Inlägg av Eldarion

Inlägg som Eldarion har skrivit i forumet

Haha skön kö.. 95 minuter..

Skrivet av PeTTs0n:

Finns moddar och tweaks som löser det i tvåan, så förhoppningsvis så kommer det sådant till trean också. Jag kan personligen hålla med, det är inte alltid helt lätt att få en översikt.

Jo, men ändock anmärkningsvärt att det ska krävas moddare för det även i 3:an..

Vidhöll man inte att det i fallet med 2:an handlade om prestanda som skäl till varför kameran var som den var?

Blev fullständigt vansinnig över att jag inte kunde zooma ut när jag spelade MP-betan. Blev inte alls van eller vän med kameran över huvud taget.

Det är som att man är fastlåst i vad som känns som nära max in-zoomat.

Så många kommentarer och ingen som nämnt Hades 2?!?

Pepp!

Skrivet av deathtoyou:

Men lol typiskt på midsommarafton, aja ska förboka med lets kick 😈 ass and take names!

Har du inte koll på de svenska högtidsdagarna?! Vafalls.

Skrivet av Albax11:

Han är väl känd som den sämsta Hemsworthen.
Man kan säga att han är...
Hemsworthless.

YEEEEEEEEEAH-!

Hittar du själv till utloggningsknappen?

Spelet representerat i nyhetsbild (BF1942), CS, och WoW skulle jag säga.

Skrivet av stenman:

Men, men, inget flugfiske?!

För helvetet.. är det sant? Fa-aan! Trodde detta skulle vara räddningen om vinterhalvåret när jag såg nyheten först.. men inget flugfiske gör att peppen avtar markant..

49/50 anmälda

Skrivet av Ravenous:

Gu vad rolig, anmäld! 🙂 När vet man om man kom med?

Du är med! Kul!

47 anmälda av 50 platser möjliga! Härligt! Men för den sakens skull (om du är orolig över att inte få plats men inte är anmäld ännu) så kommer vi att behöva reserver också Det är rimligt att anta att folk får förhinder et. c.

På Söndag smäller det!

Skrivet av Joakim Bennet:

Hoppas ni får många anmälningar, lycka till.

Tack! Det vore helt klart önskvärt att det blir mången svensk som pangar tillsammans mot lede fi.

Till dags dato är det ca hälften av platserna som är lediga. Kan vara värt att nämna att vi siktar på 50 mot 50. Samt att det är först till kvarn som gäller.

Hell Let Loose (PC), community-match. Fri anmälan.

Hej allesammans!

Söndagen den 19:e Juni kl. 20:00 har vi på HellLetLoose.se styrt ihop ett event med ett annan internationellt community (Helly's Heroes). Det blir en drabbning eller "tävlingsmatch" mellan communities som tar plats på vår server (En Svensk Tiger). Är man sugen på att spela i en lite mer uppstyrd regi och samtidigt sträva efter evig ära så är man hjärtligt välkommen att delta.

Det är generellt sett ett väldigt kravlöst deltagande och i huvudsak vänder vi oss till svenskar som spelar. Fri anmälan. Vi vill att man hyser respekt för varandra, är lyhörd, och har kul. Självfallet vill vi också vinna, för som sagt, evig ära och allt det där - men det är mest en bonus. Det spelar ingen som helst roll huruvida du är nybörjare eller veteran.

Anmälan och mer information finns här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLJuQs7MoFIte1pi6gp...

Andra frågor och funderingar kan med fördel dras här i tråden.

Väl mött!

Jag är mod/admin på ett svenskt HLL community och vi kör organiserade spelkvällar på egen server @ Onsdagar och Söndagar (PC). Alla är hjärtligt välkomna att delta! Alltsom oftast fyller vi servern och en stor andel spelande är svenskar.

Jag vet inte vad forumreglerna säger om reklam på detta vis så jag går lite halvvägs såhär, men googlar ni på ”hell let loose sverige” bör det vara en av de första träffarna.

Var det inte Kotick som hade en riktigt fet, gyllene, fallskärm för om han får gå?

Skrivet av loerk:

Du verkar väl skriva samma sak som mig fast mer utförligt.
Hittills är den relativt gäspig/seg men om man gillar fantasy så är den nog helt klart sevärd.

Nja, jag reagerade faktiskt aldrig på tempot eller att den skulle vara "woke" - inte för att jag är särskilt inspelad på termen men det inbegriper väl knappast den kritik jag nu framförde? Det var mer riktat till rekvisita/kostymansvarig och delar hur det är filmat/producerat.

Skrivet av loerk:

Första avsnittet kändes ganska woke men annars så är väl det enda att några av huvudrollerna är kvinnor, typ en 50/50 split. Ingen aning om hur det var i böckerna men speciellt woke är det inte överlag.

Har precis börjat se efter din (mer eller mindre) rekommendation, och det var ingenting jag tänkte eller störde mig på. Däremot störde det mig något enormt att allt och alla var så rena och städade. Något med det visuella också, det pendlade mellan video och cinematiskt. Första avsnittet var typ som ett avsnitt Xena: Warrior Princess med fetare budget. Har kommit över det nu med senare avsnitt, och det verkar vara en underhållande och helt OK serie.

Från en som precis såg Arcane, med samma "noll förväntan"-inställning som jag nu ser The Wheel of Time så håller jag Arcane tveklöst högre än så länge. IMDB-betygen dem emellan motsvarar väl ungefär vad jag själv tycker (båda har lite för höga betyg).

Vad man betraktar som gäspigt är såklart helt och hållet subjektivt, men jag skulle förstå den som tycker att storyn i Wheel of Time är ganska gäspig den med.

Det är det första Battlefield jag inte ser mig själv köpa, antar att någon gång ska vara den första.

Nog saknar man gamla Dice, på samma sätt som man saknar gamla Blizzard. Jag säger inte att det inte skulle ha något med mig att göra, men nog måste det finnas fler skäl.

Eller, ja, okej - fair enough: man == jag.

Carry on!

Noll hype. Vilket i och för sig är till spelets fördel då jag hyser väldigt låga förväntningar (testa det lär jag göra, vid något tillfälle).