Inlägg av Thedonnaz

Inlägg som Thedonnaz har skrivit i forumet

1

Monter.....hunter.... WILDS! Ge mig all jävla information! Min kropp och plånbok är redo för deluxe edition

Darkes tundgeon för 4,90 € känns inte som en dålig deal

Har inte tid att kommentera, spelar Baldurs gate 3

Skrivet av LordOfNomNom:

Oj såpass? Trodde också det var lite som botw, tänkte skaffa det av just den anledningen när det väl kom på steam. Synd att höra, något specifikt vis det skiljer sig på?

Tyckte det var allmänt själ-löst och repetitivt, hade otroligt svårt att komma in i det. En dag stängde jag bara av spelet och kom aldrig tillbaka. Det gjorde inget intryck alls på mig.

Köpte detta spel när det släpptes och hade en förhoppning av att det skulle vara en känsla av Botw... men herregud vad jag blev besviken. Bortkastade pengar och bortkastad tid. Ska mycket till innan jag köper ett Ubisoft-spel igen.

Hade kunnat heta "bajs of bajs" och jag hade köpt det. vet dock inte varför ett japanskt spelföretag skulle använda det svenska ordet "bajs"... Men men jag köper

Det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag var social. Blir inget för mig tyvärr

Vad tycker här om steam link till AppleTV? Funderar på att göra två flugor på smällen och köpa en sån och dra ner SteamLink till den. Latency?

HerreGUD vad jag måste nominera Assassin's Creed spelen. Framförallt Origins och fram, definitivt Valhalla. Repetitiv smörja där inget du gör har någon påverkan i världen.

Vi får vad vi behöver.

1