Inlägg av anon36783

Inlägg som anon36783 har skrivit i forumet

Skrivet av bjosarn:

Finns det några siffror som säger motsatsen?

hmm... jobbar inte ni utifrån säkra källor och ev. statistik.

Skrivet av Pliskin:
Skrivet av Omero:

En burka är väll nästan i princip som vilket klädesplagg som helst? Förutom att jag antar att det är religiöst. Dom kunde lika gärna förbjudit t-shirts? Dessa jävla bögerier måste få ett slut. VAD HAR ALLA EMOT ISLAM? Vilken religion är det som orsakat absolut FLEST dödsfall genom tiderna egentligen? Korståget? Häxjakten? Finns säkert mycket mer. T.ex. När serberna var i Bosnien och massakrerade muslimer där så var verkligen ingen som brydde sig. Bosnier hade inte ens rätt till att försvara sig pga något "vapenembargo" skit som skulle hjälpa till med fredsprocessen. Hade det varit ombytta roller, att muslimerna var inne i Serbien och döda kristna så skulle dom fått hela EU och USA upp i röven så jävla långt att dom skulle få kräkreflexer!!! Att det är såhär går mig så grovt ARG

Nu får du allt förklara dig vad det är för homosexuell handling du ser i detta.

Haha pliskin vad är det för diskussion du är ute efter nu? Visserligen borde han utelämnat den meningen men vad vill DU ha konstaterat?

Skrivet av Pliskin:

Jag skulle hellre se ett förbud mot omskärelse av barn av religiösa skäl, men det lär väl knappast ske då det tydligen är tabu att trampa på judars och musslors fötter.

Tror du bara det är judar och musslor som du så snällt uttrycker det är dom enda som gör omskärelse?

Vad lite du vet då!

Ghana är inget muslimskt land men där gör dom omskärelse av hygieniska skäl men det är inget en svenne som du kan förstå tyvärr.

Skrivet av Notumforce:

Måste säga jag är impad att båtsman och nestor försöker creds till er

Dom matar bara ett stort svart hål men det spelar ingen roll vad du är impad av, mod har redan gjort klart vad som gäller i denna tråden.

Skrivet av Nestor:

För att illustrera det hela så kan man tänka sig följande:
100 personer intervjuades ang deras syn på skatter.
99% ansåg att skatten skulle sänkas.

Låter väl toppen? Ett statistiskt underlag byggt på 100 intevjuer.
MEN om jag säger att 98 av dessa var ärke-moderater, och två var liberaler?
Har då underlagt samma bärighet? (retorisk fråga obs obs)

Såna här inlägg tar ju fokus från själva ämnet, det låter som en föreläsning med min matematik lärare.

Har underlaget samma bärighet???

Förstår du hur långt den diskussionen kan gå innan man har tappat bort sig helt från grundämnet.

Jag är färdig i denna tråden nu men jag kan lova att båtsman & co har fått en hel del människor att tröttna med tanke på all källkritik som har pågått under väldigt lång tid här på FZ.se fan låt folk tro det om dom vill det spelar väl ingen roll. Ok om någon kommer in och säger att TOMTEN FINNS PÅ RIKTIGT då kan ni köra erat race men annars låt folk vara.

Många trådar som har blivit skapade där TS endast har varit ute efter personliga åsikter men så har det spårat ur med statistik tjafs och massa källkritik.

@ Mullins om jag får tycka till lite så tycker jag du borde värna om era users och hålla mera koll på sånt här för folk kommer att tröttna på att föra VANLIGA diskussioner.

Audi 5000!!!

Skrivet av mullins:

TS öppnade för hur man personligen uppfattade att 'samhället' hade förändrats, vill ni kasta statistik fram och tillbaka så får ni göra det i en egen tråd.

Word!

Skrivet av Nestor:
Skrivet av MillionStylez:

Min lösning på problemet är att jag tror att vi behöver en Ghost Rider med någon form av diplomatisk immunutet som åker runt och likviderar alla mördare och våldtäktsmän och psykopater. Plain and simple, sprida skräck bland kriminella.

Jag tänker anta att det där knappast är seriöst menat.

Skrivet av MillionStylez:

Plain and simple, sprida skräck bland kriminella.

Vad hände med grundbulten i rättssamhället, dvs, oskyldig till motsatsen bevisats?

Har har vart borta ett tag, ser att man har blivit varnad. Sånt är livet men en viss person var värd det.

Var helt oseriös i det inlägget du citerade med Ghost Rider med tanke på att det aldrig någonsin kommer hända i verkligheten.

Grundbulten i rättsamhället? Thhöööö!! I vilken tid lever du?

Om man ska döma en människa hårt så ska man göra detta när det är bortom allt rimligt tvivel och då menar jag HÅRT!!!

Ska Anders Eklund ha rättigheter?

Han var ju ute och fikade och shoppade för ett tag sedan. Han har redan permis.

Just nu anser jag mig ha jävligt bra inblick i 2 helt olika generationer som har växt upp i varav en växer upp i några utav sveriges tuffaste miljöer där 18-25 åringar blir utsatta för drive bys (skadeskjutna eller dödade) ett par gånger per år. Kan vara utpressningar/bötfällningar állt möjligt som någon inte velat ge vika för. Sammanhållningen bland ungdomar som vi hade finns inte längre.

Går det för bra för någon annan så blir man hatad för det tyvärr.

Till alla statistik Whores:

Statistiken är blind!!!

Erfarenhet kontra kontakter och inblick slår det mesta. När jag ser löpsedlarna så vet jag redan det mesta om förloppet och även sånt som journalister inte vet.

F%¤k statistik!

Därför man bli irriterad när någon som båtsman eller Greger avfärdar ens inlägg som fantasier och om det finns statistik som avfärdar detta så talar ju det emot något som man är säker på är sant.

Göteborg är en alldeles för liten stad för mig med alldeles för lite utmaning och det är alldeles för lite saker att hålla reda på så visst är jag säker på att våldet och typen av våld inte är på samma nivå som det var när vi växte upp.

Behöver ingen statistik utförd av studenter för det.

Pistoler ÖVERALLT!!!

Lillbrorsan har säkert sprungit runt med någon eller känner säkert någon som har vart beväpnad, så mycket har det tyvärr förändrats.

Vi var inte riktigt så hardcore även om vi kunde göra riktigt sjuka saker.

Skrivet av Kungbla:

Nu får du väl ge dig. Hur kan personliga erfarenheter likställas med statistik?

OnTopic:

hmmm.... om jag utgår ifrån mig själv t ex, jag är uppväxt i biskopsgården en av Göteborgs sörsta stadsdelar. Våldet växer varje dag där. Jag bor numera i en bostadsrätt i ett lite mer familjevänligt område där jag kan erbjuda min son en bättre uppväxt än jag själv har haft.

Det som besvärar mig varje dag är att min mamma och mina syskon bor kvar i biskopsgården idag och jag kämpar mycket med att min bror ska hålla sig ifrån problem som redan har ställt till det för oss. En tjej blev våldtagen häromdagen, 30min efter att min syster hade gått förbi. Poliser syns för sällan. Jag är ganska arg på samhället. Det var därför den här tråden intresserade mig från första början.

Min lösning på problemet är att jag tror att vi behöver en Ghost Rider med någon form av diplomatisk immunutet som åker runt och likviderar alla mördare och våldtäktsmän och psykopater. Plain and simple, sprida skräck bland kriminella.

Tråden började som en diskussion, TS ville att det skulle vara en diskussion men du du dödade hela tråden/trådar när du vill att folk ska springa runt som Janne Josefson och sitta och slänga fram topphemliga dokument för att du ska tycka att diskussionen är ok.

Kan du förstå det Junior?

Skrivet av båtsman:

Kvantitet är inte allt.

*suck*

Omoget avslut som tar bort allt annat man läst.

Du behöver inte ta upp hela min web browser med alla dina citat tror inte du är tillräckligt gammal för att ha problem med närminnet så länge du inte röker cannabis dvs. Alla kan läsa min text som är ett par cm ovanför, du behöver inte repetera och ta upp massa onödig space.

Skrivet av Tybalt:

"Vad är det som håller på att hända i min stad och övriga Sverige?"

Beroende på anekdot så är Sverige en krigszon, idyll eller något mellanting.

Här har vi ett typiskt exempel på en lärjunge till Greger och båtsman.

Såna här inlägg få absolut inte smitta av sig mer jag får huvudvärk.

Skrivet av båtsman:
Skrivet av Captain Spaulding:

Jasså? det verkade som du enbart ville förlöjliga mig när du envisades att tjaffsa emot gällande min åsikt och "saklig" var du inte direkt när jag helt tydligt sa att det var dags att lägga av vilket du inte respekterade.

Jag har aldrig haft som syfte att förlöjliga dig. Om du uppfattat det så har jag varit otydlig eller du missuppfattat vad jag sagt ordentligt.

Det vi gör på forumet är ju att diskutera, varför ska vi då inte göra det?

Tråden började som en diskussion, TS ville att det skulle vara en diskussion men du du dödade hela tråden/trådar när du vill att folk ska springa runt som Janne Josefson och sitta och slänga fram topphemliga dokument för att du ska tycka att diskussionen är ok.

Vi har redan förstört tråden!

Bilar var ett riktigt dåligt exempel framtaget av dig, med tanke på dina ståndpunkter dvs.

För med en bil kan du aldrig vara säker (oavsett M-Test) och du måste ha lite förtroende för säljaren men du gör det omöjligt med ditt sätt att resonera.

Mao säger du att man inte kan/ska lita på någon människa som man inte känner utan och innantill.

Jag säger mao att man ska låta instinkt och erfarenhet väga in när man har att göra med människor man inte känner + en bilkontroll :).

Det är där vi går skilda vägar.

Du hade nog inte ens börjat kontrollera bilen om säljaren enligt dig hade verkat skum.

Personangrepp hmm.. det faller väl in under den kategorin om man tar sig en funderare men jag tycker tyvärr du är RIKTIGT RIKTIGT jobbig med dina inlägg och tusentals citat där du mao säger att folks inlägg är värdelösa utan en källa som du kan godkänna. Det blir för mycket för mig som läsare.

Även riktigt löjligt när du dissekerar en hel text och svarar med enkla meningar på varje citat du gör, saker kan lätt bli tagna ur sina sammanhang.

Märker nu att du gör det omedvetet. Tror dock det är livserfarenhet som saknas för din del annars så verkar du ha lysande utsikter.

Skrivet av Mikaelh:
Skrivet av MillionStylez:
Skrivet av Red_warning:

Tack så mycket! Ville se detta program igen!

Jag tycker att det var ganska intetsägande, faktiskt.

Beror på hur man ser det. Ur ett rent logiskt perspektiv så lyssnar jag på resonemang, åsikter och gör en sammanfattning därefter och i bästa fall kanske man tänker lite annorlunda när man har fått lite mer information om något man kanske inte visste så mycket om från början.

Fanns en hel del resonemang som var intressanta tycker jag.

Tror dock inte på en politisk lösning på våra problem, i alla fall inte på kort sikt men "kanske" på längre sikt. Inte mycket förtroende för dagens politiker tyvärr. Mycket snack och liten verkstad.

Skrivet av Red_warning:

Tack så mycket! Ville se detta program igen!

Vad gör ni om ni ska köpa något på blocket? Hur vet ni att annonsen är äkta? Tänk om säljaren lurar er och i själva verket ska råna er när ni kommer till mötesplatsen. Hur ska ni undgå en sådan situation? Där måste ni ju tyvärr förlita er på era DJURISKA (muhahhaah) instinkter.

Man har i bästa fall om man har tur kanske 80år på sig att leva sitt liv och skaffa sig erfarenheter och kunskap. Jag vet inte vilken nivå du siktar på båtsman men tror tyvärr det finns en limit av kunskap din hjärna kan ta och jag tror inte alla människor kan / ska hantera för mycket kunskap. På samma sätt som en pessimist kan vara en optimist med erfarenhet.

Fattar du vilken linje jag är inne på?

Tror dock inte det!

Skrivet av Greger:

Och du lämnar helt ute ditt kritiska tänkande skulle jag vilja kalla det.
Bara för att jag är kritiskt så utesluter jag inte min magkänsla och sunda förnuft, men om folk kommer med påståenden på internet, folk som jag inte känner eller vet hur dom är som personer så kan jag inte bara godta allt som ni säger.

Godtar du allting som sägs på internet?

Du överdriver! Nej jag godtar inte allt som sägs på internet mitt sunda förnuft kontra min livserfarenhet kan vara kritiskt i sig självt precis som jag skrivit tidigare om du hade ansträngt dig att läsa / lägga på minnet.

@ båtsman: Jag gör ganska bra affärer med tanke på att jag har ett intresse för bilar och kan laga en hel del avancerade grejer själv men visst hoppas jag på att träffa säljare som är ärliga i alla fall till 80% och än så länge så har jag faktiskt träffat en hel del ärliga säljare. Vem vet jag kanske har näsa för människor/affärer vilket är ett helt omöjligt sätt att resonera på i era kretsar.

Era senaste inlägg gör det uppenbart att ni förlöjligar och överdriver kraftigt. båtsman en person som du kan omöjligt köpa en begagnad bil om du inte köper den ifrån din sambo dvs. Så som du resonerar och om man ska hålla sig inom dina ramar så är det omöjligt att lita på någon människa som inte är familj. Man vill inte tänka på det sättet för så kan dom / vill dom flesta människor tyvärr inte leva sina liv. Som jag sagt tidigare. Man får erfarenhet och gör misstag i livet som man lär sig av, förhppningsvis! Sen tar man med sig dom erfarenheterna och blir klokare, förhoppningsvis! När man är inne på FZ.se så får man försöka använda den erfarenheten och filtrera bort sånt som man "TROR" kan vara hokus pokus.

Så som ni 2 tomtar vill att folk ska tänka gör en människa i bästa fall med kanske 60års livserfarenhet, i bästa fall! Då är det en individ med en hyfsat hög IQ och tittar man sig omkring på bl a sin arbetsplats så ser man att människor med så hög IQ tyvärr är en bristvara. Ni slösar eran tid tyvärr, lika mycket som jag gör nu!

Sluta snacka massa skit och låt oss hålla oss till ämnet som TS redan har konstatetarat att han vill.

Skrivet av båtsman:
Skrivet av MillionStylez:

Fyfan fattar du hur sjukt livet hade vart om alla hade vart så kritiska och haft med allt det i sina beräkningar hela tiden när någon berättar något.

Vad är det för fel med att vara kritisk till det man hör? Tror du på alla rykten du hör?

Citat:

Du lämnar ju helt ute ditt sunda förnuft och din magkänsla som jag skulle vilja kalla det.

Men är sunt förnuft och magkänsla verkligen något som får oss att fatta bra beslut och komma till riktig kunskap?

Det är det som gör en till en människa! Du låter som en jävla robot! fattar du / ser du hur långt du har gått i ditt sätt att resonera och skriva här på FZ.se!?

hahahhahaahha det här är inte klokt alltså!!!!