstans med mina pengar!

/s

Skämt åsido, tycker fler borde göra som EG och lotta ut chans att köpa. Motverkar skalpers är prio ett i mitt tycke. Gärna så ser jag att man skulle behöva bekräfta sin identitet med BankID

Varken jag eller min kompis fick i EGs dragning

Skrivet av Thane:

Så brukar det inte låta när storspel släpps dock...

Har du någonsin spelat något från Bathesda?

Jag fick leveransbekräftelse från EG igårkväll strax efter 8. Nu säger Bring att paketet anlänt till Uppsala från Jönköpinglagret så lär kunna plocka ut den idag eller imorn förhoppningsvis

Jag bokade 19e Nov kl 13.37 med expressfrakt

Bortsett från spontaniteten av bokningstiderna på EG så tycker jag dom skött det oändligt mycket bättre än WH, där jag satte mig i kö för Digital versionen när den utannonserades för att sedan ångra mig och boka disc-varianten istället vilket skulle placerat mig nån gång nästa år. Skönt att man hade lite flyt och får en till december ändå.

Nu är EGs köp-knapp grå igen

Skrivet av Strut:

Stod det datumet i ditt bekräftelsemejl ?

I bekräftelse mailet står det "Lagersaldo: Kommer in 2020.12.04"

Fick just en PS5 (disc) på EG kl 13:37. "Kommer in i lager 2020-12-04"

VR + HOTAS i Elite Dangerous är nog bland det mäktigaste man kan spela- Nu sitter jag iof bara på Original Vive, så upplösningen hade kunnat vara bättre. Men det är nog den bästa VR space-sim upplevelsen man kan göra i nuläget